piechcia15 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 niestety nie bo w boksie ma chyba z 3 kumpli, a ja ostatnio ciągle jestem sama w schronie więc sobie nie poradzę z 4 takimi jazgotami, tym bardziej że na wybiegu mogłaby być wojna:( Quote
kameralna Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Oj, przydałby się ten spacerek. A zaraz potem domek :) Ma chłopak aktywne ogłoszenia? Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dziewczyny miały pilnować i informowac mnie jak ogłoszenia wygasną. Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja tez podnoszę i mam nadzieję,ze doczekamy się choć krótkiej informacji o tym co słychać u Grzesia i czy był na spacerku. Quote
kasia14 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Romka napisał(a):Ja tez podnoszę i mam nadzieję,ze doczekamy się choć krótkiej informacji o tym co słychać u Grzesia i czy był na spacerku. Niestety nie był...:( U Grzesia bez zmian. Quote
piechcia15 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Romka przecież 2.08 napisałam że nie był na spacerze a co słychać?nic się nie mieniło. Tam każdy dzień wygląda tak samo. Chciałam go dzisiaj wziąć, ale ma w boksie takiego kłutnika, że mogłaby być później zadyma jakby się je odprowadziło do boksu Quote
kameralna Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ... czyli niewesoło :shake: Gdybym umiała, wyczarowałabym mu ten domek :roll: Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 piechcia15 napisał(a):Romka przecież 2.08 napisałam że nie był na spacerze a co słychać?nic się nie mieniło. Tam każdy dzień wygląda tak samo. Chciałam go dzisiaj wziąć, ale ma w boksie takiego kłutnika, że mogłaby być później zadyma jakby się je odprowadziło do boksu Czytam ze zrozumieniem ;)ale jagdterier bez spacerów tak długo...próbowałam Was pogonić trochę.:lol:Wykorzystujcie zainteresowanie osób niewiązanych ze schroniskiem.;) Quote
kasia14 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Romka napisał(a):Czytam ze zrozumieniem ;)ale jagdterier bez spacerów tak długo...próbowałam Was pogonić trochę.:lol:Wykorzystujcie zainteresowanie osób niewiązanych ze schroniskiem.;) W schronie jest 150 psów, a nas raptem kilka, jeszcze ciężko się jest zgadać aby być w tym samym czasie. Pełno psich oczu błagających o wyjście, powiedzmy, bezproblemowych boksów. Takich jak Grzesia jest kilka, może z 3-4 i niestety wychodzą dużo rzadziej właśnie z tego względu, że są w nich psy bardzo zadziorne, nikt nie chce często ryzykować, bo miałyśmy kilka nieciekawych sytuacji, gdzie psy trzeba było rozdzielać po spacerach po innych boksach, bo tak się gryzły:( Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 U nas czasami mamy to samo,wiem o czym piszesz.Wtedy bierzemy cały boks,ale u nas jest około 60 psiaków. Quote
kameralna Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Grzesiu, lecimy na wieczorny spacerek. Wirtualny niestety... Quote
kasia14 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 oj Grzesiu..... tyle ogłoszeń i nic, ten pies to ma pecha w życiu Quote
Romka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Jak on się znalażł w schronisku czy ktoś wie? Quote
piechcia15 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Grzesio został przeniesiony do innego boksu zwanego przeze mnie recydywą bądź karcerem:( bo w poprzednim za bardzo rozrabiał i terroryzował:( a tam gdzie jest sa same takie szczekacze jak on i jakoś mu tam lepiej:) nie rozrabia, uspokoił się, ale bez szans na adopcję:( zapraszam wszystkie cioteczki na nowe bazarki dzisiaj przeze mnie utworzone:) różne różności można spotkać zarówno psie jak i ludzkie. link w moim podpisie:) Quote
kameralna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 W tym boksie nie ma szans na wizyty odwiedzających? Niedobrze! Trzeba będzie w takim razie pokazywać Grzesia intensywnie na wszystkich portalach z ogłoszeniami. Marzy mi się duże zdjęcie psinki w jakimś papierowym dodatku. Quote
piechcia15 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 no niestety ten boks należy do najbardziej rozszczekanych i jak tylko ludzie wchodzą to machają ręką, że tak głośno i odchodzą:( a poza tym tam sa inne ogrodzenie takie bardziej zabudowane niż zwykłe kraty i słabiej psy widać:( Quote
kameralna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Może ogłaszać Grzesia poza siecią na plakatach z numerem telefonu? Potrzebne tylko dobre duże zdjęcie, krótki tekst i paski z numerem i kilka miejsc, w których mogłyby zawisnąć te ogłoszenia. Quote
Romka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Widziałam Grzesia w gazecie "Przyjaciel Pies" czy jest jakiś odzew z tego ogłoszenia? Quote
Romka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 oska1983 napisał(a):To on taki zadziorny jest? Oska,on jest zadziora jak to każdy terier. Quote
piechcia15 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 ojj faktycznie!! gazeta lezy od miesiąca a ja nie miałam czasu jej przeczytać a tu nasz Grześ i ku memu zdziwieniu...DROPS!!! WOW JAKI SUKCES Quote
Recommended Posts