Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zatęskniło mi się za boksiem...
Przez taką jedną, wpadłam na rybnicki wątek i wpadłam... szukałam dla niego DT, bo sama miałam zabrać sunie z Obornik, ale ona znalazła DT z perspektywą DS :)
więc nie mogłam się oprzeć temu fafluniastemu

Bardzo dziękuję Yoriji za transport i podziwiam, ze wytrzymała z nim w samochodzie :Rose:

Chester ma ok. roku, może więcej. Jest pięknym potężnym boksiem, o rzadkim umaszczeniu.

Nie umie nic :mdleje: jest uparty, pyskaty i.... dostanie w fafle jak się nie zmieni :mad:

na smyczy zaczyna chodzić ładnie, ale kocha wszystko... łącznie z jeżykiem, cośmy go dziś spotkali :lol:

póki co nic nie zjadł, jak pije to wszystko mu cieknie na podłogę :splat: no cóż.. zdarza się najlepszym :niewiem:

a jakie bąki sadzi :mdleje: 100% Bokser :loveu:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chita napisał(a):
pierwsza:eviltong:

Goopia :mdleje:

mówiłam już, że Czesio robi zeza :loveu: jak udaje, że mnie słucha to taaaak się skupia :grins:

Posted

no to ja jeszcze tu zaznaczę.... że przestrasznie sie ciesze że ktoś go wyciągnął ze schronu i znajdzie mu odpowiedzialnych właścicieli.....i przeogromnie jestem wdzięczna że Ty sie na to zdecydowałaś ;)

mam nadzieję że tym razem rybnicki Boksiu nie naciagnie fundacyjnej skarpety... za nadto :P

Posted

melancholijny ?? hehe...dobre...on strzelił takie łoczyska żeby Soema zwariowała :evil_lol: i go wyciągneła.... jego pierwsze imię to Wulkan ....sasa:p

Posted

Na tych leżących i śpiących zdjęciach jakoś dziwnie mi Egona przypomina ;)
Soemuś zrób mu zdjęcia z otwartymi oczami chcemy go zobaczyć w całej krasie bo szybko z Twojego Tymczasiku na pewno śmignie :evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel']Na tych leżących i śpiących zdjęciach jakoś dziwnie mi Egona przypomina ;)
Soemuś zrób mu zdjęcia z otwartymi oczami chcemy go zobaczyć w całej krasie bo szybko z Twojego Tymczasiku na pewno śmignie :evil_lol:
Niestety nie dysponuję tu aparatem, tylko telefonem, a temu Gamoniowi ciężko zrobić zdjęcie :)

Wczoraj po północy poszliśmy po TŻ, młody grzecznie szedł, potem przeciągnął Karola do... jeżyka:evil_lol: mnóstwo ich teraz tutaj. Później śmialiśmy się, chyba do 2 w nocy, bo Chester bał się ciemności :grins:
jak się gasiło światło to dostawał paniki, wskakiwał na łóżko, próbował zgnieść, zdominować, a moje Szczęście tak się śmiało, że nie mogłam nad młodym zapanować :splat:

W końcu Chester położył się pod drzwiami i tam pomarudził i padł spać. W nocy poszedł do siebie, spaliśmy do 7, grzecznie prosi o spacerek :)
pomału zaczynamy się dogadywać.

Mam wrażenie, że on się komuś zgubił... Umie siąść, dać łapę, skacze jak dzięcioł, no ale kurczę..
Może się odnajdzie właściciel?

chciałam poprosić kolegę o zdjęcia, ale pogoda dziś jest tragiczna..:shake:

Posted

Żeby nie było za kolorowo... Poszłam się wykąpać, wychodziłam z łazienki 5 razy, bo Chester chce rozwalić drzwi..:shake:
czyli dochodzi lęk separacyjny.... Kazałam mu iść do siebie, on mnie sprawdza na każdym kroku, w końcu stwierdził, że "u siebie" jest po drzwiami i nie dał mi wyjść..
Próba odciągnięcia go za szelki, skończyła się złapaniem mnie za rękę, to niedobrze o nim świadczy:mad:
nie wiem, co to będzie. Jest strasznie uparty, a ja z domu wyjść przecież muszę. Jak wyleci razem z szybą, będzie tragedia.:roll:
Teraz udaje Aniołka, phi..

Posted

Ja w łazience zawsze mam jakiegoś ciekawskiego kota - ale rozumię, że kąpiel z kotem nad głową, to nie to co z bokserem :). Póki co , jeszcze nie zostawał sam w domu?
Kolorki ma bajeczne, nie wiem dlaczego skojarzył mi się z białym tygrysem syberyjskim :evil_lol:

Posted

Nie może zostać, bo jak tylko wyjdę do łazienki na dłużej niż 5 minut, to zaczyna się szał.... Zostawiam go, sprawdzam, ale kurczę no.. kupimy linkę i będę starała się go wybiegać, co przy takiej pogodzie oznacza maseczkę błotną :grins:
Najgorsze, że on się nie słucha, siada uparcie i mnie gryzie.

Posted

Soema napisał(a):
Żeby nie było za kolorowo... Poszłam się wykąpać, wychodziłam z łazienki 5 razy, bo Chester chce rozwalić drzwi..:shake:

nie dziwie sie...no bo kto sie kąpie o 15:roll::eviltong:

a zostal juz sam w domu na pare minut poza wyjsciem do łazienki? Chester ja Ci radze z Soemą nie zadzieraj:shake:

Posted

Nie, nie zostawię go... bo się o niego boję.. i o współlokatorkę też. Bo oczywiście - zakazane najlepiej smakuje:p leci do niej, skacze, kładzie się na nogach, no i obija i strąca wszystko swoim szalejącym, dłuuugim ogonem :evil_lol:
Jest piękny i naprawdę fajny, próbuję go rozgryźć, wydaję mi się, że nie ma w nim agresji. Po prostu, ktoś sobie z nim nie poradził. Jest wielki i jak złapie zębami, to boli, ale ja znajdę na niego sposób :mad:
:hmmmm: najwyżej go pogryzę :niewiem:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Można mu też wyrwać zęby i obciąć ogon ( ja tylko żartuję, nie bijcie !!!)

To jest ostateczność :hmmmm: ale nie zaszkodzi mu powiedzieć, co mi boksiowa Ciotka poleciła:evil_lol:
ale zębiska to ma bielutkie :) nie lubi gryźć smakoli :shock:

Posted

Soema, na pewno bedzie dobrze, teraz pewnie boi się, że znów go ktoś zostawi, dlatego sie tak zachowuje, a na czas Twojego wyjścia zostawilła bym go w klatce - to bedzie dla niego i Ciebie najbezpieczniejsze :)
No i troszkę się wyciszy chłopak ;)

Posted

On jest dzieciak przecież i musi się wybiegać, wyhasać, gdzieś energię głopola stracić. Niedługo się ociepli to się wyhasa, ale z tego co pamiętam ze szczenięcych Kapslowych lat, to on tez długo mnie podgryzał, miałam różne kolorowe ślady w związku z tym, ale to ze szczęśliwości i tak tez pewnie z niunią jest. Wyrośnie Soemuś z tej głupawki szczenięcej..... a wchodzi Ci na kolanka, myśląc, że jest jamnikiem?:cool3: