magdola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 kamilqax95x napisał(a):o boże :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( jak tak można to jeszcze dziecko było :( :( :( a wiadomo z jakiego powodu ??:( :( nikt nie mial ochoty rozmawiac z wetami, "to byla decyzja weterynarza, została uśpiona 12 kwietnia" ....te suche słowa wciąż słyszę...... wtedy zrobiło mi się ......złość, strach......trudno to okreslic..... Quote
magdola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agnieszka32 napisał(a): Pytanie - który psiak jutro? Dla którego dzisiejszy dzień był ostatnim??? : Aguś prosze......:placz::placz::placz: Quote
evel Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Napisałabym coś bardzo brzydkiego, po czym dostałabym zapewne bana albo punkty, więc się powstrzymam. Mam nadzieję, że za TM będzie szczęśliwa... :( Malutka ['] Quote
bebcik Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 :( :( :( zajęłam się Flukiem.. a dziecko zostało zapomniane :( czuję się winna zaniedbania :( mogłam ja uratować :( mogła przyjechac do mnie :( :( Quote
fergilka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Banda debili tam pracuje, nienawidzę ich, a szczególnie tej wetki :angryy: Co to qrwa jest? nawet gdy jeździcie, interesujecie się, sprawdzacie to i tak czują się bezkarni i usypiają młodego psa...:-( Quote
magdola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 tu nikt z nas nie jest winny....nikt nie przypuszczal, ze sprawy tak sie potocza.... Quote
bebcik Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Wetka? To rakarz, najgorszy gatunek (i tu wiadomo jakie słowa powinny paść) Ciągle nie potrafię się ogarnąć.. dlaczego to zrobili?? Koniecznie muszą określoną normę morderstw popełnić by poczuć się spełnieni w swoim posłannictwie?? Mordercy!! Quote
agaga21 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 magdola napisał(a):tu nikt z nas nie jest winny....nikt nie przypuszczal, ze sprawy tak sie potocza.... nikt was nie wini, tylko tą zakichaną durną wetke i pracowników oraz kierownictwo, którzy się na to godzą. mam nadzieję, że jej czas w schronisku jest juz policzony! Quote
magdola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agaga21 napisał(a):nikt was nie wini, tylko tą zakichaną durną wetke i pracowników oraz kierownictwo, którzy się na to godzą. mam nadzieję, że jej czas w schronisku jest juz policzony! Cholera a mialam isc na weterynarie.....:( Quote
agnieszka32 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 bebcik napisał(a)::( :( :( zajęłam się Flukiem.. a dziecko zostało zapomniane :( czuję się winna zaniedbania :( mogłam ja uratować :( mogła przyjechac do mnie :( :( Bebcik, co Ty kochana wypisujesz... Ty - winna? Nieee, moja droga - winni są inni... Na obiecankach się skończyło, zobaczymy, co będzie się działo dalej... Quote
magdola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 agnieszka32 napisał(a):... zobaczymy, co będzie się działo dalej... jak to co? Banda z dogomanii przejmie schronisko:diabloti: Quote
magdola Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ms_arwi napisał(a):brak mi slow... tak sobie czytam i pisze i postanowilam zobaczyc czego mi brakuje.... pierwsza strona, filmik....merdający ogon, kupa na wybiegu.....i wogóle..... i juz tego nie bedzie......bylo-nie ma! i przeciekam okami..........:( Quote
agnieszka32 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Dopiero teraz to do mnie dociera... Najpierw był szok, niedowierzanie, złość. A teraz bezgraniczny smutek i niemoc... Obejrzałam sobie jeszcze raz filmik i nadal nie rozumiem, jak ktoś mógł podjąć decyzję o zabiciu bezbronnego szczeniaka, małej przestraszonej sunieczki, merdającej nieśmiało ogonkiem, liżącej po rękach... Kto dał prawo im decydować, który pies ma żyć, a który nie... :-(:-(:-( Ona nie była dla mnie anonimowa - widziałam ją, głaskałam, pocieszałam, chciałam zrobić wszystko, by znalazła dobry dom. Zaufaliśmy pracownikom schroniska - nigdy więcej :angryy: Dlaczego jeden pies zajmujący pojedynczy boks ma prawo bytu, a drugi - NIE. Czym różni się dzieciak-amstaffa od np. dzieciaka ON-ka, no CZYM???:angryy::angryy::angryy: Quote
