Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszyscy mają zdjęcia z Halo , jak by to była Miss Polonia, każdy wychodził z nim na spacer, więc biedny Halo miał już dość i chciał sam się od nich uwolić.

Posted

mariamc napisał(a):
.......a potem grubaska Candy dała dyla przez płot .

Też już jest z nami ale była masakra. Pływała w rzczce , kawał drogi od schronu i nie chciała dać się wyłowić.

:crazyeye::crazyeye::mad: Jaka łobuzica!!!!! I jak ją zwabiliście????

Posted

Witajcie ! Mój pierwszy dzień w nowym domku dobiega końca a za mną mnóstwo wrażeń :) były zabawy na świeżym powietrzu, polatałem za piłką, siłowałem się z nowym Panem sznurem a nowa Pani rozpieszczała smakołykami. Dziękuję Wam wszystkim za pomoc w znalezieniu nowego domku. Nowi właściciele są mną zachwyceni i tak sobie myślę, że już mnie pokochali :) Teraz już kończę i uciekam bo jedziemy nad jezioro na wieczorną kąpiel. Pozdrawiam na pewno się jeszcze odezwę :)

Posted

Witamy Halo na dogo :)
Strasznie się cieszę, że niuniek już w swoim domku - mój ulubieniec wśród psów ze szczecińskiego schroniska.
Wspaniale, że trafił na takich fajnych ludzi :loveu: - bądź grzeczny Halo, nie przynieś ciotce Agnieszce wstydu :mad::evil_lol:

Posted

Az mi sie lezki zakrecily :) Tyle biedak musial przejsc zanim trafil do tego jedynego domku :(

Opiekujcie sie nim i kochajcie baaaaaaaaaardzo mocno, bo Halo zasluguje na wszystko co najlepsze :buzi:

Posted

zapraszam na watek psiaka, którego chcemy wziąć do hotelu. pies trudny, szkolenie to dla niego jedyna szansa na normalne życie. zbieramy choćby po 10zł na hotelik.

oto BAKO:
pomóżcie proszę.

Posted

magdola napisał(a):
Nie wierze.... Mam ograniczoy dostep do neta...a tu takie wiesci....lezka poplynela...powodzenia malenki...;)

możesz go wywalić z podpisu :)
a przy okazji...masz jakieś wieści o lady?