Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z vetem i to normalne po tych zastrzykach, zwlaszcza, ze ona wczoraj miala ostatni zastrzyk...baaardzo bolący... za dwa dni powinno sie wyklarowac...;)

PS. Ktos ma ochote zobaczyc Lady w sobote???:cool3:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
teraz mam goscia-zgadnijcie?:razz: potem fotki...

Hmmmmmmmmmmmm kto to moze byc........... nie mam pojecia :niewiem::diabloti:
Wiem tylko ze jestes niewychowana, bo siedzisz na dogo zamiast z gosciem :eviltong:

Posted

ania z poznania napisał(a):
Już jest potem! MY-CHCEMY- FOTKI, MY-CHCEMY-FOTKI :diabloti::mad::evil_lol:!!!!

nie mam sily...dzisiaj tylko pies zabójca....jutro reszta fotków ;)

PS.Milosci nie bedzie miedzy Airą i Chelsey/Lady, i niunia musiala u mnie byc w kagancu chwilowo...

Posted

tu tez zakopie:

Rana na szyi juz zagojona, teraz musi tylko ladnie zarosnąc sierscia. Ogolnie bardzo radosna i delikatna, ale czasami smutna...mysle, ze to z powodu szczeniat...

Nastepnym razem nie bierzemy jedzenia ze sobą bo Chelsey/Lady sporo zakopała:diabloti:

Niunia dostala nowa rozowa:cool3: miske, co by miala lepszy apetyt:evil_lol:

Posted

[quote name='ageralion']Malenka wyglada o niebo lepiej :loveu: No wlasnie, ten brak smyczy :mad:[/QUOTE]
spoko :) wiem, ze nigdy nic nie wadomo, ale byla zawsze albo smycz, albo kaganiec, albo jedno i drugie, czasem tylko...:oops:
:oops::oops::oops::roll:

Posted

[quote name='magdola']spoko :) wiem, ze nigdy nic nie wadomo, ale byla zawsze albo smycz, albo kaganiec, albo jedno i drugie, czasem tylko...:oops:
:oops::oops::oops::roll:[/QUOTE]
A czemu kaganiec?

Posted

U niuni wszystko baaaardzo dobrze. zaczela grymasic...:diabloti: ale jak ma wybor: wolowinka lub suche, to ma racje;) bawi sie w kopiuszka i wybiera miesko od kaszy, itp:evil_lol: . Prawdopdobnie jest cudowna i nie omieszkam tego sprawdzic:cool3:

Posted

A ja dzisiaj jechalam sobie na spacerek z Mamba i mowie do TZa patrz ale piekny staffik. Patrze na wlascicielke i oczy przecieram, to byla nasza kochana Lady!!!!! Jaka ona piekna sie zrobila!!! Cycuchy sie wciagaja, siersc lsni i ma piekny parciany kaganiec :evil_lol: I te stojace zawadiacko uszka :loveu:

Zastanawiam sie tylko czy aby jej nowa pani nie przywiazuje ja pod sklepem na czas zakupow, bo szla z siatkami spod Lidla... magdola czy oni nie mieszkaja gdzies blisko mnie? Ciezarna kobita nie moze daleko toreb z zakupami dzwigac...