Maruda666 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Cudownie się czyta takie wieści :multi:. Cudowne zdjęcia szczęśliwego psiaka :lol: Quote
Kapsel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Jaki nynuś :loveu::loveu::loveu: Na poprzednich zdjęciach ma tzw. "odleżyny" na łapach... w jakich on warunkach musiał mieszkać? Gdzie biedak spał? że takie mu się już zrobiły? Ważyliście i mierzyliście go? Jestem ciekawa jego wagi i wymiarów :razz: Quote
Alicja Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 :loveu: :loveu: :loveu: jakbym mogla to bym go ukradła Quote
chodząca katastrofa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 nie mierzyliśmy;) ale jest ogromnyyy. 31kg;) Quote
Kapsel Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 31 kilogramów to normalna waga boksera.... nie mieliście wcześniej boksia, że tak jego wielkość robi na Was wrażenie? :razz: Mój Kapsel waży 33 kilogramy, a boksia 31 ;) Quote
Agnezia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ale Czesiek to jeszcze młodzik więc będzie ważył sporo więcej. Quote
zerduszko Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Kapsel']31 kilogramów to normalna waga boksera.... nie mieliście wcześniej boksia, że tak jego wielkość robi na Was wrażenie? :razz: [/QUOTE] Ale on jest szalenie szczupły, za to wielki jak konik. Na mnie jego wielkość zrobiła wrażenie ;) Jak sobie stanął na budzie, łoooooo - nie odważyłam się wsadzić łapy do boksu. Ogon go optycznie powiększa?? ;) Quote
chodząca katastrofa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Miałam wcześniej dwa boksery, ale były dwa razy mniejsze (niższe, 20-25kg). Dlatego jego rozmiar robi na mnie wrażenie;) A ogon go optycznie wydłuża i zmienia sylwetkę. Jest szczupły, ale w zasadzie to widać to tylko na żebrach, bo nogi ma już całkiem przyzwoicie umięśnione. Ale z niego pokraka;] Ciągle o coś zawadza, a przy wycieraniu łap nie chce mu się siedzieć tylko od razu się o mnie opiera cielskiem i osuwa na ziemię;] Jak wchodzi na łóżko to czasem zapomni zabrać ze sobą tylne łapy i tak wisi;] Za to jest bardzo grzeczny, poza naszymi nogami i rękami prawie nic nie gryzie;) Jest ciekawski i szybko się uczy. Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='chodząca katastrofa']Miałam wcześniej dwa boksery, ale były dwa razy mniejsze (niższe, 20-25kg). Dlatego jego rozmiar robi na mnie wrażenie;) A ogon go optycznie wydłuża i zmienia sylwetkę. Jest szczupły, ale w zasadzie to widać to tylko na żebrach, bo nogi ma już całkiem przyzwoicie umięśnione. Ale z niego pokraka;] Ciągle o coś zawadza, a przy wycieraniu łap nie chce mu się siedzieć tylko od razu się o mnie opiera cielskiem i osuwa na ziemię;] Jak wchodzi na łóżko to czasem zapomni zabrać ze sobą tylne łapy i tak wisi;] Za to jest bardzo grzeczny, poza naszymi nogami i rękami prawie nic nie gryzie;) Jest ciekawski i szybko się uczy. Bo boksie to najlepsze,najpiękniejsze, najgrzeczniejsze, najmądrzejsze psiaki na świecie. nie ma takich drugich. :loveu::loveu::loveu:A Czesio nauczy się szybko z Wami współpracować, tylko jeszcze troszkę czasu mu potrzeba. Zresztą miał najlepszą na świecie nauczycielkę - Soemę!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Agnezia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Czesiowi do pełni szczęścia już tylko odjajczenia brakuje :evil_lol: Kiedy sprawicie mu tą przyjemność? Quote
chodząca katastrofa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 na razie musimy mu załatwić wszystkie niezbędne szczepienia. ale na pewno niedługo;] Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Kapsel']Bo boksie to najlepsze,najpiękniejsze, najgrzeczniejsze, najmądrzejsze psiaki na świecie. nie ma takich drugich. :loveu::loveu::loveu:A Czesio nauczy się szybko z Wami współpracować, tylko jeszcze troszkę czasu mu potrzeba. Zresztą miał najlepszą na świecie nauczycielkę - Soemę!!!!:loveu::loveu::loveu: myślisz że Soemcia też tak zwisa z łóżka :hmmmm: :evil_lol: Mój boxio ( z tym że po sterydach ) ważył 47 kg Ogólnie to ja widzę podobieństwo do Harleya ....może to rodzinka Quote
Soema Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Zwisam....:mgleje: jak jeszcze posiadałam TŻ i Czesio wlazł na łóżko.... to się zapadło :grins: tera łóżko się trzyma na konstrukcji garnkowo - tłuczkowej :niewiem: Chester uwielbiał chodzić na spacery, w pewnym momencie juz sam wkładał łapki w szelki :) musicie mu pokazac, że nie może Was ignorować (kładąc się na plecach), bo to jego popisowy numer.. On do 40 kilo dobije spokojnie :loveu: Quote
Kamila28 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Bardzo się cieszę, widac, że Czesiu szczęśliwy :) super!!! Quote
chodząca katastrofa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 już z każdym dniem robi się coraz bardziej posłuszny. Już się przy szelkach nie kładzie tylko siada i podaje łapę. Już całkiem nieźle reaguje na imię i na komendy "chodź" czy "wstań". Rozpoznaje członków rodziny i z radością ich wita. To bardzo mądry boksio. Poszczęściło mi się;] Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 chodząca katastrofa napisał(a): Poszczęściło mi się;] Dokładnie to ujęłaś. Bokser to największe szczęście! Łapcie to szczęście korzystajcie ile się da, bo Czesław jest wyjątkowo pięknym okazem! Bokserowiroza już Was chyba dopadła i mam nadzieję, że nie odpuści :oops: Robicie mu wszystkie szczepienia? Chyba wychodzi że to będzie 9 na wszystkie choroby, czy się mylę? Na kastrację tez Czesław jest w najlepszym okresie swojego życia. Więc wszystko się pięknie Wam układa. :multi: Quote
chodząca katastrofa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Godzilla;')!!! ps jesteśmy umówieni na kastrację na 21-go;) Quote
Alicja Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To na 100% rodzinka ze śp. Harleykiem :loveu: http://lh4.ggpht.com/_fp1vusb1sQ4/S-cgog3WQXI/AAAAAAAAAg4/jl3VGyacisk/s512/SAM_0315.JPG Quote
Grosziwo Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Zdjęcia cudowne ! Najbardziej mi się podoba , poza tym http://lh4.ggpht.com/_fp1vusb1sQ4/S-...2/SAM_0315.JPG , to "uwaga pojazd uprzywilejowany"http://lh6.ggpht.com/_fp1vusb1sQ4/S-cgYZcVc2I/AAAAAAAAAe4/aUeXJaKsKos/s640/SAM_0298.JPG Quote
chodząca katastrofa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 przeżył dzięki mnie, bo pewnie Czesiek chciałby się z nim pobawić;) Quote
Kamila28 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ależ on szczęśliwy a my z nim, że trafił do takiego domku :) Quote
ageralion Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Czesiek ale ci sie poszczescilo z domkiem :multi: Quote
Recommended Posts