Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może ktoś by się podjął wyciągnięcia jej do hoteliku? Jest taka szansa? Ja mam 3 psy w hotelach więc nie mogę- finansowo nie daję rady... może szukać jej choć płatnego tymczasu? Wiem, że cienko z pieniążkami ale może ktoś się podejmie??
Bo przecież ona jest tylko podbijana już tyle miesięcy i nic się nie rusza w jej sprawie a tak naprawdę nie wiemy co to za psiaczek. Nie można jej wziąć nawet na spacer :(

JAk sądzicie?

Posted

To prawda samo podbijanie nic nie da trzeba osoby która by się konkretnie zinteresowała suczką od wielu tygodni jest tylko podbijana i nic z tego nie wynika . Kto jest najbliżej suczki i może jej pomóc ????????????????

Posted

Ja mogę tylko oferować pomoc finansową, a ponieważ do Soni mam słabość ( moja Kicia też Sonia) to jestem za hotelikiem dla Sonieczki! Kto jeszcze??? Ona tak bardzo prosi :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Aleksandra_B napisał(a):

A może ktoś by się podjął wyciągnięcia jej do hoteliku? Jest taka szansa? Ja mam 3 psy w hotelach więc nie mogę- finansowo nie daję rady... może szukać jej choć płatnego tymczasu? Wiem, że cienko z pieniążkami ale może ktoś się podejmie??
Bo przecież ona jest tylko podbijana już tyle miesięcy i nic się nie rusza w jej sprawie a tak naprawdę nie wiemy co to za psiaczek. Nie można jej wziąć nawet na spacer :(

JAk sądzicie?

To dobry pomysł-te stałe wpłaty i nawet nie hotelik a płatny tymczas-u kogoś w domu nawet za 200/300 zł miesięcznie plus karma-to nie wstyd-tylko by ktoś się zgodził na to-zawsze to lepiej i kamerlaniej niż w hoteliku ktoś kto ma warunki lub w mieszkaniu 2 psy-to ją na trzeciego:roll: ja mam 3:oops: 2 malutkie i jedna ślepa i lada moment 30 m:oops: :oops: ale nawet 2 pokojowe-to dobra propozycja by tylko się ktoś zgodził:roll: :oops:

Posted

U nas w hotelu warunki bardzo średnie... Często psy chorują...
Dla Soni jedyną alternatywą byłby dom tymczasowy, bo ona jest staruszką, doświadczoną przez życie, i pakowanie jej do kolejnej klatki może po prostu ją zabić... Boję się, żeby Sonia nie zareagowała na zmiany tak, jak Rita (') :shake:

Posted

anielica napisał(a):
U nas w hotelu warunki bardzo średnie... Często psy chorują...
Dla Soni jedyną alternatywą byłby dom tymczasowy, bo ona jest staruszką, doświadczoną przez życie, i pakowanie jej do kolejnej klatki może po prostu ją zabić... Boję się, żeby Sonia nie zareagowała na zmiany tak, jak Rita (') :shake:

Ja też się tego obawiam. Chciałabym pomóc, ale boję się reakcji córci, gdyby coś poszło nie tak. Jola ciągle wspomina Ritę i płacze, jak jej tłumaczę dlaczego nie ma jej już z nami. Dla mnie to też była trudna sytuacja. I znowu :-(