magdola Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 agaga21 napisał(a):myślę, że poczekamy aż agnieszka pojedzie ;) w tym czasie mozna zebrać deklaracje. bazarki tez mile widziane bazarki beda...;) Quote
ageralion Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 magdola napisał(a):bazarki beda...;) Beda beda, ja juz mam reklamowke ciuchow na bazarek od magdoli, od Enigmy79 sprzedaje dysk na asty, jeszcze o innych fantach slyszalam, wiec powinno byc na poczatek hotelowania i leczenia... Quote
Enigma79 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 żeby niuńka tylko wytrzymała jeszcze jeden tydzień jakoś... Ja raczej jutro na 12.00 sie nie wyrobię, żeby też przyjść do schronu (żałuję :( ) Quote
magdola Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Enigma79 napisał(a):żeby niuńka tylko wytrzymała jeszcze jeden tydzień jakoś... Ja raczej jutro na 12.00 sie nie wyrobię, żeby też przyjść do schronu (żałuję :( ) My bedziemy o 11 ;) Quote
magdola Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Moje kochane słoneczko od dzisiaj od 12.00 ma swojego Pana i swoją Panią, a niedługo będzie jeszcze dzidziuś do kochania :) Niunia została adoptowana przez moich znajomych, nie trafiła w niepowołane ręce....niedługo też zamieszka prawie obok mnie podobnie jak Halo/Dodor ;) Quote
kamilqax95x Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 o jak super :D :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='magdola']Moje kochane słoneczko od dzisiaj od 12.00 ma swojego Pana i swoją Panią, a niedługo będzie jeszcze dzidziuś do kochania :) Niunia została adoptowana przez moich znajomych, nie trafiła w niepowołane ręce....niedługo też zamieszka prawie obok mnie podobnie jak Halo/Dodor ;) wspaniale! nie nadążam za tymi adopcjami:evil_lol: Quote
pinkmoon Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dziewczyny, wy roztaczacie jakąś magię adopcyjną, proszę natychmiast przyjeżdżać na pomorze i zająć się naszymi psami :loveu: Quote
magdola Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Nowi właściciele mieli ją wziąć na DT ale jak ją tylko zobaczyli, padła decyzja: "Ona u nas będzie na zawsze" :) PS. Maleńka już ma kupioną całą wyprawkę;) a Państwo są bardzo zadowoleni :D Quote
ageralion Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Powiem Wam, ze nie udowodnie moich slow fotkami, bo moj aparat zastrajkowal i mam tylko kilka sztuk i to w schronisku ale tak usmiechnietego pyska Lady nie widsialam wczesniej. Jaka ona byla podniecona, uszy to normalnie purpura, usmiech od ucha do ucha i ta genialna zabka na ziemi :loveu: Wogole dzisiaj dziewczyna nas zaskoczyla, bo dostala samaczka i zamiast zjesc, to wykopala lapeczkami dolek, wsadzila smaczka, zakopala noskiem i przyklepala lapkami :evil_lol: Ona jest genialna :loveu: No i juz w nowym domku :multi: PS Jeszcze gdzies wsadzilam kabel od aparatu i nie moge znalezc:angryy: Quote
ania z poznania Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='magdola']Moje kochane słoneczko od dzisiaj od 12.00 ma swojego Pana i swoją Panią, a niedługo będzie jeszcze dzidziuś do kochania :) Niunia została adoptowana przez moich znajomych, nie trafiła w niepowołane ręce....niedługo też zamieszka prawie obok mnie podobnie jak Halo/Dodor ;) HURRA :multi::loveu::multi::loveu: Quote
Enigma79 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Hurra hurra hurra czy hip hip hurra czy jak to się tam woła z powodu radości... Quote
chita Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 :sweetCyb::sweetCyb:tak sie ciesze az mi slow brak:cunao: moze i jakies fotki beda z ds:cool3::lol: Quote
magdola Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 chita napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb:tak sie ciesze az mi slow brak:cunao: moze i jakies fotki beda z ds:cool3::lol: Chwilowo właściciele nie mają netu, ale ja się postaram......w miarę możliwości:) Quote
chita Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 magdola napisał(a):Chwilowo właściciele nie mają netu, ale ja się postaram......w miarę możliwości:) jasne, nie teraz zaraz;) ale tak za jakis czas popatrzylabym na te slodka usniechnieta mordke:loveu::multi:bardzo sie ciesze...magdola masz jeszcze jakis znajomych bo pare astow zostalo:evil_lol::cool3: Quote
magdola Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 chita napisał(a):jasne, nie teraz zaraz;) ale tak za jakis czas popatrzylabym na te slodka usniechnieta mordke:loveu::multi:bardzo sie ciesze...magdola masz jeszcze jakis znajomych bo pare astow zostalo:evil_lol::cool3: ...wszyscy wymazali mój nr tel....po stwierdzeniu, że jestem nawiedzona :):D ale się postaram;) Halo też nieoficjalnie zostaje;( i oba będą obok mnie;) Quote
agnieszka32 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 A ja coś czułam, że tak będzie... :multi::multi::multi::multi: Już wczoraj ... Bardzo żałuję, że nie było mnie dzisiaj w schronisku (szkolenie), tak bym chciała zobaczyć tą uśmiechniętą cudowną mordkę :loveu::loveu::loveu: Ageralion - szukaj tego kabla, no...:eviltong: Quote
magdola Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 agnieszka32 napisał(a):A ja coś czułam, że tak będzie... :multi::multi::multi::multi: Już wczoraj ... Bardzo żałuję, że nie było mnie dzisiaj w schronisku (szkolenie), tak bym chciała zobaczyć tą uśmiechniętą cudowną mordkę :loveu::loveu::loveu: Ageralion - szukaj tego kabla, no...:eviltong: ale to uczucie na "zywo'" ........szukaj kabla,no... Quote
fioneczka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 powodzenia maleńka ... bądź szczęśliwa na zawsze tak się cieszę :multi: czy Panie ze Szczecina mogą zdradzić z kim weszły w konszachty :hmmmm: ;) Quote
agnieszka32 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 fioneczka napisał(a):powodzenia maleńka ... bądź szczęśliwa na zawsze tak się cieszę :multi: czy Panie ze Szczecina mogą zdradzić z kim weszły w konszachty :hmmmm: ;) Nie przedstawił się, ale coś własną krwią kazał podpisywać :diabloti::evil_lol: Quote
agaga21 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 agnieszka32 napisał(a):Nie przedstawił się, ale coś własną krwią kazał podpisywać :diabloti::evil_lol: i wszystko jasne:cooldevi::eek2: Quote
ageralion Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Musze Was zmartwic ale aparaty Kodak maja jakies durne koncowki kabla i to nie jest standardowe micro usb :placz:moj aparat dizisja siadl z bateria, a ten zlomek Kodaka nie odczytywal karty SD 4GB, no i zapisalo mi kilka fotek na karcie aparatu. Bez kabla ani rusz :shake: Jutro przekopie caly dom i siostre pomecze moze u niej zostal... PS na karcie zapisalo sie jedno zdjecie... widac jaka ma nowa obrozke i smyczke :evil_lol: Quote
Recommended Posts