Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gazzy napisał(a):
To tego Chesterka będzie p. Marek do Warszawy wiózł ? :razz:

Alicja napisał(a):
przyzsłam cie utulkać ;)

Dziękuję :(
o 12 jutro Czesio jedzie.. Chce ktoś małego czarnego szczeniaka?:roll:
właśnie mi przyniosiono kluchę malutką 4-5tygodni max...

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Dziękuję :(
o 12 jutro Czesio jedzie.. Chce ktoś małego czarnego szczeniaka?:roll:
właśnie mi przyniosiono kluchę malutką 4-5tygodni max...

Soemuś ło matko dawaj zdjęcie :roll:

Posted

Kapsel napisał(a):
Faktycznie klucha :evil_lol: a co na tą kluchę Chesterek? :lol:

Łapą ją zgniótł.... łazi i piszczy, teraz poszły spać. Ja nie jestem pewna jego reakcji, więc pilnuje.
Nie mogę jej zostawić, jak nic nie znajdę do jutra, mała pójdzie do schronu. Ja wyjeżdżam :(

Posted

Soema napisał(a):
Łapą ją zgniótł.... łazi i piszczy, teraz poszły spać. Ja nie jestem pewna jego reakcji, więc pilnuje.
Nie mogę jej zostawić, jak nic nie znajdę do jutra, mała pójdzie do schronu. Ja wyjeżdżam :(

Masakra :-( Biedna kluseczka, jeszcze dobrze pewnie nie widzi, a już taki los ludzie jej zgotowali :shake:

Chesterek jedzie do Bernadetty?

Posted

Soema napisał(a):

U Was ten schron nie jest taki straszny i lepsze to niz utopienie... malenka przebadaja i odrobacza...

Posted

ageralion napisał(a):
U Was ten schron nie jest taki straszny i lepsze to niz utopienie... malenka przebadaja i odrobacza...

Pewnie, że tak.. tylko dla mnie, która w tamtym roku wyciągnęła 11 szczeniąt, to tragedia :( :( :(

wyszarpała teraz Cześka za fafle:roll:

Posted

Kamila28 napisał(a):
Takie małe, a już dozna co to schron :-(:-(:-(

Nie dozna, nie oddam jej tam.. będzie przerzucana z miejsca na miejsce niestety, ale schronu nie zazna :shake:

Posted

witajcie;)
jak wcześniej obiecywałam- zarejestrowałam się. nie mogę doczekać się soboty kiedy to wreszcie przywitam Chestera w Wyszkowie. Przez weekend wymęczę go na łąkach. Oczywiście zobowiązuję się do umieszczania nowinek o Cześku na bieżąco;)

Posted

Witamy, witamy ;)
wieści obowiązkowo, zdjęcia też. On jest zjawiskowy :)
Teraz nas obszczekał, bo mała mi na plecy wchodziła, a on się chciał bawić.
Ale chodzi przy niej, jak na palcach, ona go pogryza a on tylko się odsuwa i czeka na więcej :)
zaraz Mała do kennela, a my na spacer..

Posted

Soema jak będziesz miała czas to napisz mi na priv krótki opis tej kluski , fotki sama sobie wstawię :) Znam osobę z krakowa , może będzie chciała :)

Posted

Dzięki Gazzy. Mała jedzie na awaryjny DT.. do mojej znajomej z Krk. Ja jestem nieprzytomna po tej nocy, oczywiście Czesio pół nocy w łóżku spał, koniecznie chciał trzymać łeb przy lub na małej... Mała budziła się w najmniej odpowiednim momencie, szła siku, szalała 10 minut i padała. Akurat zdążyłam się rozbudzić...

Cel pal :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Czesio mamą zastępczą? Niemożliwe ;)

Noooo... chodzi przy niej na palcach:razz:
tylko łbem ją pcha i wącha, nadstawia się, żeby go gryzła :)
włazi mu do miski, a on nic. Chwalę go, on merda ogonem, ogon się rusza.. a mała cap!
Czesiek zachowuje stoicki spokój.
Nawet próbuje go ssać czasem, brzuch łapy..
Ehh, przez to małe nawet nie miałam jak się z Chesterem pożegnać :(tak to jakoś zleciało....

Posted

chodząca katastrofa napisał(a):
witajcie;)
jak wcześniej obiecywałam- zarejestrowałam się. nie mogę doczekać się soboty kiedy to wreszcie przywitam Chestera w Wyszkowie. Przez weekend wymęczę go na łąkach. Oczywiście zobowiązuję się do umieszczania nowinek o Cześku na bieżąco;)

Witamy nowy domek cudnego Chesterka :multi::multi::multi:ale tak dobrze to nie będzie raporciki muszą często być! :evil_lol:

Posted

Soema napisał(a):
Chester pojechał na dwa dni do DT... w sobotę jedzie po nowe życie..

Płaczesz Karinuś :-(:-(:-( Czesiek jest prześlicznym boksiem. Dawno tak ładnego nie widziałam :loveu: