Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki Sonia tak bardzo prosi... Ona tej zimy to już napewno nie przetrzyma w schronie!! Ja mogę pomagać tylko finansowo.... Tak miżal tej sunieczki.... Wyciągnijmy ja proszę..

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdy oddam z tymczasu Fredzia, spróbuję powalczyć w sprawie Sonieczki. Rodzinka powiedziała już "dość" bo obiecałam, że w czerwcu żadnego już nie wezmę, a były już 3... Więc na wakacje chcieli mieć spokój, ale ja nie mogę przestać o niej myśleć :-( Zobaczę co da się zrobić, może załatwię jej tymczas u kogoś znajomego... Wy także popytajcie, BasiaD ma rację, ona nie wytrzyma zimy, a może nawet jesieni... ta wilgoć jest starszna dla starego pieska...

Posted

Nie obiecuję, więc spokojnie.
Zobaczę co da się zrobić...

Na razie trzeba jej te ogłoszenia rozwiesić, fanki Soni - do dzieła!! (i ponawiam pytanie - czy takie ogłoszenie może być?)

Posted

Nie było mnie kilka dni w domku. Ulaa ogłoszenie wg mnie dobre, już sobie ściągnęłam, byłoby super, gdyby Sonia trafiła do Ciebie. Mam nadzieję, że uda mi się podjechać w tym tygodniu do schroniska, to zobaczę, co słychać u Sonii i może zrobię parę zdjęć.

Posted

Czy ktoś powiesił ogłoszenia?
Są do ściągnięcia kilka postów wcześniej.

To realna pomoc dla Soni!!! Bo takie hopkanie i wstawianie fotek na dogo napewno nic nie da!! Wszystkim nam zależy, by jej życie się zmieniło, więc do dzieła :multi:

Posted

Byłam dzisiaj w nowym schronisku, niestety Sonii nie widziałam:(
Postaram się podjechać jeszcze w tym tygodniu na dłużej (jak kupimy wreszcie samochód, bo na razie musimy pożyczać i nie jesteśmy mobilni)

Posted

asiakliny napisał(a):

Byłam dzisiaj w nowym schronisku, niestety Sonii nie widziałam:(
Postaram się podjechać jeszcze w tym tygodniu na dłużej (jak kupimy wreszcie samochód, bo na razie musimy pożyczać i nie jesteśmy mobilni)

:shake: :shake: :shake: chyba odeszła:shake: :placz: ...