magdola Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Rozmawiałam z vetem i to normalne po tych zastrzykach, zwlaszcza, ze ona wczoraj miala ostatni zastrzyk...baaardzo bolący... za dwa dni powinno sie wyklarowac...;) PS. Ktos ma ochote zobaczyc Lady w sobote???:cool3: Quote
magdola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 teraz mam goscia-zgadnijcie?:razz: potem fotki... Quote
ageralion Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 magdola napisał(a):teraz mam goscia-zgadnijcie?:razz: potem fotki... Hmmmmmmmmmmmm kto to moze byc........... nie mam pojecia :niewiem::diabloti: Wiem tylko ze jestes niewychowana, bo siedzisz na dogo zamiast z gosciem :eviltong: Quote
ania z poznania Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 magdola napisał(a):teraz mam goscia-zgadnijcie?:razz: potem fotki... Już jest potem! MY-CHCEMY- FOTKI, MY-CHCEMY-FOTKI :diabloti::mad::evil_lol:!!!! Quote
magdola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 ania z poznania napisał(a):Już jest potem! MY-CHCEMY- FOTKI, MY-CHCEMY-FOTKI :diabloti::mad::evil_lol:!!!! nie mam sily...dzisiaj tylko pies zabójca....jutro reszta fotków ;) PS.Milosci nie bedzie miedzy Airą i Chelsey/Lady, i niunia musiala u mnie byc w kagancu chwilowo... Quote
ania z poznania Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 magdola napisał(a):nie mam sily...dzisiaj tylko pies zabójca....jutro reszta fotków ;) No, to już mamy jutro. I my bardzo grzecznie prosimy o resztę fotek :mad::evil_lol: Quote
magdola Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 tu tez zakopie: Rana na szyi juz zagojona, teraz musi tylko ladnie zarosnąc sierscia. Ogolnie bardzo radosna i delikatna, ale czasami smutna...mysle, ze to z powodu szczeniat... Nastepnym razem nie bierzemy jedzenia ze sobą bo Chelsey/Lady sporo zakopała:diabloti: Niunia dostala nowa rozowa:cool3: miske, co by miala lepszy apetyt:evil_lol: Quote
magdola Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 dziewczyny nie mogly sie naprzytulac,, nawet zostalo wybaczone zjedzenie pilki;) oto byla pilka...: Quote
magdola Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 moj TZ zakochany w malej.... chcial sie zamienic ;)... Quote
fioneczka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 super zdjęcia uśmiechniętego pysia ... miała dziewczynka szczęście nie boją się jej tak bez smyczy puszczać ? Quote
pinkmoon Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Niunia wygląda prześlicznie, o niebo lepiej! A widać jakie dziewczynki zakochane :loveu: Quote
ageralion Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Malenka wyglada o niebo lepiej :loveu: No wlasnie, ten brak smyczy :mad: Quote
magdola Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='ageralion']Malenka wyglada o niebo lepiej :loveu: No wlasnie, ten brak smyczy :mad:[/QUOTE] spoko :) wiem, ze nigdy nic nie wadomo, ale byla zawsze albo smycz, albo kaganiec, albo jedno i drugie, czasem tylko...:oops: :oops::oops::oops::roll: Quote
ageralion Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='magdola']spoko :) wiem, ze nigdy nic nie wadomo, ale byla zawsze albo smycz, albo kaganiec, albo jedno i drugie, czasem tylko...:oops: :oops::oops::oops::roll:[/QUOTE] A czemu kaganiec? Quote
magdola Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='ageralion']A czemu kaganiec?[/QUOTE] ...ech przepisy...i nie lubi chow chow:diabloti: Quote
ageralion Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='magdola']...ech przepisy...i nie lubi chow chow:diabloti:[/QUOTE] A to lobuzica no... Quote
chita Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='magdola']...ech przepisy...i nie lubi chow chow:diabloti:[/QUOTE] czyli rasistka:diabloti: Quote
magdola Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='chita']czyli rasistka:diabloti:[/QUOTE] westy tez nie sa jej przjaciolmi:diabloti: reszta ok:cool3: Quote
ageralion Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jak tam sie miewa ulubienica mojego TZa?:cool3: Quote
magdola Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 U niuni wszystko baaaardzo dobrze. zaczela grymasic...:diabloti: ale jak ma wybor: wolowinka lub suche, to ma racje;) bawi sie w kopiuszka i wybiera miesko od kaszy, itp:evil_lol: . Prawdopdobnie jest cudowna i nie omieszkam tego sprawdzic:cool3: Quote
ageralion Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A ja dzisiaj jechalam sobie na spacerek z Mamba i mowie do TZa patrz ale piekny staffik. Patrze na wlascicielke i oczy przecieram, to byla nasza kochana Lady!!!!! Jaka ona piekna sie zrobila!!! Cycuchy sie wciagaja, siersc lsni i ma piekny parciany kaganiec :evil_lol: I te stojace zawadiacko uszka :loveu: Zastanawiam sie tylko czy aby jej nowa pani nie przywiazuje ja pod sklepem na czas zakupow, bo szla z siatkami spod Lidla... magdola czy oni nie mieszkaja gdzies blisko mnie? Ciezarna kobita nie moze daleko toreb z zakupami dzwigac... Quote
Recommended Posts