Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Romka poluje na wszystko:krety,nornice,ptaszki,zające,sarny.Ma skubana niesamowity węch i pasję myśliwego o,której piszą znawcy rasy.Teraz poluje na jaskółki w bramie mojej kamienicy,sikorki,które maja gniazdo w starej lampie i wchodzi na drzewo do dziupli w ,której 2lata temu(tak,tak 2 lata temu)były inne sikorki.Sprawdza na wszelki wypadek czy są.Przynosi w pysku jeże.Polowała kiedys na kunę i oczywiście poluje na bobry w stawach gdzie one są.Nie znosi suczek i zawsze jest jakas mała awanturka.Rządzi w domu(mam jeszcze drugiego psa) i zawsze musi być najwazniejsza jak przychodzą moi znajomi.Wszystko rozumie,czasmi mam wrazenie,ze rozmysla i kocha mnie bardzo.Oczywiście jest psiakiem ze schroniska.

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny jakie macie plany co do Grzesia,to jest bardzo ważne?Allegro musi miec non stop .Nie zapominajcie o tym.

Grześ ma allegro cały czas. Plany? Znaleźć mu dom, najmilej widziany stały, pewnie bezpłatny/niewiele płatny dt też wchodziłby w grę gdyby były jakieś deklarację bo nasze finanse nie mają się aktualnie zbyt dobrze.

Posted

[quote name='Mantis']Banerek dla Grzesia, proszę się częstować :)

Mantis,juz pisałam z podziękowaniami z samego rana ale Ty masz skrzynkę zapchaną.Ciesze się ,ze Cię tu widzę i moge Ci serdecznie podziękować.jestem Twoja dłuzniczką,więc chetnie pomoge Ci jak będzie jakaś ważna dla Ciebie potrzeba.Pozdrowienia.

Posted

I już mam!Dla ułatwienia dodam,ze w pracy mi wgrywało tylko adres obrazka a teraz proszę mam Grzesia w podpisie.Może to chodzi o przeglądarkę w pracy mam Mozzilę a w domu Microsoft.

Posted

izolda27 napisał(a):
ja też bym wgrała w podpis tylko nie umiem pomóżcie

Wejdż na post 58 tam gdzie jest banerek.Wjedz na banerek i prawym przyciskiem zrób kopiuj.A potem wejdz w ustawienia i dalej w edytuj sygnaturę i tam zrób wklej.W pracy mi nie wychodziło a w domu tak.