agata51 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='oska1983']On na tych zdjęciach ze spacerków wygląda na dużo młodszego[/QUOTE] Bo terierki się nie starzeją! Quote
kasia14 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Modliszka nic nie pisze, pewnie nie bo już dawno byśmy wiedziały...:( Quote
Romka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 kameralna napisał(a):Grześ ma aktualne ogłoszenia? Myślę,że jeszcze tak ale ktoś mógłby nam powiedzieć czy są jeszcze aktualne! Quote
piechcia15 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 napewno są aktualne i modliszka niebawem tu wejdzie i to potwierdzi:) cioteczki kochane ZAPRASZAM NA NOWE BAZARKI dzięki którym uzbieramy trochę funduszy na nasze psiaki...mam nadzieję :) proszę jeśli możecie roześlijcie dalej..bo ja już siły nie mam :( Quote
agata51 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Przyznaję, zaniedbałam Grzecha. Obiecuję poprawę. Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dziewczyny dajcie znać jak ogłoszenia Grzesia będą nieaktualne odnowimy je! Quote
piechcia15 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 dzisiaj chyba wyszło ogłoszenie w gratce i mało nie oszalałam....przy 30 telefonie moja maszyna padła...Nawet jak był pod ładowarka to ładowarka nie nadążała go ładować!!! i wyobraźcie sobie z tych 30 telefonów NIKT normalny!!! :( jedni kręcili nosem, że za stary, jedna baba jak sie dowiedziała, że sprawdzamy warunki to odłożyła słuchawkę nim dokończyłam danie, a jeden facet stwierdził, ze jak wykastrowany to się do niczego nie nadaje (miał sukę jagdt)!!! i tak efekt:( ja mówię wszystkim że ma 10 lat bo on mi nie wygląda na 12-latka Quote
kameralna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 piechcia15 napisał(a):dzisiaj chyba wyszło ogłoszenie w gratce i mało nie oszalałam....przy 30 telefonie moja maszyna padła...Nawet jak był pod ładowarka to ładowarka nie nadążała go ładować!!! i wyobraźcie sobie z tych 30 telefonów NIKT normalny!!! :( jedni kręcili nosem, że za stary, jedna baba jak sie dowiedziała, że sprawdzamy warunki to odłożyła słuchawkę nim dokończyłam danie, a jeden facet stwierdził, ze jak wykastrowany to się do niczego nie nadaje (miał sukę jagdt)!!! i tak efekt:( ja mówię wszystkim że ma 10 lat bo on mi nie wygląda na 12-latka Kurcze, normalnych ludzi nam trzeba! Czy ogłoszenia o adopcji przeczytali dziś wyłącznie tacy... "szczególni"? Dobrze, że ktoś czuwa nad tą psinką, bo byłoby źle... Quote
Romka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 piechcia15 napisał(a):dzisiaj chyba wyszło ogłoszenie w gratce i mało nie oszalałam....przy 30 telefonie moja maszyna padła...Nawet jak był pod ładowarka to ładowarka nie nadążała go ładować!!! i wyobraźcie sobie z tych 30 telefonów NIKT normalny!!! :( jedni kręcili nosem, że za stary, jedna baba jak sie dowiedziała, że sprawdzamy warunki to odłożyła słuchawkę nim dokończyłam danie, a jeden facet stwierdził, ze jak wykastrowany to się do niczego nie nadaje (miał sukę jagdt)!!! i tak efekt:( ja mówię wszystkim że ma 10 lat bo on mi nie wygląda na 12-latka A pies im...(nie obrażając psa)znajdziemy ci normalny domek piesku.Powtórzymy ogłoszenia tylko dajcie znać jak te wygasną! Quote
Romka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Już jestem!Masz rację poganiaj innych niech odwiedzają Grzesia! Quote
piechcia15 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 a Grzesiu siedzi jak siedział poszczekując zwraca na siebie uwagę jak tylko może:( Quote
Romka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Strasznie mi go szkoda!Mamy kilka takich psiaków u siebie,więc wiem jak to wygląda.Aż żal serce ściska. Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Zabrał ktoś może Grzesia na spacerek ?Od ostatniego spacerku minął chyba miesiąc! Quote
kameralna Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Romka napisał(a):Zabrał ktoś może Grzesia na spacerek ?Od ostatniego spacerku minął chyba miesiąc! Biedny Grzesio :-( Był czy będzie na spacerze? Quote
Recommended Posts