Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Besiu, ale ona ma u Ciebie cudownie :multi: Poczuła się już bezpieczna i odsypia, kochana starowinka...
Jeśli w Ciebie w okolicy nie ma większych szans (a wierzę w to, bo u nas też są takie rejony, gdzie wciąż błąkają się wywiezione przez debili psiaki...)
to może powieś w mieście, jeśli bywasz? Może wpadnie komuś w oko babulka...

To jej ogłoszenie http://chomikuj.pl/ullka/IDEA*c5*81+PSIEJ+WIERNO*c5*9aCI.doc

zmienić nr tel na Twój czy zostawić Asi?

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
A Sonieczka ma allegro? Mogę ją wystawić w razie gdyby nie miała.

Tak, napewno jej nie zaszkodzi... Ułożysz tekścik czy chcesz wykorzystać z ogłoszenia? (jest na poprzedniej stronie).

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę, że Sońka bezpieczna!!! Kiedyś, już tyle miesięcy temu napisałam o niej, że magiczna. Bo jej wzrok, chrapliwy szczek i taka psia mądrość bardzo mnie urzekły. Biedaczka, musiała tak długo czekać na odmianę losu... Ja wierzę, że i dom się znajdzie dla niej, taki na stałe.
Ja niestety w wynajmowanym mieszkaniu, golusieńka i zapracowana, więc tylko na chwilkę wpadam na dogo.

Dziękuję wszystkim, którzy przez tak długi czas pamiętali o Soni.
Oby zdrowa była i pożyła jeszcze sobie w cieple, spokoju i miłości.

A co do śruty - jak najbardziej, to właśnie jedzą w naszym idealnym schronisku :angryy:

Posted

Sonia już się trochę "zaokrągliła" tzn. gnaty nie chcą tak aż tak bardzo przebić skóry. Ale nie chce chodzić na spacery. Może boi się, że nie wróci?:-( W każdym razie doskonale zna drogę do domu i na szczycie naszej pętli w lesie nagle dostaje ogromnej porcji energii i pędzi bo przecież wracamyyy!:multi:
Parę razy polizała mnie po twarzy a wieczorem jak kładę się obok niej na wieczorną porcję przytulania kładzie mi ciężko głowę na rękę, kolana czy co tam się trafi. Dzisiaj ukradła mojej suczce piłkę i się bawiła. Pokracznie po staruszkowemu ale tak radośnie... Przepraszam za ciągły brak zdjęć ale wypadły mi cztery niespodziewane wyjazdy służbowe tak, że tylko wpadam do domu, przepakowuję torbę i jadę dalej. Dzisiaj piszę po 23-ciej a jutro muszę wstać o 5.00 W weekend więcej neewsów.

Posted

Besia napisał(a):

Byłyśmy u naszej doktorki. Z pierwszej analizy kału wynika, że suka jadła śrutę albo otręby - czy to jest możliwe?.

tak to możliwe-Bułęczka z Miedar jak przyszła to byłam zszokowana jak pies coś takiego może jeśc i musi co za tym dalej idzie trawic-koszmar-twarde, beżowe, w dotyku jak drewno-byłą tą srutą karmiona! bez komentarza...

A tak poza tym to bardzo się cieszę, że ta poczciwinka jest juz bezpieczna i ma ciepły domek:lilangel: :klacz: :Cool!: -i jest bezkolizyjna w stosunku do towarzyszki!!!to jest też ważne! i do tego już podkradła piłeczkę!!!:lol: :evil_lol: :eviltong:

Posted

fotki... kochanej Sonieczki na bezpiecznym posłanku... mięciutkim - proszę :loveu: A nie w schroniskowym betonowym boksie...

Besiu, czy potrzeba Ci pieniążków na Sonię? Byłaś u weta przecież. Jeśli tak, to wystawię dla niej bazarki.

Posted

Ta ukochana sunieczka tak dlugo czekala na ten domek.... chociaz tymczasowy ....
Strasznie sie ciesze, ze jest szczesliwa :loveu: ..... to takie wzruszajace :placz: !

Posted

Przepraszam za taką długą ciszę w eterze ale wyjazd trochę się przedłużył. Stadkiem zajmowała sie moja młodsza siostra i nie było żadnych problemów z Sonią. Jest ufna, z pewną ostrożnością ale daje się sobą zajmować nawet zupełnie obcym osobom. Dzisiaj pomimo obróżki Kiltix i wtartego w kark Adwantixu znalazłam na szyi Soni kleszcza. Moje psy nie łapią, dlaczego Sonia tak???
Nie, nie potrzebujemy żadnych pieniędzy. Jeżeli coś tam możecie uskubać to na jakąś inną biedę proszę.
Ojej muszę iść. Zdjęcia potem - obiecuję!