karolayna Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Sonia podskocz ładnie do góry pokaz sie wszystkim Quote
BasiaD Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Sońka na 1 do góry hop! Prosić ciotki o domek! Kto przygarnie magiczną Sonię pliss... Quote
BasiaD Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Soniu Ty musisz zawsze na górze prosić o domek! Cioteczki pomóżmy Sonieczce, ona już tak długo p[rosi... Quote
Aleksandra_B Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A może ktoś by się podjął wyciągnięcia jej do hoteliku? Jest taka szansa? Ja mam 3 psy w hotelach więc nie mogę- finansowo nie daję rady... może szukać jej choć płatnego tymczasu? Wiem, że cienko z pieniążkami ale może ktoś się podejmie?? Bo przecież ona jest tylko podbijana już tyle miesięcy i nic się nie rusza w jej sprawie a tak naprawdę nie wiemy co to za psiaczek. Nie można jej wziąć nawet na spacer :( JAk sądzicie? Quote
Bella11 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To prawda samo podbijanie nic nie da trzeba osoby która by się konkretnie zinteresowała suczką od wielu tygodni jest tylko podbijana i nic z tego nie wynika . Kto jest najbliżej suczki i może jej pomóc ???????????????? Quote
BasiaD Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja mogę tylko oferować pomoc finansową, a ponieważ do Soni mam słabość ( moja Kicia też Sonia) to jestem za hotelikiem dla Sonieczki! Kto jeszcze??? Ona tak bardzo prosi :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Aleksandra_B Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Pewnie trzeba by osób, które zadeklarują stałe wpłaty, i osobę, która wyciągnie sunieczkę. Tylko czy to się uda? Quote
oktawia6 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Aleksandra_B napisał(a): A może ktoś by się podjął wyciągnięcia jej do hoteliku? Jest taka szansa? Ja mam 3 psy w hotelach więc nie mogę- finansowo nie daję rady... może szukać jej choć płatnego tymczasu? Wiem, że cienko z pieniążkami ale może ktoś się podejmie?? Bo przecież ona jest tylko podbijana już tyle miesięcy i nic się nie rusza w jej sprawie a tak naprawdę nie wiemy co to za psiaczek. Nie można jej wziąć nawet na spacer :( JAk sądzicie? To dobry pomysł-te stałe wpłaty i nawet nie hotelik a płatny tymczas-u kogoś w domu nawet za 200/300 zł miesięcznie plus karma-to nie wstyd-tylko by ktoś się zgodził na to-zawsze to lepiej i kamerlaniej niż w hoteliku ktoś kto ma warunki lub w mieszkaniu 2 psy-to ją na trzeciego:roll: ja mam 3:oops: 2 malutkie i jedna ślepa i lada moment 30 m:oops: :oops: ale nawet 2 pokojowe-to dobra propozycja by tylko się ktoś zgodził:roll: :oops: Quote
anielica Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 U nas w hotelu warunki bardzo średnie... Często psy chorują... Dla Soni jedyną alternatywą byłby dom tymczasowy, bo ona jest staruszką, doświadczoną przez życie, i pakowanie jej do kolejnej klatki może po prostu ją zabić... Boję się, żeby Sonia nie zareagowała na zmiany tak, jak Rita (') :shake: Quote
Mysia_ Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pomysł dobry, ale jeśli chodzi o tymczas, no chyba, że jakiś lepszy hotelik :roll: Tylko, że u mnie kiepsko z kasą.... Quote
karolayna Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 tylko czy znajdzie sie ktos kto da jej tymczasowy domek.. mam nadzieje ze tak..jakby cos to ja moge jakos pomoc w kwesti finansowej jezeli bedzie potrzeba.. Quote
asiakliny Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 anielica napisał(a):U nas w hotelu warunki bardzo średnie... Często psy chorują... Dla Soni jedyną alternatywą byłby dom tymczasowy, bo ona jest staruszką, doświadczoną przez życie, i pakowanie jej do kolejnej klatki może po prostu ją zabić... Boję się, żeby Sonia nie zareagowała na zmiany tak, jak Rita (') :shake: Ja też się tego obawiam. Chciałabym pomóc, ale boję się reakcji córci, gdyby coś poszło nie tak. Jola ciągle wspomina Ritę i płacze, jak jej tłumaczę dlaczego nie ma jej już z nami. Dla mnie to też była trudna sytuacja. I znowu :-( Quote
Recommended Posts