Alicja Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 chodząca katastrofa napisał(a):ale za to w wannie mu się nie spodobało, ale wykąpać po krowim placku trzeba było;) Ozzy dziś na porannym spacerze zjechał na plecach ( on tak lubi ) ze sterty wysypanego żużlu do utwardzenia boiska ..... w niedzielny poranek zlewałam go na trawniku pod blokiem wodą z wiadra :roll: Quote
chodząca katastrofa Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 coś się zaczęło dziać z Cześkiem. chodził niespokojnie więc pomyślałam, że mu się bardzo chce i wyszliśmy na dwór. A tam sikał okrakiem (choć często tak sika), ogon nisko, zachowywał się osowiale, głowa spuszczona. Wyglądał jakby ledwo szedł po schodach. W domu nie czekał aż zdejmę mu szelki tylko od razu poszedł do łóżka i wkitrał się na poduszkę (zazwyczaj zanim pójdzie się położyć to zagląda do wszystkich pokoi). Przeszukałam go pod kontem kleszczy, ale 5 dni temu zaaplikowałam mu fiprexa, więc generalnie nic nie powinno się z tego powodu dziać. Kleszcza brak. Pochrapuje. Przez ostatnie dni chodził non stop wiatrak. Nie wiem czy jest to możliwe żeby się przeziębił, zważywszy, że ostatnio tak jakby pokasływał. Zwariuje. Już chyba nie zasnę. Kurczę nie wiem, może jest masakrycznie śpiący a ja panikuje... Jak rano dalej się tak będzie zachowywał to weterynarz jak nic. Zdenerwowałam się. Mam nadzieję, że jestem przewrażliwiona... Quote
Alicja Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Boxie to często meteopaci ...uwierz , nie jeden boxiur spędził sen z powiek właścicielowi , wierze że i u was tak jest . Harley jak szła zmiana pogody tak drastyczna jak teraz to spał 24 h/dobe , więc całkiem możliwe że Czesiu ma podobnie . Jeśli mu nie przejdzie po niedzielce to można podejść do weta , ale myślę że będzie ok :kciuki: Quote
chodząca katastrofa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Wczoraj byliśmy u weterynarza. Chester dostał 3 zastrzyki, jakiś przeciwzapalny, antybiotyk i jeszcze coś. Nie miał objawów po kleszczowych, ale coś niewątpliwie mu dolegało. Wieczorem już coś zjadł dziś już zachowuje się zupełnie normalnie choć jest jeszcze trochę osłabiony. Ale już nas gryzie i poluje na odkurzacz więc będzie dobrze;) Quote
Alicja Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dla uspokojenia zrób mu za jakiś czas badanie krwi , jeśli chłopakowi znów by coś dokuczało Quote
chodząca katastrofa Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Cześka pozycji ciąg dalszy;) a teraz ze swoją ulubioną szczotką, która zabiera zawsze gdy nikt nie patrzy;) Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 :loveu: :loveu: tylko Pańcia nie zabieraj szczoteczki .....plissssssssssssss http://lh4.ggpht.com/_fp1vusb1sQ4/TGHjyqdYsfI/AAAAAAAAAz4/y8LcOrvygAk/s640/SAM_0646.JPG Quote
Agnezia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Te szczotki mają coś w sobie. U mnie też często znikają :) Quote
chodząca katastrofa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 niestety nie tylko szczotki;] on uwielbia wyjadać kwiatki z dzbanka;) Quote
Alicja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 chodząca katastrofa napisał(a):niestety nie tylko szczotki;] on uwielbia wyjadać kwiatki z dzbanka;) :roflt: :roflt: Quote
Kapsel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 chodząca katastrofa napisał(a):niestety nie tylko szczotki;] on uwielbia wyjadać kwiatki z dzbanka;) Mój kiedyś też jak był młody zjadł kielichy od tulipanów, które dostałam na Dzień Kobiet. Tylko łodygi same zostały. A teraz bardzo lubi wąchać wszystkie. Może z Czesia romantyk wyrośnie ;) Quote
chodząca katastrofa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 hehe Czesiek a odwrotnie;) odgryza główki i je zostawia, natomiast zjada łodygi;) bardzo lubi jeszcze wszelkie szmatki, gąbki i pumeks;) Quote
Betta Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Pan na włościach widze.... przepraszam za drobnego offa , potrzebna pomoc w leczeniu i szczepieniu kociąt ,,,zajrzyjcie moze cos akurat wpadnie w oko >> http://www.dogomania.pl/threads/1911...5#post15220925 Quote
Recommended Posts