Alicja Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Grosziwo napisał(a):Mnie mogliby potraktować aż zbyt poważnie bo ja już "stara baba "jestem, chociaż z powagą to u mnie krucho :diabloti: zabiorę ci kiedyś ze sobą i będziemy silna grupa pod wezwaniem ...śmiecha ;) Quote
Grosziwo Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Alicja napisał(a):zabiorę ci kiedyś ze sobą i będziemy silna grupa pod wezwaniem ...śmiecha ;) Oki ! Trzymam za słowo ! Quote
Soema Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Grosziwo napisał(a):Oki ! Trzymam za słowo ! Alicja napisał(a):zabiorę ci kiedyś ze sobą i będziemy silna grupa pod wezwaniem ...śmiecha ;) To szykuje się mocna, dogoekipa :) drżyjcie domy! :shock: Quote
Soema Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Szukamy kogoś na wizytę w ISTebnej, może ktoś z Wisły jest na dogo?:( jutro wizyta w Warszawie. Quote
Alicja Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [FONT=Arial]Są dziewczyny z Cieszyna może kogoś znają z okolic jeszcze http://www.dogomania.pl/threads/74023-Schronisko-Cieszyn-potrzebuj%C4%85-pomocy!-aktualizacja-strona-1/page107 z Ustronia jest Dea , http://www.dogomania.pl/members/18054-Dea ktos był z Wisły , wiem z Wisły jest asl[/FONT] Quote
ageralion Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 malawaszka napisał(a):Izdebnej a nie Istebnej? W Istebnej jest genialne sanatorium dla astmatykow :eviltong: Wogole tamte okolice piekne sa ale niestety nie mam nikogo do wizyt... Quote
Soema Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Są dziewczyny z Cieszyna może kogoś znają z okolic jeszcze http://www.dogomania.pl/threads/74023-Schronisko-Cieszyn-potrzebuj%C4%85-pomocy!-aktualizacja-strona-1/page107 z Ustronia jest Dea , http://www.dogomania.pl/members/18054-Dea ktos był z Wisły , wiem z Wisły jest asl[/FONT] Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :calus: [quote name='malawaszka']Izdebnej a nie Istebnej? a Ty się tylko czepiasz :obrazic: [quote name='ageralion']W Istebnej jest genialne sanatorium dla astmatykow :eviltong: Wogole tamte okolice piekne sa ale niestety nie mam nikogo do wizyt... Cieszę się, że się pochwaliłaś nam, że byłaś:evil_lol: Quote
ageralion Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Soema napisał(a):Cieszę się, że się pochwaliłaś nam, że byłaś:evil_lol: Gdzies musze rozladowywac swoje frustracje. U siebie w galerii nie bede, bo mi ludzie uciekna, to Wasz watek pozasmiecam :diabloti: Quote
Soema Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Chester będzie miał dom w Warszawie :) trochę się to wszystko komplikowało i mieszało w ostatnich dniach. Ja w czwartek jadę na weekend, robić wywiady do pracy, Czesio miał jechać do hotelu. Ale jednak jedzie do pani z Krk która ma młodego boksia i do soboty go przetrzyma. W sobotę Pan, który będzie wiózł Kalinkę do nowego domu, w drodze powrotnej weźmie Chestera do Warszawy. Weekend spędzi w domu z ogrodem, u rodziców dziewczyny która go adoptuje. Potem wrócą do Wwa do dużego mieszkania ;) Daria obiecała się zarejestrować na forum i pisać o Czesku, a pisać o psach to ona lubi :):) a mi mimo wszytko chce się troszkę płakać.. Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 :glaszcze:nie ślimtaj ... ;) :kciuki: za nowe życie Chesterka Quote
Soema Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Alicja napisał(a)::glaszcze:nie ślimtaj ... ;) :kciuki: za nowe życie Chesterka Śmutno :niewiem: jeszcze się z Państwem z Istebnej muszę skontaktować... Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Soema napisał(a):Śmutno :niewiem: jeszcze się z Państwem z Istebnej muszę skontaktować... [FONT=Arial]wiem , że śmutno ...ja bym chyba ślimtała po każdym tymczasowiczu:oops: a państwo z Istebnej też chcieli Chesterka ?? [/FONT] Quote
