Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewab napisał(a):
Jak oduczyć... kochać innych?!!! Tego nie wolno oduczać. A jeśli chodzi o racjonalne okazywanie miłości, na to trzeba trochę poczekać. Jakieś 6-7 lat:eviltong:.

Dzięki :mdleje: od razu mi lepiej :)
choć i tak nie wierzę, że on spoważnieje :shake:
aaa i nie lubi odkurzacza, dziś szczekał gryzł, rzucał się na niego i uciekał, jak go ganiałam :) aż się zmęczył, od podskakiwania.
I tak nie widać, że sprzątałam :niewiem:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):

aaa i nie lubi odkurzacza, dziś szczekał gryzł, rzucał się na niego i uciekał, jak go ganiałam :) aż się zmęczył, od podskakiwania.
I tak nie widać, że sprzątałam :niewiem:

A mojego Boksa odkurzacz kompletnie nie wzrusza. Jak się "uwali" to nie podniesie się, nawet gdy ssawka od odkurzacza jest tuż przy nosie. No ale on jest już dojrzałym panem.

Posted

ewab napisał(a):
A mojego Boksa odkurzacz kompletnie nie wzrusza. Jak się "uwali" to nie podniesie się, nawet gdy ssawka od odkurzacza jest tuż przy nosie. No ale on jest już dojrzałym panem.

Moja natomiast specjalnie jezor wklada w rure wlaczonego odkurzacza... masochistka...

Posted

ageralion napisał(a):
Moja natomiast specjalnie jezor wklada w rure wlaczonego odkurzacza... masochistka...

:roflt::roflt::roflt::roflt:
a my ssawki juz nie mamy:roll::evil_lol:nie przypadla mojej arinie do gustu:diabloti:

Posted

ageralion napisał(a):

Jaka Pani, taki pies :grins:
chita napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt:
a my ssawki juz nie mamy:roll::evil_lol:nie przypadla mojej arinie do gustu:diabloti:

Pewnie miała brzydki kolor :niewiem: nie! Ty jej sępisz na zabawki!:PROXY5:

Posted

Ehh.. Chester nie załatwiał się już dwa dni, a jadł i jadł, już miałam stracha. Bałam się, że się przekręci albo co... Ale oto teraz, przed chwilą zrobił mega koopsko - pół kilo jak nic. Woreczka nie starczyłoby :crazyeye:
ufff :gins:

Posted

Kapsel napisał(a):
Ale mi humor poprawiłaś :D:D:D:D:D i sie nie dziwię że Soema rozkojarzona była :D:D:D

A pewnie zę była rozkojarzona, tam jest "sodomia i gomoria". Mają nawet jakieś zapachy halucynogenne z tego co wiem. Mnie sie tez trafiły takie i wiem jak działają, widzieć błogośc na twarzach moich jamoli po tym - bezcenne.

Posted

Isadora7 napisał(a):
A pewnie zę była rozkojarzona, tam jest "sodomia i gomoria". Mają nawet jakieś zapachy halucynogenne z tego co wiem. Mnie sie tez trafiły takie i wiem jak działają, widzieć błogośc na twarzach moich jamoli po tym - bezcenne.

Dokładnie tam jest wszystko co możliwe a które negatywnie wpływa na komórki mózgowe w szczególności... i skutek jest taki że Soema nawet z Tymczasem się pomyliła, bo zamiast suni to samczyka wzięła :grin::grin::grin: a teraz jego widokiem się upaja :sg168:

Posted

Kapsel napisał(a):
Dokładnie tam jest wszystko co możliwe a które negatywnie wpływa na komórki mózgowe w szczególności... i skutek jest taki że Soema nawet z Tymczasem się pomyliła, bo zamiast suni to samczyka wzięła :grin::grin::grin: a teraz jego widokiem się upaja :sg168:

Jassssne. A wiesz zapewne że tam nawet jakaś orgiastyczno-sekciarska muzyka jest. Wprowadza w trans jakiś. Własciciele mają podrzucane pod plecy takie dziwne urządzenia wydające dziwny odgłos. Ten odgłos wzmocniony jest tym co wydobywa się z ust/gardeł właścicieli czworonogów, którzy wdepneli, mieli podłożone sobie lub psiakowi do pychola to urządzenie. Dla niepoznaki ma toto kształt kostki co też dodaje magiczności.

Maruda666 napisał(a):
Świetne :evil_lol::evil_lol: i zdjecia i komentarze.

To nie sa komentarze, staramy się uświadomić niebezpieczeństwa jakie czychają na nieświadomych.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jassssne. A wiesz zapewne że tam nawet jakaś orgiastyczno-sekciarska muzyka jest. Wprowadza w trans jakiś. Własciciele mają podrzucane pod plecy takie dziwne urządzenia wydające dziwny odgłos. Ten odgłos wzmocniony jest tym co wydobywa się z ust/gardeł właścicieli czworonogów, którzy wdepneli, mieli podłożone sobie lub psiakowi do pychola to urządzenie. Dla niepoznaki ma toto kształt kostki co też dodaje magiczności.

I jeszcze z tego co się pokątnie dowiedziałam, ale ciiiiii bo to tajemnica jakiś biały proszek do żarcia dosypują, aby wizje się utrwalały i na dłuższą metę działały 8)8)8) Już sekta boksiowa się dość dobrze rozwija... ale to tajemnica na razie :puppydog::puppydog::puppydog:

Posted

Kapsel napisał(a):
I jeszcze z tego co się pokątnie dowiedziałam, ale ciiiiii bo to tajemnica jakiś biały proszek do żarcia dosypują, aby wizje się utrwalały i na dłuższą metę działały 8)8)8) Już sekta boksiowa się dość dobrze rozwija... ale to tajemnica na razie :puppydog::puppydog::puppydog:

Do mnie też te informacje doszły droga pantoflową. No zobacz a takie ładne wrażenie robiła i taki poważny nick Soema. :evil_lol::evil_lol:

Soema napisał(a):
Zamykam wątek o! :obrazic:

i jeszcze focha strzela, a marudziła że mnie tu nie ma

:grin::grin::grin::grin: