Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soema napisał(a):
E, Wy z Rybnika, wcisnęłyście mi rocznego szczeniaka co waży niewiele mniej ode mnie i co?:mad:

Ja dziś już byłam na jednej wizycie, teraz kolej innych :diabloti:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Soema napisał(a):
Ooo i Waszka oddaje?

Wątpię, ale Ciii bo może podglądywać :diabloti:
Soema napisał(a):
Mnie nie zrobisz wizyty?:placz:

Nowa moda na dogo ostatnio: polecę Ci kogoś :lol:

Posted

pytam bo ciekawa jestem, a i pisałam że jakby co to chciałabym pomóc... wiec...prace koncze o 15ej... a przez nastepne 2 tyg mam rehabilitacje na 16.30 i w zalezności od tego o której godzinie mi się skończy i o której miałabym busa do wodzia mogłabym podjechac ale to byłabym póxno w wodziu bo ok19-20ej... tylko jeszcze wstepnie powiedzcie mi czy oni gdzies w centrum mieszkaja (bo jesli na obrzeżach to bedzie zonk).... najlepiej ich zapytac...albo od razu ulice poprosze to sobie sprawdze... i dam znac czy bede w stanie w tym tygodniu

nie rozumiem kwesti "nie robienia wizyt"... kiedys trzeba zaczac

zerduszko a Tobie to sie dziwie że mnie pytasz... wiesz że chętna byłam do wizyt, ale po mojej pierwszej to powinnysmy obie miec wątpliwości czy się nadaję :P

Posted

Soema napisał(a):
Dla Twojej nie ma ratunku :shake: zniszczyłaś ją....

Ze ja zniszczylam? To Ty mi psychike zniszczylas i na psie sie wszystko sie odbilo. Bo nie wiem czy wiesz, boksie to takie wrazliwe i delikatne sa :eviltong:

Posted

[quote name='ageralion']Ze ja zniszczylam? To Ty mi psychike zniszczylas i na psie sie wszystko sie odbilo. Bo nie wiem czy wiesz, boksie to takie wrazliwe i delikatne sa :eviltong:
A Ty - niet!

Betta co zrobiłaś, co zrobiłaś? Dajcie plotki :)
Os. xxx-lecia.

Posted

zerduszko napisał(a):
Byłam tam, byłam na wizycie. Mój GPS nie odnajduje takiego adresu :roll: W ogóle Wodz. pod względem znalezienia bloku jest cięęężżżki.

Jak byłaś, to trafisz :grins: :) :)

Posted

Soema napisał(a):
Jak byłaś, to trafisz :grins: :) :)

Po pół h jeżdżenia po Wodziu zadzwoniłam, że jestem pod jakimś kościołem i maja po mnie przyjechać :lol:
Na osiedlach byłam 2 razy na wizytach i dwa razy zabłądziłam.

Posted

zerduszko napisał(a):
Po pół h jeżdżenia po Wodziu zadzwoniłam, że jestem pod jakimś kościołem i maja po mnie przyjechać :lol:
Na osiedlach byłam 2 razy na wizytach i dwa razy zabłądziłam.

Zadzwonię jutro do Syli00, a później jakby co to do Ciebie, mogę mogę mogę ?:)

Posted

oh, nic takiego nie zrobiłam... zmieszałam się...czy własciwie zdenerwowałam na samym wejściu bo kobieta od poczatku chyba była pewna że kicie dostanie i od razu zauważyłam że babka się mocno wysila żeby ze mna rozmawiać a co dopiero byc miła.... to uczucie sprawiło że poczułam się niemiło i zadawałam jej pytania nie bacząc za bardzo na sposób ich wyrażenia... kobieta mi powiedziała że czuje sie jak na przesłuchaniu... wychodząc od niej czułam że jej kotki nie chce dac ale to głównie dlatego że była zbyt pewna siebie i obnosiła się urazona dumą... wiem że powinnam zwrócic uwage na merytoryczna treśc jej wypowiedzi (co wydawało się zupełnie w porządku) ale niestety robotem nie jestem... wszystko zalezy od tego jacy ludzie się spotykaja...ja nie traktuje ludzi z góry i jesli oni mnie też nie, to nie powinno być problemu ze spokojnie przeprowadzoną wizyta :P

XXlecia nie widze na mapie, jutro poszukam.... ale nic nie obiecuje narazie... poprostu sie postaram wogóle czas wygospodarować i jak bede tak daleko to sie odezwe

Posted

Ja też nie lubię robić wizyt, bo raz że wyglądam na 16 lat i nie zawsze na początku jestem traktowana poważnie, a dwa że boję się że nie wyczuje czegoś, albo przesadzę...:niewiem:

Posted

heh... to ja tez mam ten 'problem' z wygladem ... ponoć 7 la mniej :P a poza tym chyba dosc rzeczowa jestem i nie znosze sie bawićw kotka i myszke.....ale dla ludzi to ja całkiem miła jestem pod warunkiem że nie witają mnie swoim przerośniętym ego :)

dobranoc cioteczki & chester :*

Posted

malawaszka napisał(a):
wszystko widzę :diabloti:

co Ty tu :shock:
zerduszko napisał(a):
Zależy o czym będziemy przez ten telefon rozmawiały :razz: a czy wspominałam, że mam urlop od dziś :diabloti:

Waszka - siooo uczyć się, siooo :P

Masz urlop?:evil_lol:

sio :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Zależy o czym będziemy przez ten telefon rozmawiały :razz: a czy wspominałam, że mam urlop od dziś :diabloti:

Waszka - siooo uczyć się, siooo :P

ide już idę, a jak tak czytam co Betta pisze o sobie na wizytach to może w ramach urlopowania się weźmiesz ją na drugą wizytę tam, gdzie byłaś dzisiaj? :roflt: wybada czy to ego jest przerośniete czy nie ;)

no i żegnam jak mnie tu nie chcą :obrazic:

Posted

malawaszka napisał(a):
ide już idę, a jak tak czytam co Betta pisze o sobie na wizytach to może w ramach urlopowania się weźmiesz ją na drugą wizytę tam, gdzie byłaś dzisiaj? :roflt: wybada czy to ego jest przerośniete czy nie ;)

Ha! Tam gdzie byłam dziś, to Sherlock Holmes by się przydał, bo jeśli już to wyobraźnia przerośnięta niż ego :roll:
malawaszka napisał(a):
no i żegnam jak mnie tu nie chcą :obrazic:

Do jutra :hand:

Posted

Soema napisał(a):
Ja też nie lubię robić wizyt, bo raz że wyglądam na 16 lat i nie zawsze na początku jestem traktowana poważnie, a dwa że boję się że nie wyczuje czegoś, albo przesadzę...:niewiem:

ja tam na 16 nie wyglądam :roll: i gdyby nie to ze zanim ja dotre autobusami do Wodzicha to mnie noc zastanie to byłabym podjechała ...ale bez autowa jestem i w Wodzisławiu byłam 3 razy w życiu :roll: i zawsze się zgubiłam

Posted

Soema napisał(a):
Co to za miasto ten Wodzisław, że wszyscy się gubią. :niewiem:

Popierdziulone :angryy: Jedna ulica a w okół bloki...... do kilkuset numerowane, oczywiście bez zachowania najmniejszego porządku. Od bloku 134 do 137 dzieli jedynie 1, 5 km :multi:

A skąd ta biegunka? Trzymam kciuki :)