Soema Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 gazzy napisał(a):To tego Chesterka będzie p. Marek do Warszawy wiózł ? :razz: Alicja napisał(a):przyzsłam cie utulkać ;) Dziękuję :( o 12 jutro Czesio jedzie.. Chce ktoś małego czarnego szczeniaka?:roll: właśnie mi przyniosiono kluchę malutką 4-5tygodni max... Quote
Kapsel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Soema napisał(a):Dziękuję :( o 12 jutro Czesio jedzie.. Chce ktoś małego czarnego szczeniaka?:roll: właśnie mi przyniosiono kluchę malutką 4-5tygodni max... Soemuś ło matko dawaj zdjęcie :roll: Quote
Kapsel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Faktycznie klucha :evil_lol: a co na tą kluchę Chesterek? :lol: Quote
Soema Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Kapsel napisał(a):Faktycznie klucha :evil_lol: a co na tą kluchę Chesterek? :lol: Łapą ją zgniótł.... łazi i piszczy, teraz poszły spać. Ja nie jestem pewna jego reakcji, więc pilnuje. Nie mogę jej zostawić, jak nic nie znajdę do jutra, mała pójdzie do schronu. Ja wyjeżdżam :( Quote
Kapsel Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Soema napisał(a):Łapą ją zgniótł.... łazi i piszczy, teraz poszły spać. Ja nie jestem pewna jego reakcji, więc pilnuje. Nie mogę jej zostawić, jak nic nie znajdę do jutra, mała pójdzie do schronu. Ja wyjeżdżam :( Masakra :-( Biedna kluseczka, jeszcze dobrze pewnie nie widzi, a już taki los ludzie jej zgotowali :shake: Chesterek jedzie do Bernadetty? Quote
ageralion Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Soema napisał(a):Łapą ją zgniótł.... łazi i piszczy, teraz poszły spać. Ja nie jestem pewna jego reakcji, więc pilnuje. Nie mogę jej zostawić, jak nic nie znajdę do jutra, mała pójdzie do schronu. Ja wyjeżdżam :( U Was ten schron nie jest taki straszny i lepsze to niz utopienie... malenka przebadaja i odrobacza... Quote
Soema Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 ageralion napisał(a):U Was ten schron nie jest taki straszny i lepsze to niz utopienie... malenka przebadaja i odrobacza... Pewnie, że tak.. tylko dla mnie, która w tamtym roku wyciągnęła 11 szczeniąt, to tragedia :( :( :( wyszarpała teraz Cześka za fafle:roll: Quote
ageralion Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Soema napisał(a):wyszarpała teraz Cześka za fafle:roll: zadziora :evil_lol: Quote
Kamila28 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Takie małe, a już dozna co to schron :-(:-(:-( Quote
Soema Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Kamila28 napisał(a):Takie małe, a już dozna co to schron :-(:-(:-( Nie dozna, nie oddam jej tam.. będzie przerzucana z miejsca na miejsce niestety, ale schronu nie zazna :shake: Quote
chodząca katastrofa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 witajcie;) jak wcześniej obiecywałam- zarejestrowałam się. nie mogę doczekać się soboty kiedy to wreszcie przywitam Chestera w Wyszkowie. Przez weekend wymęczę go na łąkach. Oczywiście zobowiązuję się do umieszczania nowinek o Cześku na bieżąco;) Quote
Soema Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Witamy, witamy ;) wieści obowiązkowo, zdjęcia też. On jest zjawiskowy :) Teraz nas obszczekał, bo mała mi na plecy wchodziła, a on się chciał bawić. Ale chodzi przy niej, jak na palcach, ona go pogryza a on tylko się odsuwa i czeka na więcej :) zaraz Mała do kennela, a my na spacer.. Quote
gazzy Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Soema jak będziesz miała czas to napisz mi na priv krótki opis tej kluski , fotki sama sobie wstawię :) Znam osobę z krakowa , może będzie chciała :) Quote
Soema Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Dzięki Gazzy. Mała jedzie na awaryjny DT.. do mojej znajomej z Krk. Ja jestem nieprzytomna po tej nocy, oczywiście Czesio pół nocy w łóżku spał, koniecznie chciał trzymać łeb przy lub na małej... Mała budziła się w najmniej odpowiednim momencie, szła siku, szalała 10 minut i padała. Akurat zdążyłam się rozbudzić... Cel pal :) Quote
Soema Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 zerduszko napisał(a):Czesio mamą zastępczą? Niemożliwe ;) Noooo... chodzi przy niej na palcach:razz: tylko łbem ją pcha i wącha, nadstawia się, żeby go gryzła :) włazi mu do miski, a on nic. Chwalę go, on merda ogonem, ogon się rusza.. a mała cap! Czesiek zachowuje stoicki spokój. Nawet próbuje go ssać czasem, brzuch łapy.. Ehh, przez to małe nawet nie miałam jak się z Chesterem pożegnać :(tak to jakoś zleciało.... Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Karinuś Gazzy zaraz do Ciebie zadzwoni :loveu::lol::lol::lol: Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 chodząca katastrofa napisał(a):witajcie;) jak wcześniej obiecywałam- zarejestrowałam się. nie mogę doczekać się soboty kiedy to wreszcie przywitam Chestera w Wyszkowie. Przez weekend wymęczę go na łąkach. Oczywiście zobowiązuję się do umieszczania nowinek o Cześku na bieżąco;) Witamy nowy domek cudnego Chesterka :multi::multi::multi:ale tak dobrze to nie będzie raporciki muszą często być! :evil_lol: Quote
Soema Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Chester pojechał na dwa dni do DT... w sobotę jedzie po nowe życie.. Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Soema napisał(a):Chester pojechał na dwa dni do DT... w sobotę jedzie po nowe życie.. Płaczesz Karinuś :-(:-(:-( Czesiek jest prześlicznym boksiem. Dawno tak ładnego nie widziałam :loveu: Quote
Kapsel Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 chodząca katastrofa napisał(a):no sie rozumie;p Czeka Cię wielkie, wielkie, wielkie szczęście nawet sobie nie wyobrażasz :loveu: Quote
Alicja Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Soemciu ....:glaszcze: A nowemu domkowi i Chesterkowi :calus: Quote
Recommended Posts