anielica Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Konrad, do którego napisałam podziękował mi pięknie za rzetelną informację :roll: Quote
Bunia1 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A tak mocno trzymałam kciuki, zeby to było już to. Quote
anielica Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Szkoda :-( Ona taka ładna, magiczny siwiutki ryjek, a nie ma nikogo kto mógłby zabrać do domu i pokochać :placz: Quote
Jo37 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Szkoda,że nie ma możliwości sprawdzenia jak ona poradziłaby sobie w mieszkaniu . Może ktoś wie o jej przeszłości . Quote
Aleksandra_B Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 No właśnie, szkoda, że jej wogóle nie można wyprowadzić na spacer :( Quote
Tiger Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Staruszka czeka .... to jej ostatnia szansa ......przed zimą .... Czuję to.....:placz: Quote
BasiaD Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Kto przygarnie MAgicznę Sonieczkę??? Ona musi opuścić schron przed zimą!! Quote
anielica Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Podnoszę Sonię, dzisiaj bez większych nadziei podnoszę... Quote
Aleksandra_B Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Sonieczko, tak bardzo bym chciała, żeby szczęście się do Ciebie usmiechnęło. Quote
BasiaD Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Sonieczko Ty musisz być w domku na zimę! Kto przygarnie magiczną sunieczkę???:placz: Quote
anielica Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Kto ją pokocha, kto??? Sonia już nie ma wiele czasu... Quote
Tiger Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Staruszka...... Ona nie przetrzyma tej zimy w schronie...... KTO ???? KTO podaruje jej dom??? Quote
Aleksandra_B Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Prosimy w imieniu Sonii bo ona sama nie potrafi, sama nie da sobie rady :-( Quote
BasiaD Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Sonieczka tak bardzo bardzo prosi....:modla: :modla: :modla: Noce już takie zimne.... Domku znajdź się pliss :placz: Quote
Aleksandra_B Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gdzie ona jest ogłaszana? Może do jakichś gazet powysyłać ogłoszenia? Quote
irma Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 nie mam siły czytać całego wątku więc proszę napiszcie mi ile lat ma Sonia, czy ma problemy ze zdrowiem, czy toleruje koty, psy, suki i dlaczego boicie się, że nie przetrzyma zimy (czy w schronie czy w ogóle) Quote
anielica Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 irma napisał(a):nie mam siły czytać całego wątku więc proszę napiszcie mi ile lat ma Sonia, czy ma problemy ze zdrowiem, czy toleruje koty, psy, suki i dlaczego boicie się, że nie przetrzyma zimy (czy w schronie czy w ogóle) Sonia może mieć 10 lat, a może i więcej. Jest więc staruszką. W zimie w ogóle nie wiedziałam, że taki pies jest w schronisku, bo pokazała z budy nos - raz. Nie ma gęstej sierści, więc jej zimno - dlatego martwimy się o to, jak przetrwa zimę. Czy jest chora - ma powiększony brzuch, co może być już ze starości. Nie widzę po niej jakichś objawów choroby, czasami chętniej podchodzi do krat, czasami wcale nie chce... Widać, że jest zrezygnowana. Toleruje suki na pewno. Reszta - nie wiemy, test kota niewykonalny niestety :( Quote
Recommended Posts