Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane - dzięki ogromne za tekst, ogłoszenia, poczekalnię TOZ :multi::loveu: - to teraz czekamy na masę telefonów - Agatka pamiętaj, że Halo idzie tylko do domu ze złotymi klamkami, to mój niuniuś kochany :diabloti:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Kochane - dzięki ogromne za tekst, ogłoszenia, poczekalnię TOZ :multi::loveu: - to teraz czekamy na masę telefonów - Agatka pamiętaj, że Halo idzie tylko do domu ze złotymi klamkami, to mój niuniuś kochany :diabloti:

To potrzeba wiecej takich domkow ze zlotymi klamkami ;) Gdzies to takie mozna zamowic? :D

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Ja jeden taki znam,przydało by się pewnej suni towarzystwo.

Posted

Wiecie co, cos mi sie przypomnialo. Jak wstawialam fotki Halo z wyjscia ze schroniska, to przy tej fotce wpisalam najpierw "Ja tu jeszcze wroce".

Czyzby jakies przeczucie? Teraz Halo znajdzie napewno ten swoj jeden, jedyny domek do konca swoich dni. Innego wyjscia nie ma :cool3:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
dzis skonczyl sie bazarek dla Halo uzbieralo sie 107zł jak dostane wszystkie przelewy to przeleje na slicznego konto :loveu:

wspaniale! dziekujemy :)

Posted

mialam plany aby zawitać w wasze okolice ale... życie ma swoje postanowienia i, jak na tę chwilę, wszystko maluje sie w czarnych barwach :( skomplikowało się wszystko :(

Posted

pinkmoon napisał(a):
A ja w piątek poznam Halo osobiście :) :) :)

Uwaga to grozi zakochaniem ;)

bebcik napisał(a):
mialam plany aby zawitać w wasze okolice ale... życie ma swoje postanowienia i, jak na tę chwilę, wszystko maluje sie w czarnych barwach :( skomplikowało się wszystko :(

Kurcze, a mialam nadzieje na kawe w milym towarzystwie :(

Posted

Agnieszka, szkoda że nie wpadniesz, mogłybyśmy się w końcu poznać osobiście ;)

A tak dodam, że oprócz tego że jedziemy w odwiedziny do psiaków, to przywieziemy nowego lokatora - podhalana z Dąbrówki (ale ileż było użerania się, żeby zgodzili się wydać nam go na transport :shake:)

:evil_lol:

Posted

Sunia Enigma, która ok 2 tyodni temu trafiła do DS postanowiła w geście koleżeństwa przekazać Halo 50 zł z reszty zgormadzonej na jej koncie $.
Pieniążki powinny trafić na konto fundacji we wtorek.

Posted

Enigma79 napisał(a):
Sunia Enigma, która ok 2 tyodni temu trafiła do DS postanowiła w geście koleżeństwa przekazać Halo 50 zł z reszty zgormadzonej na jej koncie $.
Pieniążki powinny trafić na konto fundacji we wtorek.

dzięki enigma,
małe sprostowanko -nie jesteśmy fundacją ;)