ageralion Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Podziwiam Was, ze mozecie sie cofnac do zdjec nie mowiac juz o filmiku... ja nie mam jaj :shake: Quote
Enigma79 Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ja podobnie jak Marta nie wchodzę na 1 stronę, gdzie są zdjęcia suni.... "na szczęście" dla mnie nie poznałam jej osobiście (tak jak inne psiaki dzisiaj i Enigmę wcześniej) bo................ :( ............ nic dotąd nie napisałam bo po prostu żal ściska serca a słów brak.A zwierzę samo się nie obroni i nie odwoła, nie zaapeluje...U nas nie ma statusu istoty czującej.... Quote
magdola Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 jedna myśl mi sie nasuwa.....Pamietam, chociaz nie mozna całkiem porownac..."ludzie ludziom zgotowali ten los..." Tu podobnie: to ludzie nie potrafia nad sobą panowac, to my, ludzie 'przypielismy' im łatkę psow morderców, to my ludzie bralismy piekne, male szczeniaczki i bez zadnej wiedzy krzywdzilismy je, nie potrafilismy wychowac, przez co one, nie wiedzac jak nalezy sie zachowac...gryzly...to my jestesmy winni, ze sie nas boją...i bronią sie, nie potrafią inaczej...i nakoncu to my, ludzie ulzymy im w cierpieniu, podajac niewinnym stworzeniom morbital! :( Pisze to specjalnie ogólnie, pomimo, ze nie chce urazic tej garstki "prawdziwych ludzi" ktorzy za wszelka cene walcza z wiatrakami z wiekszym, bądź mniejszym skutkiem.... Cześć Wam i Chwała za to co robicie ! W imieniu swoim i naszych małych przyjaciół. Quote
Rybka_39 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 agaga21 napisał(a):nikt was nie wini, tylko tą zakichaną durną wetke i pracowników oraz kierownictwo, którzy się na to godzą. mam nadzieję, że jej czas w schronisku jest juz policzony! Ja wiem jak to jest, kiedy mimo szczerych chęci nie masz nic do gadania:(. Przenieście maleństwo za tM, niech ktoś napisze do moda... Quote
Rybka_39 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 ageralion napisał(a):Podziwiam Was, ze mozecie sie cofnac do zdjec nie mowiac juz o filmiku... ja nie mam jaj :shake: Dokładnie :(, a jak bym ją poznała na żywo to już w ogóle :( Biedny dzieciak, nikt już jej nie przytuli, nie wyprowadzi na spacer, nikt jej już nie powie, że jest bezpieczna i że będzie dobrze...jej już nie ma i nie ma też właściciela, który by po niej płakał. Zgasła nieznana w schronisku, jedyne co po niej pozostało to filmik z merdającym ogonem:-( Jednak szczeniaki nie zawsze szybko znajdują domy, jej jedyną winą było to, że była podobna do asta..po prostu nie była słodkim yorczkiem czy labradorkiem... Quote
DAGA1505 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Mercy....:-( :-( :-( Brak mi słów A te cała pseudo wetka powinna odpowiedzieć za tą niepotrzebną śmierć przed sadem! Powinna.... Quote
Zofija Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Bardzo pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjej w Łebie. Wizyta dotyczy wilczycy o imieniu Sonia- to dla niej bardzo duża szansa. Czy ktoś może mi pomóc lub dać namiar na kogoś??? Piszcie prosze do mnie na pw lub na maila: zofiakrystyna@poczta.onet.pl mój telefon: 508-063-271 BARDZO PROSZE O POMOC!!! Quote
amensalizm Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 OOOOOOO! K. mać. Napiszcie do xmartix niech wam pożyczy pismo do inspekcji wet. i policji w sprawie uśpienia. Pozmieniajcie dane i wyślijcie. (dołączając filmiki) Niech się przejadą na inspekcje!!!! Jak mozna! I my ich utrzymujemy z naszych podatków!!! SKANDAL! dziecko to było! :( :( :( :( :( Przepraszam za ton 6 latka, ale nie mogę tego znieść! Quote
agnieszka32 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 amensalizm napisał(a):OOOOOOO! K. mać. Napiszcie do xmartix niech wam pożyczy pismo do inspekcji wet. i policji w sprawie uśpienia. Pozmieniajcie dane i wyślijcie. (dołączając filmiki) Niech się przejadą na inspekcje!!!! Jak mozna! I my ich utrzymujemy z naszych podatków!!! SKANDAL! dziecko to było! :( :( :( :( :( Przepraszam za ton 6 latka, ale nie mogę tego znieść! Dzięki, odpowiednie służby już zostały powiadomione, co prawda nie przez nas, ale przez inne osoby, oburzone zabiciem tej suni. Quote
Recommended Posts