ageralion Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 kamilqax95x napisał(a):I co ten facet co sie na nią zapisał odzywa się ?? Dzwonilismy do niego dzisiaj i dalej nie odbiera telefonu. Pan, ktory tak sie dopytuje o Modelke, znow byl dzisiaj w schronie i.... okazal sie moim sasiadem z pietra wyzej :mdleje: Quote
kamilqax95x Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 no są duże szanse że Mamba będzie miała nową sąsiadkę :D Quote
ageralion Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 kamilqax95x napisał(a):no są duże szanse że Mamba będzie miała nową sąsiadkę :D Nie, bo on tu prawie nie przebywa, tylko w domku gdzie bedzie mieszkala Modelka... ja sie zaraz tu o wszystko wypytam... Quote
agaga21 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 ageralion napisał(a):Pan, ktory tak sie dopytuje o Modelke, znow byl dzisiaj w schronie i.... okazal sie moim sasiadem z pietra wyzej :mdleje: hahaha! gratuluję refleksu ;) Quote
ageralion Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 agaga21 napisał(a):hahaha! gratuluję refleksu ;) Nic nie mow :oops: Mieszkam tu ponad rok i taka wtopa :mdleje:Ale przynajmniej wiem juz wiecej o tym facecie :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 to jest mały pikuś ja mieszkam 15 lat na mojej dzielnicy i nie znam 2 sąsiadów ;P Quote
kamilqax95x Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 i co wie ktoś jak tam u Modelki ?? już do adopcji może iść Quote
ageralion Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kamilqax95x napisał(a):i co wie ktoś jak tam u Modelki ?? już do adopcji może iść Jutro idzie do domku... Quote
kamilqax95x Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 o to super :) a tamci nadal się nie odzywają ?? Quote
magdola Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ageralion napisał(a):Moj sasiad :) Jednak "tajemniczy sasiad" :D Quote
ageralion Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Tak, Modelka juz w nowym domu :) Niestety mam tylko dwa zdjecia zrobione telefonem, bo od 5 rano nie spie przez syna, pies po uspokajaczu zasikal caly fotel, kanape i z tego wszystkiego poprostu zapomnialam aparatu :( Quote
magdola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 kamilqax95x napisał(a):to super :D ...ale to do postu ageralion??? :diabloti: wiem, ze nie:eviltong: Quote
ageralion Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Sunia zakochana w nowym Panu. Zdominowala Azora i pokazuje mu dobitnie, ze to jest "Moj Pan" i koniec. W przyszlym tygodniu zaczynaja szkolenie :cool3: Cala rodzina wogole w nia wpatrzona i nie moga sie napatrzec, ze taka piekna sunia do nich trafila :evil_lol: Quote
ageralion Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Rozmawialam dzisiaj chwilke z pania Modelki. Sunia ostatecznie dostala imie Abra i z Azorem sa nierozlaczni. Bawia sie szaleja i uwielbiaja nawzajem. Oglnie straszny z niej pieszczoch i calusnik. Teraz chodzi na szkolenie do Psiej Farmy i radza sobie coraz lepiej. Napewno zniknal problem podgryzania smyczy i rak podczas zabawy. Pani Marta jest zakochana w suni po uszy i za nic w swiecie by jej nie oddala :) Quote
Alicja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ageralion napisał(a):Rozmawialam dzisiaj chwilke z pania Modelki. Sunia ostatecznie dostala imie Abra i z Azorem sa nierozlaczni. Bawia sie szaleja i uwielbiaja nawzajem. Oglnie straszny z niej pieszczoch i calusnik. Teraz chodzi na szkolenie do Psiej Farmy i radza sobie coraz lepiej. Napewno zniknal problem podgryzania smyczy i rak podczas zabawy. Pani Marta jest zakochana w suni po uszy i za nic w swiecie by jej nie oddala :) super ...aż miło się czyta Quote
kamilqax95x Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 ageralion napisał(a):Rozmawialam dzisiaj chwilke z pania Modelki. Sunia ostatecznie dostala imie Abra i z Azorem sa nierozlaczni. Bawia sie szaleja i uwielbiaja nawzajem. Oglnie straszny z niej pieszczoch i calusnik. Teraz chodzi na szkolenie do Psiej Farmy i radza sobie coraz lepiej. Napewno zniknal problem podgryzania smyczy i rak podczas zabawy. Pani Marta jest zakochana w suni po uszy i za nic w swiecie by jej nie oddala :) a jakieś zdjęcia by się znalazły ?? Quote
kamilqax95x Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Zapraszam na bazarek dla naszych TTB i Miecia: http://www.dogomania.pl/threads/1918...0#post15277760 Quote
ageralion Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Pozwole sobie skopiowac z watku glownego TTB Szczecin szczecinianka napisał(a):Aga, Marta - coś specjalnie dla Was, to chyba najlepszy motywator dla Waszej dalszej pracy. :) Przypominam tym, którzy nie pamiętają - MODELKA Witam serdecznie!!! Nasza suczka nazywa się Abra. Jest bardzo przymilna i kochana. Często nazywamy ja lizawką, bo ciągle liże nas i Azora. Ze swoim "mężem" Azorem żyją w zgodzie i przyjaźni. Jednym słowem jest rozkoszna!!! Obydwoje chodzą na szkolenie do "Psiej Farmy" i są bardzo posłuszne, a co dziwne lubią tam chodzić. Uwielbiają jeździć samochodem i chodzić na długie spacery. Abra, jak to kobieta ciągle nas kokietuje swoim zachowaniem wyginając się jak przegubowiec. Bardzo się cieszymy, że mamy takie śliczne, kochane "pieski". Pozdrawiam!!! Chyba nic dodac nic ujac :multi: Miod na moje serducho :) Quote
kamilqax95x Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Zapraszam na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony na TTB Szczecin :smile: A na nim: torebki, kolczyki i wiele innych ! ;-) http://www.dogomania.pl/threads/1967...4#post15771724 Zapraszam ! Quote
Recommended Posts