Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Ja tez podnoszę i mam nadzieję,ze doczekamy się choć krótkiej informacji o tym co słychać u Grzesia i czy był na spacerku.

Niestety nie był...:( U Grzesia bez zmian.

Posted

Romka przecież 2.08 napisałam że nie był na spacerze a co słychać?nic się nie mieniło. Tam każdy dzień wygląda tak samo. Chciałam go dzisiaj wziąć, ale ma w boksie takiego kłutnika, że mogłaby być później zadyma jakby się je odprowadziło do boksu

Posted

piechcia15 napisał(a):
Romka przecież 2.08 napisałam że nie był na spacerze a co słychać?nic się nie mieniło. Tam każdy dzień wygląda tak samo. Chciałam go dzisiaj wziąć, ale ma w boksie takiego kłutnika, że mogłaby być później zadyma jakby się je odprowadziło do boksu

Czytam ze zrozumieniem ;)ale jagdterier bez spacerów tak długo...próbowałam Was pogonić trochę.:lol:Wykorzystujcie zainteresowanie osób niewiązanych ze schroniskiem.;)

Posted

Romka napisał(a):
Czytam ze zrozumieniem ;)ale jagdterier bez spacerów tak długo...próbowałam Was pogonić trochę.:lol:Wykorzystujcie zainteresowanie osób niewiązanych ze schroniskiem.;)

W schronie jest 150 psów, a nas raptem kilka, jeszcze ciężko się jest zgadać aby być w tym samym czasie. Pełno psich oczu błagających o wyjście, powiedzmy, bezproblemowych boksów. Takich jak Grzesia jest kilka, może z 3-4 i niestety wychodzą dużo rzadziej właśnie z tego względu, że są w nich psy bardzo zadziorne, nikt nie chce często ryzykować, bo miałyśmy kilka nieciekawych sytuacji, gdzie psy trzeba było rozdzielać po spacerach po innych boksach, bo tak się gryzły:(

• 2 weeks later...
Posted

Grzesio został przeniesiony do innego boksu zwanego przeze mnie recydywą bądź karcerem:( bo w poprzednim za bardzo rozrabiał i terroryzował:( a tam gdzie jest sa same takie szczekacze jak on i jakoś mu tam lepiej:) nie rozrabia, uspokoił się, ale bez szans na adopcję:(

zapraszam wszystkie cioteczki na nowe bazarki dzisiaj przeze mnie utworzone:) różne różności można spotkać zarówno psie jak i ludzkie.

link w moim podpisie:)

Posted

W tym boksie nie ma szans na wizyty odwiedzających? Niedobrze! Trzeba będzie w takim razie pokazywać Grzesia intensywnie na wszystkich portalach z ogłoszeniami. Marzy mi się duże zdjęcie psinki w jakimś papierowym dodatku.

Posted

no niestety ten boks należy do najbardziej rozszczekanych i jak tylko ludzie wchodzą to machają ręką, że tak głośno i odchodzą:( a poza tym tam sa inne ogrodzenie takie bardziej zabudowane niż zwykłe kraty i słabiej psy widać:(

Posted

Może ogłaszać Grzesia poza siecią na plakatach z numerem telefonu? Potrzebne tylko dobre duże zdjęcie, krótki tekst i paski z numerem i kilka miejsc, w których mogłyby zawisnąć te ogłoszenia.

• 3 weeks later...