Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, jak będziecie potrzebowały po operacji opatrunków, leków czy czegoś podobnego, dajcie mi znać, postaram się przysłać.

Posted

Pozdrawiam Woverina z jego ciotkami i trzymam palce za pomyslny przebieg operacji.

Sluchajcie, nowy wujek oferuje transport (Mazowsze - Lodz -Wroclaw - Kielce -Lubelszczyzna - Swietokrzyskie) ,chyba gratis, nie znam wielu szczegolow, podal telefon:
tel 781-10-01-76
podaje link do jego postu:

http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19

Znacie juz chyba ten watek? Jezeli nie, to poczytajcie, szczegolnie ostatnie posty.

http://www.dogomania.pl/threads/186445-Psy-z-hoteliku-u-Alinys-wsp%C3%B3lna-pomoc-poszkodowanym

Posted

kaa napisał(a):
Melduje że gąbka garamycynowa doszła do mnie , Czerdo DZIĘKUJĘ OGROMNIE :)

wspaniale!!!! dziekujemy!!!

czy mozna zatem zmienic tytul watku :)?

na bazarku - z Volwerinowych zestawow zostal jeszcze roz Dior -Ciotki podrzuccie czasem bazarek i pozachecajcie zagladajacych :))))

Posted

dostalam cynk,ze link transportowy nie wchodzi, wiec poprawiam, doklejam tez cytaty z postow tego pana oraz jego namiary, nazywa sie chyba Adam, jak wynika z podanego maila, zapiszcie te dane, co chwila potrzebny jest transport,nie?

mail: adamwawer@interia.pl

jego post:

Tak, to ja, ale ksywka anioł mi się nie podoba Jeśli macie jakiegoś psiaka lub cokolwiek innego do przewiezienia do chętnie pomogępozdrawiam, moj tel 781 10-01-76
latam na trasie oława, wawa i wogole 4 woj-mazowsze, lublin, kielce, łódz, pozdrawiam

i drugi:

27-05-2010 22:44 #185
adascbr

Witam wszystkich, chciałbym się sprostować, bo może ja dałem ciała Kiedys jakieś 4 lata temu woziłem psiaki kilka razy przez całą Polske, i pewna Pani z Wrocławia nadała mi ksywę "anioł". Mierziło mnie to, ale to prawda, kocham zwierzęta bardzo, nie raz miałem obesrane lub obrzygane auto. Pewnego razu wioząc dwa jamniki ze szczecina do wrocławia, pod samym szczecinem obrzygały mi auto dokumentnie (nawet drążek zmiany biegów był zafajdany)-jechałem tak ponad 400 km w lipcu-30 stopni bez klimatyzacji. Nieraz miałem sytuacje, że zabierałem psy z drogi. Raz zabrałem owczarka niemieckiego, który leżał w środku lasu. Gdy auto się zatrzymało podbiegł, ale zobaczył, że "to nie to" i położył sie dalej. Wsadziłem go na siłę z kolegą i zawiozłem do oławy (nie muszę nikomu mówić jak bidak śmierdział). Znalazłem mu sponsora, który pozwolił mu dojść sobie "do końca" u pewnych ludzi. Płacił za jego leki, utrzymanie. Uwierzcie mi, że takich sytuacji miałem dziesiątki, ale są takie sytuacje jak ta, że poprostu niemam możliwości. Próbowałem go lapać, ale uciekał. Powiem wam tylko, że specjalnie pogoniłem pracownika moim autem, żeby go zawiózł do oławy.
Uratowałem psa potrąconego w sylwestra, w związku z czym na imprezę dotarłem przed dwunastą Uwierzcie mi, takich sytuacji miałem dziesiątki. Ja nawet wróble potrącone przez auto wożę do weterynarza. Dlatego jeśli ktoś myśli, że to ja tego psa zostawiłem na drodze (bo takie słuchy mnie doszły) to powiem jedno- nie zmrużyłem oka jak zobaczyłem tego psa drugim razem (pierwszym razem myślałem, że to tubylec).
Jeśli mogę wam jakoś pomóc, to dajcie znać, zawsze mogę gdzieś "Coś" przewieźć. Poruszam się po woj. mazowieckim, łódzkim, lubelskim, swietokrzyskim. Moj tel 781-10-01-76. Jak tylko będę miał możliwość to chętnie pomogę.

trzeba zapisac jego dane, ciagle transport potrzebny!

Posted

Mysza2 napisał(a):
U Volwerinka tak pusto. Nikt nie zagląda. Nie wiem czy to długi weekend czy dogo znowu siada? Gdzie się wszystkie ciotki podziały?

