Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 809
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinkmoon napisał(a):
Przelałam 10 zł i idzie paczka na bazarek (na adres chyba ageralion)

Gdzie ja to postawie :hmmmm: Bardzo prosze o wykupienie wszystkich fantow od pinkmooon, bo inaczej TZem poszczuje....
wtejemniczeni,wdzianko odpowiednie do tego celu, widzieli...

Posted

ageralion napisał(a):
Gdzie ja to postawie :hmmmm: Bardzo prosze o wykupienie wszystkich fantow od pinkmooon, bo inaczej TZem poszczuje....
wtejemniczeni,wdzianko odpowiednie do tego celu, widzieli...

ja mam jeszcze rzeczy od chita bazarkowe, które się nie sprzedały. muszę się zmobilizować i jeszcze raz je wystawić w koncu.

Posted

agaga21 napisał(a):
ja mam jeszcze rzeczy od chita bazarkowe, które się nie sprzedały. muszę się zmobilizować i jeszcze raz je wystawić w koncu.

a moze bys chciala wiecej:cool3::cool3:

Posted

Jutro podjadę do lecznicy i zapłacę za leczenie Halo.
Ageralion, jeśli możesz przelej mi na konto 100 zł z bazarków, resztę - czyli 180 zł zapłacę z własnej kasy (jutro Ci prześlę nr rachunku).
Wtedy chyba więcej zostanie na DT dla Eni oraz hotelik dla Halo;). A będziemy mieć już weta z głowy i przynajmniej już ten rachunek zapłacony :p

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Jutro podjadę do lecznicy i zapłacę za leczenie Halo.
Ageralion, jeśli możesz przelej mi na konto 100 zł z bazarków, resztę - czyli 180 zł zapłacę z własnej kasy (jutro Ci prześlę nr rachunku).
Wtedy chyba więcej zostanie na DT dla Eni oraz hotelik dla Halo;). A będziemy mieć już weta z głowy i przynajmniej już ten rachunek zapłacony :p

Ok to jutro czekam na nr rachunku i przeleje kasiore. Ciagle nie mam wszystkich wplat z drugiego bazarku. Trzeci konczy sie jutro.

Posted

Pies "bez zycia" usmiechniety w boksie... niesamowite... magija jaka cy cus... :)

Onki piekne... to parka?

A co do Krakvetu to niestety juz wczesniej zaglosowalam na schronisko w BB :(

Posted

Szkoda ,że tej karmy z krakwetu nie można podzielić. Oba schrony mają potrzeby,ale ja kibicuję po cichu OS>
Jestem pełna podziwu dla dziewczyn ,które tam pracują.

Onki , chłopcy dwaj, przywiozła w nocy SM.