Soema Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]wiem , że śmutno ...ja bym chyba ślimtała po każdym tymczasowiczu:oops: a państwo z Istebnej też chcieli Chesterka ?? [/FONT] Teoretycznie tak. Ale to starsze małżeństwo.. ja nie wiem czy taki młokos nieokrzesany jest dobry dla nich. Porozmawiam z nimi wieczorem, czy by starszego trochę spokojniejszego nie chcieli. Wczoraj o pólnocy byliśmy w parku, padał trochę deszcz, więc ludzi brak. Ale gamoń szalał, latał jak głupek. Widać, że to gówniarz bo łapie za nogawki czasem jak się rozbawi, warczy, podgryza, szczeka ;) ale ładnie się słucha. Lepszy dla niego dom z właścicielem aktywnym i silnym. Jak wczoraj skoczył i uderzył mnie lbem pod mostek to dostałam bezdechu:mad: teraz śpi w klatce, w poduszkach i makaronie :p bo stwierdził, że jedzeniem się ciamka na lewo i prawo super :roll: ja po każdym beczę... mniej lub więcej... ale cieszę się, że nie muszę go w hotelu zostawiać, bo na samą myśl mnie... ściskało:oops: Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ha ....Harley to jak się w wyskoku witał i zapraszał do zabawy to nas zmuszał do naprawy okularów znajomkom ...potem już wiedzieli , że jak wolają Niuńka to mają okulary ściągać ;) Quote
ageralion Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Alicja napisał(a):ha ....Harley to jak się w wyskoku witał i zapraszał do zabawy to nas zmuszał do naprawy okularów znajomkom ...potem już wiedzieli , że jak wolają Niuńka to mają okulary ściągać ;) U ciebie okulary, u nas klejnoty. Moja przy powitaniu glowa zawsze komus w jajcora przywala :niewiem: Quote
Alicja Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ageralion napisał(a):U ciebie okulary, u nas klejnoty. Moja przy powitaniu glowa zawsze komus w jajcora przywala :niewiem: klejnoty to Ozzy załatwiał ;) na początku ;) ale Honda , też nasza boxia rodzinna reagowala na hasło ..j**a i waliła kufą w czułe miejsca :) Quote
ageralion Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Alicja napisał(a):klejnoty to Ozzy załatwiał ;) na początku ;) ale Honda , też nasza boxia rodzinna reagowala na hasło ..j**a i waliła kufą w czułe miejsca :) :roflt:i jak tu nie kochac bokserow... Quote
Kamila28 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Myślę, że Chesterkowi to potrzeba aktywnego domku, taki młodzik potrzebuje aktywnych spacerków:painting::painting::painting: Quote
Soema Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Kamila28 napisał(a):Myślę, że Chesterkowi to potrzeba aktywnego domku, taki młodzik potrzebuje aktywnych spacerków:painting::painting::painting: Dlatego do takiego jedzie.. :) cały weekend spędzi w domu z ogródkiem, się wybiega. A w Wwa, niedaleko będzie miał tereny przy zoo, tam fajnie jest :) nie lubię być DT.. Quote
Soema Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 My juz po aktywny spacerze :) on jest genialny. Szaleje, ale jak go wołam to wraca, nie ma zapędu do ucieczek. Uwielbia człowieka, nawet mnie ;) Teraz śpi i chrumka :loveu: Ciotki, nie mam siły na pw, zapraszam do wzięcia udziału w akcji sterylizacji, razem możemy więcej. http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=14571223#post14571223 Quote
gazzy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 To tego Chesterka będzie p. Marek do Warszawy wiózł ? :razz: Quote
Recommended Posts