Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę schudł ale idzie to pomalutku. Cwaniak jak tylko światła pogasną to zwiedza wszystkie miski w poszukiwaniu resztek. No i niestety często je tam znajduje. Muszę przed snem chować wszystkie miski. A jak zapomnę zamknąć drzwi do kuchni to na bank mam przetrzepany kosz na śmieci. ;-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Trochę schudł ale idzie to pomalutku. Cwaniak jak tylko światła pogasną to zwiedza wszystkie miski w poszukiwaniu resztek. No i niestety często je tam znajduje. Muszę przed snem chować wszystkie miski. A jak zapomnę zamknąć drzwi do kuchni to na bank mam przetrzepany kosz na śmieci. ;-)

Skąd ta to znam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Ja też zamykam drzwi do kuchni.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Wrzuciłam go: (jako mix nowofunland)
gumtree
alegratka
szerlok
pajeczyna
adopcjapsa
przygarnijzwierzaka
oferty
nasipupile

On ma allegro?

Serdeczne dzięki. :)

Wpłaty

- Viola005 - 50 zł
- Pola53 - 20 zł
- Havanka - 10 zł
- BasiaD - 10 zł
- Jolanta08 - 10 zł
----------------------
100 zł

1917 zł + 100 zł = 2017 zł

Agnieszko jak Volwerin funkcjonuje w mrozy i wilgoć z tą łapą. Jest jakaś różnica w poruszaniu się teraz i jak jeszcze było w miarę sucho i ciepło?

Posted

Raczej nie. Wolfikowi ciężko się chodzi po wysokim śniegu. Raz nawet sturlał się do rowu i mój tz musiał mu pomagać wyjść. Ale on sam chętnie wychodzi na ogród i po załatwieniu się, niechętnie wraca. Potrzebuje przynajmniej pół godziny do godziny żeby przyjść pod drzwi i oznajmić że chce już wrócić. Na spacerach też jest mocno aktywny. Najgorzej jak dłużej śpi, wtedy widać że ciężko mu się podnieść.

Posted

Życzę wszystkim zdrowych wesołych świąt,:tree1: Agnieszko wszystkim Twoim podopiecznym życzę wspaniałych domków ,:smile: a Volwusiowi przekazuję gorace świateczne uściski.:calus:

Posted

He,he, he dobrze psisko gadało.

Wpłata
- Szafranekm - 10 zł

2017zł + 10 zł = 2027 zł

Wysłałam 400 zł za hotel + odrobaczanie Volwika ( Dehinel) - 372 zł hotel + 28 zł tabletki = 400 zł

2027 zł - 400 zł = 1627 zł

Stan konta - 1627żl

Posted

Dostałam zapytanie o Volwika. Agnieszko czy jeśli ktoś nie mógł by dojechać do Ciebie, jest możliwy transport za zwrotem kosztów? Oczywiście po wizycie.

Posted

kaa napisał(a):
Dostałam zapytanie o Volwika. Agnieszko czy jeśli ktoś nie mógł by dojechać do Ciebie, jest możliwy transport za zwrotem kosztów? Oczywiście po wizycie.

To ja kciuki trzymam. Jaki to byłby piekny prezent na Nowy Rok.
Wolviku życze ci tego z całego serca:)

Posted

kaa napisał(a):

Raczej tak. Ale mam nadzieje ze to nie będą Suwałki ani Gdańsk ;-)

Posted

Zdjęcia fantastyczne ! Mam wrażenie, że były robione gdzieś na dalekiej północy ! Psi zaprzęg, tylko brak sań, no i nasz czarnulek nie z tej bajki...:evil_lol: