Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
bazarki beda...;)

Beda beda, ja juz mam reklamowke ciuchow na bazarek od magdoli, od Enigmy79 sprzedaje dysk na asty, jeszcze o innych fantach slyszalam, wiec powinno byc na poczatek hotelowania i leczenia...

Posted

Enigma79 napisał(a):
żeby niuńka tylko wytrzymała jeszcze jeden tydzień jakoś... Ja raczej jutro na 12.00 sie nie wyrobię, żeby też przyjść do schronu (żałuję :( )

My bedziemy o 11 ;)

Posted

Moje kochane słoneczko od dzisiaj od 12.00 ma swojego Pana i swoją Panią, a niedługo będzie jeszcze dzidziuś do kochania :)

Niunia została adoptowana przez moich znajomych, nie trafiła w niepowołane ręce....niedługo też zamieszka prawie obok mnie podobnie jak Halo/Dodor ;)

Posted

[quote name='magdola']Moje kochane słoneczko od dzisiaj od 12.00 ma swojego Pana i swoją Panią, a niedługo będzie jeszcze dzidziuś do kochania :)

Niunia została adoptowana przez moich znajomych, nie trafiła w niepowołane ręce....niedługo też zamieszka prawie obok mnie podobnie jak Halo/Dodor ;)
wspaniale!
nie nadążam za tymi adopcjami:evil_lol:

Posted

Nowi właściciele mieli ją wziąć na DT ale jak ją tylko zobaczyli, padła decyzja: "Ona u nas będzie na zawsze" :)
PS. Maleńka już ma kupioną całą wyprawkę;) a Państwo są bardzo zadowoleni :D

Posted

Powiem Wam, ze nie udowodnie moich slow fotkami, bo moj aparat zastrajkowal i mam tylko kilka sztuk i to w schronisku ale tak usmiechnietego pyska Lady nie widsialam wczesniej. Jaka ona byla podniecona, uszy to normalnie purpura, usmiech od ucha do ucha i ta genialna zabka na ziemi :loveu:

Wogole dzisiaj dziewczyna nas zaskoczyla, bo dostala samaczka i zamiast zjesc, to wykopala lapeczkami dolek, wsadzila smaczka, zakopala noskiem i przyklepala lapkami :evil_lol: Ona jest genialna :loveu:

No i juz w nowym domku :multi:

PS Jeszcze gdzies wsadzilam kabel od aparatu i nie moge znalezc:angryy:

Posted

[quote name='magdola']Moje kochane słoneczko od dzisiaj od 12.00 ma swojego Pana i swoją Panią, a niedługo będzie jeszcze dzidziuś do kochania :)

HURRA :multi::loveu::multi::loveu:

Posted

chita napisał(a):
:sweetCyb::sweetCyb:tak sie ciesze az mi slow brak:cunao:
moze i jakies fotki beda z ds:cool3::lol:

Chwilowo właściciele nie mają netu, ale ja się postaram......w miarę możliwości:)

Posted

magdola napisał(a):
Chwilowo właściciele nie mają netu, ale ja się postaram......w miarę możliwości:)

jasne, nie teraz zaraz;) ale tak za jakis czas popatrzylabym na te slodka usniechnieta mordke:loveu::multi:bardzo sie ciesze...magdola masz jeszcze jakis znajomych bo pare astow zostalo:evil_lol::cool3:

Posted

chita napisał(a):
jasne, nie teraz zaraz;) ale tak za jakis czas popatrzylabym na te slodka usniechnieta mordke:loveu::multi:bardzo sie ciesze...magdola masz jeszcze jakis znajomych bo pare astow zostalo:evil_lol::cool3:

...wszyscy wymazali mój nr tel....po stwierdzeniu, że jestem nawiedzona :):D ale się postaram;)
Halo też nieoficjalnie zostaje;( i oba będą obok mnie;)

Posted

A ja coś czułam, że tak będzie... :multi::multi::multi::multi: Już wczoraj ...

Bardzo żałuję, że nie było mnie dzisiaj w schronisku (szkolenie), tak bym chciała zobaczyć tą uśmiechniętą cudowną mordkę :loveu::loveu::loveu:

Ageralion - szukaj tego kabla, no...:eviltong:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
A ja coś czułam, że tak będzie... :multi::multi::multi::multi: Już wczoraj ...

Bardzo żałuję, że nie było mnie dzisiaj w schronisku (szkolenie), tak bym chciała zobaczyć tą uśmiechniętą cudowną mordkę :loveu::loveu::loveu:

Ageralion - szukaj tego kabla, no...:eviltong:

ale to uczucie na "zywo'"
........szukaj kabla,no...

Posted

fioneczka napisał(a):
powodzenia maleńka ... bądź szczęśliwa na zawsze

tak się cieszę :multi:

czy Panie ze Szczecina mogą zdradzić z kim weszły w konszachty :hmmmm: ;)

Nie przedstawił się, ale coś własną krwią kazał podpisywać :diabloti::evil_lol:

Posted

Musze Was zmartwic ale aparaty Kodak maja jakies durne koncowki kabla i to nie jest standardowe micro usb :placz:moj aparat dizisja siadl z bateria, a ten zlomek Kodaka nie odczytywal karty SD 4GB, no i zapisalo mi kilka fotek na karcie aparatu. Bez kabla ani rusz :shake: Jutro przekopie caly dom i siostre pomecze moze u niej zostal...

PS na karcie zapisalo sie jedno zdjecie... widac jaka ma nowa obrozke i smyczke :evil_lol: