Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

baster i lusi napisał(a):
Pakiet dwa w jednym.Jednego adoptują a drugi gratis.

ale wiecie bardzo ładnie razem wyglądają... moze ktos zechce ich razem :D tylko po kastracji i sterylce co nie :P

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dosyć, że się nasze cuda poznały, to nawet uszły chyba bez szwanku???
Nasze dwie cudowności :loveu::loveu::loveu:
Ale już niedługo, mogą nie być nasze, tyle czyjeś :cool3::cool3::cool3:
Komu komu??? :evil_lol:

Posted

dagmara86 napisał(a):
Co u chłopaka ? taka tu cisza...

Cisza, bo czekam na możliwość zrobienia wizyty przedadopcyjnej u Pana chętnego na jego adopcję. Pan teraz remontuje mieszkanie i nie bardzo ma możliwość się ze mną spotkać. Po remoncie (czyli za ok.2 tygodnie) przeprowadzę wizytę i jeśli wszystko będzie OK, Pan pojedzie do Szczecinka poznać Halo ;)

Posted

mariamc napisał(a):
Już po wizycie,jestem na TAK:loveu::loveu::loveu:
Jutro Hallo będzie już w domu.
Posłanko - łóżko w kolorze wnętrza mieszkania.:evil_lol:

:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Posted

To ja tu czem prędzej pobieżam, by ogłosić dobrą nowinę :evil_lol:, a widzę, że Danusia już wszystko napisała :multi:

Tak bardzo się cieszę:multi::multi::multi:
Wydawało się, że starszy pies, bez większej szansy na adopcję, jeszcze długo posiedzi w hoteliku, a tu taka wspaniała niespodzianka :loveu::loveu::loveu:

P.S. A to inni nie mają posłanka dla psa w tonacji reszty domu? :crazyeye: Myślałam, że to obowiązkowe :evil_lol:

Posted

Jeeej, jak wspaniale :loveu:

agnieszka32 napisał(a):

P.S. A to inni nie mają posłanka dla psa w tonacji reszty domu? :crazyeye: Myślałam, że to obowiązkowe :evil_lol:

A nie jest? :roll:

Posted

agnieszka32 napisał(a):

Niektórzy mają w takim koleże , w jakim akurat trafili poszewki w super ekslusiv ciucholan ;)

Posted

Hallo pojechał do domu , zdjęcia wstawię póżniej , bo mieliśmy sądny dzień.

Najpierw zwiał Halo i bawił się z Piotrkiem , nie chcąc dać się złapać a potem grubaska Candy dała dyla przez płot .

Też już jest z nami ale była masakra. Pływała w rzczce , kawał drogi od schronu i nie chciała dać się wyłowić.

Posted

Hallo powodzenia chłopaku ... długiego i zdrowego życia dla ciebie i twojej Rodziny !!!

no to mieliście Danusiu dzień uciekiniera ;) ... dobrze że wszystko już "po staremu" czyli na swoim miejscu