Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A i jeszcze... Chester źle znosił pobyt w schronie, na łapach ma paskudne rany, wydaję mi się, że je wylizał.. mają okrągły kształt.

na drugiej też tak jest i olbrzymią ranę ma tylnej łapce :(

Posted

[quote name='Maruda666']Charakterny chłopaczek:diabloti:
Nie da się ukryć :)

tu zła Ciotka go budzi i budzi i się drażni..
a on biedny spać chciał:diabloti:

Posted

Długo Czesiek był w schronie? Dla niego każda zmiana to kolejny szok, mimo, że jest już w raju :p ale on o tym jeszcze nie wie, ale się wkrótce przekona tylko troszkę czasu mu potrzeba.
Chcę też powiedzieć, że ładny jest nynuś :loveu:

Posted

jee.... taki z niego cwaniak.... oj nie ładnie kłapać zebskami
ps ja mysle że chęć staranowania łazienkowych drzwi nie jest zależna od poziomu jego wybiegania.... hmm

w schronie był jakies 3-4 tygodnie... a został znaleziony na ulicy :(

Posted

On taranuje drzwi w pokoju... jak TŻ jest w pokoju jest ok.
Teraz leży z nami na łóżku, bo oglądamy relacje w tv... jest przeszczęśliwy :) Tuli się, rozpycha, prycha sapie, jest naprawdę ogromny :)

Posted

No właśnie, taranuje drzwi bo boi się, że znów go ktoś zostawi i pewnie tak będzie dopóki nie zaufa. U mnie są drzwi wszystkie otwarte i tak jest, ale jak zamknę to też mam drapania, wskakiwania i wycie że i tak muszę otwierać, a był czas, że do łazienki nie mogłam pójść sama i mówię to na przykładzie normalnego psa, który jest ze mną od pięciu tygodni i nieraz się zastanawiałam, czy nie za wcześnie go kupiłam... czyli o ten standardowy tydzień.. dlatego taki dziwoląg jest.

Boksie to straszne wrażliwce.... i może dlatego je tak kochamy??? :loveu:

Posted

Soema napisał(a):
On taranuje drzwi w pokoju... jak TŻ jest w pokoju jest ok.
Teraz leży z nami na łóżku, bo oglądamy relacje w tv... jest przeszczęśliwy :) Tuli się, rozpycha, prycha sapie, jest naprawdę ogromny :)

[FONT=Arial]
mój do wyra nie właził ...ale w łazience razem siedzieliśmy ... pomimo że słodziak był z nami od momentu jak skończył 6 tygodni i potrafił grzecznie zostać w domku sam

a tak wogóle do Harleya podobny jest :loveu:[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]
mój do wyra nie właził ...ale w łazience razem siedzieliśmy ... pomimo że słodziak był z nami od momentu jak skończył 6 tygodni i potrafił grzecznie zostać w domku sam

a tak wogóle do Harleya podobny jest :loveu:[/FONT]

Aluś a kto to jest Harley? Twój boksio?

Posted

Dziś już nie spało się nam tak fajnie.. Chesterowi tak burczało w brzuchu, że mnie obudził. Byliśmy na spacerze o północy, 4 i 7.. coś mu zalega na żołądku, bo trawę wcina jak krowa.. Mam psi błonnik, zresztą będę go też na bazarku wystawiała, więc może mu przejdzie.. Wydaję mi się, że schodzi z niego żarcie schroniskowe, bo jego kupy coraz mniej mnie do łez doprowadzają ;) niestety, dziś jak wyszłam się na spacer przyszykować i młody został z TŻ w pokoju to też się rzucił na klamkę..
klatka mi pilnie potrzebna..

Posted

ja polecic moge tylko warunkowanie pozytywne... rozpoczynajac od zostań - smakołyk, do soema odchodzi koleżanka daje smakołyk...hmm...moze podziała....

Posted

Yorija napisał(a):
PYRO
miał mieć na imie :-)

Wybacz.. tak wyszło:evil_lol:
jak ja bym go wołała :niewiem:
postaramy się być dziś na czas w parku :)

Posted

[quote name='chita']co tu tak cicho....
Soema zyjesz:roll: czy Cie Czesio zdominowal i nie pozwala siasc na dogo:eviltong:
Żyjem, on własnie wlazł w poduchy i chrapie.

Wczoraj mi zdechł :grins:

Na spacerach chodzi ok, dopóki nie zobaczy psa... jestem z siebie dumna, że mam tyle siły. Ale jego miłość do wszystkiego i wszystkich jest ogroooomna :mdleje: dziś się nie mogłam spokojnie wysikać..
Kąpać się pójdziemy razem:roll:

Ale gówniarz jest pojętny, sprawdza mnie na każdym kroku, naprawdę duuużo konsekwencji trzeba będzie włożyć w tą pracę. Ale już pomału zostaje w pokoju, na miejscu, przy otwartych drzwiach.
Zamawiamy klatkę.

Posted

ageralion napisał(a):
Soema ale Czesiek ma genialne szelki? Gdzie takie mozna nabyc?

Niestety, szelki trzeba było oddać... W Karusku można kupić, ale drogie małpy :mdleje: swojemu psu takie kupię, bo są genialne!

Posted

Jak on śpi w takiej pozycji.... to Somuś on już Twój :loveu: i nie dziwię się że nie chce Cię opuścić nawet na sikanie :evil_lol:
On Cię kocha, kocha, kocha i kocha :loveu:po co ma tracić nawet momencik bez Ciebie?
Sama wiesz jak to z WIELKĄ miłością jest :lol: