Soema Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 A i jeszcze... Chester źle znosił pobyt w schronie, na łapach ma paskudne rany, wydaję mi się, że je wylizał.. mają okrągły kształt. na drugiej też tak jest i olbrzymią ranę ma tylnej łapce :( Quote
Soema Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Maruda666']Charakterny chłopaczek:diabloti: Nie da się ukryć :) tu zła Ciotka go budzi i budzi i się drażni.. a on biedny spać chciał:diabloti: Quote
malawaszka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 ooo ale gagatek Ci się trafił! trzymam :kciuki: Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Długo Czesiek był w schronie? Dla niego każda zmiana to kolejny szok, mimo, że jest już w raju :p ale on o tym jeszcze nie wie, ale się wkrótce przekona tylko troszkę czasu mu potrzeba. Chcę też powiedzieć, że ładny jest nynuś :loveu: Quote
Betta Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 jee.... taki z niego cwaniak.... oj nie ładnie kłapać zebskami ps ja mysle że chęć staranowania łazienkowych drzwi nie jest zależna od poziomu jego wybiegania.... hmm w schronie był jakies 3-4 tygodnie... a został znaleziony na ulicy :( Quote
Soema Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 On taranuje drzwi w pokoju... jak TŻ jest w pokoju jest ok. Teraz leży z nami na łóżku, bo oglądamy relacje w tv... jest przeszczęśliwy :) Tuli się, rozpycha, prycha sapie, jest naprawdę ogromny :) Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 No właśnie, taranuje drzwi bo boi się, że znów go ktoś zostawi i pewnie tak będzie dopóki nie zaufa. U mnie są drzwi wszystkie otwarte i tak jest, ale jak zamknę to też mam drapania, wskakiwania i wycie że i tak muszę otwierać, a był czas, że do łazienki nie mogłam pójść sama i mówię to na przykładzie normalnego psa, który jest ze mną od pięciu tygodni i nieraz się zastanawiałam, czy nie za wcześnie go kupiłam... czyli o ten standardowy tydzień.. dlatego taki dziwoląg jest. Boksie to straszne wrażliwce.... i może dlatego je tak kochamy??? :loveu: Quote
emilia2280 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Piékne, báczaste stworzenie. I dostanie w fafle od Soemy jak sie nie nauczy kultury ;pppp Quote
Alicja Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Soema napisał(a):On taranuje drzwi w pokoju... jak TŻ jest w pokoju jest ok. Teraz leży z nami na łóżku, bo oglądamy relacje w tv... jest przeszczęśliwy :) Tuli się, rozpycha, prycha sapie, jest naprawdę ogromny :) [FONT=Arial] mój do wyra nie właził ...ale w łazience razem siedzieliśmy ... pomimo że słodziak był z nami od momentu jak skończył 6 tygodni i potrafił grzecznie zostać w domku sam a tak wogóle do Harleya podobny jest :loveu:[/FONT] Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] mój do wyra nie właził ...ale w łazience razem siedzieliśmy ... pomimo że słodziak był z nami od momentu jak skończył 6 tygodni i potrafił grzecznie zostać w domku sam a tak wogóle do Harleya podobny jest :loveu:[/FONT] Aluś a kto to jest Harley? Twój boksio? Quote
Soema Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Wiesz, że ja nie widziałam Harleyka nigdy...:oops: a tyle czytałam o nim.. Młody właśnie biega przez sen :) Quote
Alicja Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Kapsel']Aluś a kto to jest Harley? Twój boksio? tak ...jest tutaj http://www.dogomania.pl/threads/12926-MA-j-kochany-Harley Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Alicja']tak ...jest tutaj http://www.dogomania.pl/threads/12926-MA-j-kochany-Harley Kurczę Alu, tak mi przykro nie wiedziałam..... biedaczek :oops: Ale faktycznie podobny do Czesława! Quote
Soema Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Dziś już nie spało się nam tak fajnie.. Chesterowi tak burczało w brzuchu, że mnie obudził. Byliśmy na spacerze o północy, 4 i 7.. coś mu zalega na żołądku, bo trawę wcina jak krowa.. Mam psi błonnik, zresztą będę go też na bazarku wystawiała, więc może mu przejdzie.. Wydaję mi się, że schodzi z niego żarcie schroniskowe, bo jego kupy coraz mniej mnie do łez doprowadzają ;) niestety, dziś jak wyszłam się na spacer przyszykować i młody został z TŻ w pokoju to też się rzucił na klamkę.. klatka mi pilnie potrzebna.. Quote
Betta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ja polecic moge tylko warunkowanie pozytywne... rozpoczynajac od zostań - smakołyk, do soema odchodzi koleżanka daje smakołyk...hmm...moze podziała.... Quote
Betta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 korzystając z tego że Chester rybnicki...pozwole sobie tu zaprosić na BAZAREK dla SCHRONISKOWCÓW rybnickich > juz tylko do 14.04 ... proszę zajrzyjcie > http://www.dogomania.pl/threads/182870-DZIECIAE-CY-na-pomoc-schroniskowcom-do-14-04-OBNIA-KA-CEN-i-promocja Quote
Soema Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Yorija napisał(a):PYRO miał mieć na imie :-) Wybacz.. tak wyszło:evil_lol: jak ja bym go wołała :niewiem: postaramy się być dziś na czas w parku :) Quote
Kapsel Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 A ja chciałam swojego nazwać KŁOPOT :evil_lol: Quote
chita Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 co tu tak cicho.... Soema zyjesz:roll: czy Cie Czesio zdominowal i nie pozwala siasc na dogo:eviltong: Quote
Soema Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 [quote name='chita']co tu tak cicho.... Soema zyjesz:roll: czy Cie Czesio zdominowal i nie pozwala siasc na dogo:eviltong: Żyjem, on własnie wlazł w poduchy i chrapie. Wczoraj mi zdechł :grins: Na spacerach chodzi ok, dopóki nie zobaczy psa... jestem z siebie dumna, że mam tyle siły. Ale jego miłość do wszystkiego i wszystkich jest ogroooomna :mdleje: dziś się nie mogłam spokojnie wysikać.. Kąpać się pójdziemy razem:roll: Ale gówniarz jest pojętny, sprawdza mnie na każdym kroku, naprawdę duuużo konsekwencji trzeba będzie włożyć w tą pracę. Ale już pomału zostaje w pokoju, na miejscu, przy otwartych drzwiach. Zamawiamy klatkę. Quote
ageralion Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Soema ale Czesiek ma genialne szelki? Gdzie takie mozna nabyc? Quote
Soema Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 ageralion napisał(a):Soema ale Czesiek ma genialne szelki? Gdzie takie mozna nabyc? Niestety, szelki trzeba było oddać... W Karusku można kupić, ale drogie małpy :mdleje: swojemu psu takie kupię, bo są genialne! Quote
Kapsel Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jak on śpi w takiej pozycji.... to Somuś on już Twój :loveu: i nie dziwię się że nie chce Cię opuścić nawet na sikanie :evil_lol: On Cię kocha, kocha, kocha i kocha :loveu:po co ma tracić nawet momencik bez Ciebie? Sama wiesz jak to z WIELKĄ miłością jest :lol: Quote
Recommended Posts