Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ageralion napisał(a):
A ja dzisiaj jechalam sobie na spacerek z Mamba i mowie do TZa patrz ale piekny staffik. Patrze na wlascicielke i oczy przecieram, to byla nasza kochana Lady!!!!! Jaka ona piekna sie zrobila!!! Cycuchy sie wciagaja, siersc lsni i ma piekny parciany kaganiec :evil_lol: I te stojace zawadiacko uszka :loveu:

Zastanawiam sie tylko czy aby jej nowa pani nie przywiazuje ja pod sklepem na czas zakupow, bo szla z siatkami spod Lidla... magdola czy oni nie mieszkaja gdzies blisko mnie? Ciezarna kobita nie moze daleko toreb z zakupami dzwigac...

usy ma boooooskie, co???
mieszkaja nedaleko parku kasprowicza, wiec blisko:)

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Magdola - proszę, powiedz tej Pani, aby w żadnym wypadku nie przywiązywała psa przed sklepem - albo zakupy, albo wyjście z psem, nie trzeba nam kolejnej tragedii ;)

zapytam czy tak robi, aczkolwiek wiem, ze w Lidlu zkupow nie robia i ona raczej by nie dzwigala....
powiem powiem!:roll::crazyeye::mad:

Posted

magdola napisał(a):
zapytam czy tak robi, aczkolwiek wiem, ze w Lidlu zkupow nie robia i ona raczej by nie dzwigala....
powiem powiem!:roll::crazyeye::mad:

Szla z Lidla (wychodzila z parkingu) z reklamowkami Lidla i psem na smyczy... musiala tam robic zakupy. Niebuszewo to niefajna dzielnica, ktos pieknego psa ukradnie spod sklepu i bedzie tragedia :(

• 2 months later...
Posted

MOj TZ wracajac wczoraj do domu, widzial Lady ze swoja pania. Mowi, ze dziewczynka wyglada bardzo dobrze, a Pani juz nie jest w ciazy. Ciekawe jak Lady zareagowala na nowego domownika :)

• 4 weeks later...
Posted

ageralion napisał(a):
MOj TZ wracajac wczoraj do domu, widzial Lady ze swoja pania. Mowi, ze dziewczynka wyglada bardzo dobrze, a Pani juz nie jest w ciazy. Ciekawe jak Lady zareagowala na nowego domownika :)
Lady jeszcze jest jedynakiem....;) To mogla byc siostra pani:)

Posted

magdola napisał(a):
Lady jeszcze jest jedynakiem....;) To mogla byc siostra pani:)

No wlasnie Aga mnie ostatnio naprostowala, ze to za wczesnie :oops:

Teeeeeeeeee a wogole, to fotki gdzie?????:mad:

Posted

ageralion napisał(a):
No wlasnie Aga mnie ostatnio naprostowala, ze to za wczesnie :oops:

Teeeeeeeeee a wogole, to fotki gdzie?????:mad:

Jaj jeszcze Ola nie w szpitalu to max do czwartku sie postaram... i beda, ale telefonem...

Posted

magdola napisał(a):
Jaj jeszcze Ola nie w szpitalu to max do czwartku sie postaram... i beda, ale telefonem...

Moga byc i telefonem. Moj TZ mi zyc nie daje pytaniami, co tam u jego ulubienicy :evil_lol: A i ja niepowiem, tesknie troche za jej piekna mordusia, szczegolnie w swietle ostatnich dwoch koszmarnych weekendow :-(

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...