Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Grosziwo napisał(a):
Mnie mogliby potraktować aż zbyt poważnie bo ja już "stara baba "jestem, chociaż z powagą to u mnie krucho :diabloti:

zabiorę ci kiedyś ze sobą i będziemy silna grupa pod wezwaniem ...śmiecha ;)

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grosziwo napisał(a):
Oki ! Trzymam za słowo !

Alicja napisał(a):
zabiorę ci kiedyś ze sobą i będziemy silna grupa pod wezwaniem ...śmiecha ;)

To szykuje się mocna, dogoekipa :) drżyjcie domy! :shock:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Są dziewczyny z Cieszyna może kogoś znają z okolic jeszcze
http://www.dogomania.pl/threads/74023-Schronisko-Cieszyn-potrzebuj%C4%85-pomocy!-aktualizacja-strona-1/page107

z Ustronia jest Dea ,
http://www.dogomania.pl/members/18054-Dea

ktos był z Wisły ,

wiem z Wisły jest asl
[/FONT]
Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :calus:
[quote name='malawaszka']Izdebnej a nie Istebnej?
a Ty się tylko czepiasz :obrazic:
[quote name='ageralion']W Istebnej jest genialne sanatorium dla astmatykow :eviltong: Wogole tamte okolice piekne sa ale niestety nie mam nikogo do wizyt...
Cieszę się, że się pochwaliłaś nam, że byłaś:evil_lol:

Posted

Soema napisał(a):
Cieszę się, że się pochwaliłaś nam, że byłaś:evil_lol:

Gdzies musze rozladowywac swoje frustracje. U siebie w galerii nie bede, bo mi ludzie uciekna, to Wasz watek pozasmiecam :diabloti:

Posted

Chester będzie miał dom w Warszawie :)
trochę się to wszystko komplikowało i mieszało w ostatnich dniach. Ja w czwartek jadę na weekend, robić wywiady do pracy, Czesio miał jechać do hotelu.
Ale jednak jedzie do pani z Krk która ma młodego boksia i do soboty go przetrzyma. W sobotę Pan, który będzie wiózł Kalinkę do nowego domu, w drodze powrotnej weźmie Chestera do Warszawy. Weekend spędzi w domu z ogrodem, u rodziców dziewczyny która go adoptuje. Potem wrócą do Wwa do dużego mieszkania ;)
Daria obiecała się zarejestrować na forum i pisać o Czesku, a pisać o psach to ona lubi :):)
a mi mimo wszytko chce się troszkę płakać..

Posted

Alicja napisał(a):
:glaszcze:nie ślimtaj ... ;)

:kciuki: za nowe życie Chesterka

Śmutno :niewiem:
jeszcze się z Państwem z Istebnej muszę skontaktować...

Posted

Soema napisał(a):
Śmutno :niewiem:
jeszcze się z Państwem z Istebnej muszę skontaktować...

[FONT=Arial]wiem , że śmutno ...ja bym chyba ślimtała po każdym tymczasowiczu:oops:

a państwo z Istebnej też chcieli Chesterka ??
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]wiem , że śmutno ...ja bym chyba ślimtała po każdym tymczasowiczu:oops:

a państwo z Istebnej też chcieli Chesterka ??
[/FONT]

Teoretycznie tak. Ale to starsze małżeństwo.. ja nie wiem czy taki młokos nieokrzesany jest dobry dla nich. Porozmawiam z nimi wieczorem, czy by starszego trochę spokojniejszego nie chcieli.
Wczoraj o pólnocy byliśmy w parku, padał trochę deszcz, więc ludzi brak. Ale gamoń szalał, latał jak głupek. Widać, że to gówniarz bo łapie za nogawki czasem jak się rozbawi, warczy, podgryza, szczeka ;) ale ładnie się słucha. Lepszy dla niego dom z właścicielem aktywnym i silnym. Jak wczoraj skoczył i uderzył mnie lbem pod mostek to dostałam bezdechu:mad:
teraz śpi w klatce, w poduszkach i makaronie :p bo stwierdził, że jedzeniem się ciamka na lewo i prawo super :roll:
ja po każdym beczę... mniej lub więcej... ale cieszę się, że nie muszę go w hotelu zostawiać, bo na samą myśl mnie... ściskało:oops:

Posted

ha ....Harley to jak się w wyskoku witał i zapraszał do zabawy to nas zmuszał do naprawy okularów znajomkom ...potem już wiedzieli , że jak wolają Niuńka to mają okulary ściągać ;)

Posted

Alicja napisał(a):
ha ....Harley to jak się w wyskoku witał i zapraszał do zabawy to nas zmuszał do naprawy okularów znajomkom ...potem już wiedzieli , że jak wolają Niuńka to mają okulary ściągać ;)

U ciebie okulary, u nas klejnoty. Moja przy powitaniu glowa zawsze komus w jajcora przywala :niewiem:

Posted

ageralion napisał(a):
U ciebie okulary, u nas klejnoty. Moja przy powitaniu glowa zawsze komus w jajcora przywala :niewiem:

klejnoty to Ozzy załatwiał ;) na początku ;)
ale Honda , też nasza boxia rodzinna reagowala na hasło ..j**a i waliła kufą w czułe miejsca :)

Posted

Alicja napisał(a):
klejnoty to Ozzy załatwiał ;) na początku ;)
ale Honda , też nasza boxia rodzinna reagowala na hasło ..j**a i waliła kufą w czułe miejsca :)

:roflt:i jak tu nie kochac bokserow...

Posted

Kamila28 napisał(a):
Myślę, że Chesterkowi to potrzeba aktywnego domku, taki młodzik potrzebuje aktywnych spacerków:painting::painting::painting:

Dlatego do takiego jedzie.. :) cały weekend spędzi w domu z ogródkiem, się wybiega. A w Wwa, niedaleko będzie miał tereny przy zoo, tam fajnie jest :)
nie lubię być DT..