Są cały czas są, albo dogo nie działa, a w moim przypadku to i jeszcze prąd wyłączony miałam :diabloti::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='viola005']dostalam cynk,ze link transportowy nie wchodzi, wiec poprawiam, doklejam tez cytaty z postow tego pana oraz jego namiary, nazywa sie chyba Adam, jak wynika z podanego maila, zapiszcie te dane, co chwila potrzebny jest transport,nie?

mail: adamwawer@interia.pl

jego post:

Tak, to ja, ale ksywka anioł mi się nie podoba Jeśli macie jakiegoś psiaka lub cokolwiek innego do przewiezienia do chętnie pomogępozdrawiam, moj tel 781 10-01-76
latam na trasie oława, wawa i wogole 4 woj-mazowsze, lublin, kielce, łódz, pozdrawiam

i drugi:

27-05-2010 22:44 #185
adascbr

Witam wszystkich, chciałbym się sprostować, bo może ja dałem ciała Kiedys jakieś 4 lata temu woziłem psiaki kilka razy przez całą Polske, i pewna Pani z Wrocławia nadała mi ksywę "anioł". Mierziło mnie to, ale to prawda, kocham zwierzęta bardzo, nie raz miałem obesrane lub obrzygane auto. Pewnego razu wioząc dwa jamniki ze szczecina do wrocławia, pod samym szczecinem obrzygały mi auto dokumentnie (nawet drążek zmiany biegów był zafajdany)-jechałem tak ponad 400 km w lipcu-30 stopni bez klimatyzacji. Nieraz miałem sytuacje, że zabierałem psy z drogi. Raz zabrałem owczarka niemieckiego, który leżał w środku lasu. Gdy auto się zatrzymało podbiegł, ale zobaczył, że "to nie to" i położył sie dalej. Wsadziłem go na siłę z kolegą i zawiozłem do oławy (nie muszę nikomu mówić jak bidak śmierdział). Znalazłem mu sponsora, który pozwolił mu dojść sobie "do końca" u pewnych ludzi. Płacił za jego leki, utrzymanie. Uwierzcie mi, że takich sytuacji miałem dziesiątki, ale są takie sytuacje jak ta, że poprostu niemam możliwości. Próbowałem go lapać, ale uciekał. Powiem wam tylko, że specjalnie pogoniłem pracownika moim autem, żeby go zawiózł do oławy.
Uratowałem psa potrąconego w sylwestra, w związku z czym na imprezę dotarłem przed dwunastą Uwierzcie mi, takich sytuacji miałem dziesiątki. Ja nawet wróble potrącone przez auto wożę do weterynarza. Dlatego jeśli ktoś myśli, że to ja tego psa zostawiłem na drodze (bo takie słuchy mnie doszły) to powiem jedno- nie zmrużyłem oka jak zobaczyłem tego psa drugim razem (pierwszym razem myślałem, że to tubylec).
Jeśli mogę wam jakoś pomóc, to dajcie znać, zawsze mogę gdzieś "Coś" przewieźć. Poruszam się po woj. mazowieckim, łódzkim, lubelskim, swietokrzyskim. Moj tel 781-10-01-76. Jak tylko będę miał możliwość to chętnie pomogę.

trzeba zapisac jego dane, ciagle transport potrzebny!
Ten też nie. Viola pisz tylko przez edycję zaawanasowaną

Posted

Zaglądam często i trzymam kciuki za powodzenie operacji, nie piszę, bo oprócz życzeń zdrowia niewiele mam do powiedzenia;):loveu:, ale postaram się poprawić i chociaż podrzucać do góry:evil_lol:

Posted

polubek napisał(a):
dogo tak wczoraj działało że szok a dzisiaj zaglądamy

Spróbuj wchodzić na net przez Mozilla Firefox. Odkąd wchodzę przez to wszystko mi działa

Posted

Mysza2 napisał(a):
Witaj Volwerinku, jak kuracja antybiotykowa?

Przez 2 dni byłam bez internetu, :( Volwerin dostał kolejną dawkę antybiotyków, ma wybrać drugie opakowanie , teraz się te leki prawie równocześnie skończą , mam nadzieję że na tym się leczenie przedoperacyjne skończy i będzie ustalony ten termin operacji. :)

Posted

kaa napisał(a):
Przez 2 dni byłam bez internetu, :( Volwerin dostał kolejną dawkę antybiotyków, ma wybrać drugie opakowanie , teraz się te leki prawie równocześnie skończą , mam nadzieję że na tym się leczenie przedoperacyjne skończy i będzie ustalony ten termin operacji. :)

Witaj Kasiu, brakowało nam Ciebie i wiadomości o Volwerinie i o Tofiku.
A jak się Volwerin ma tak ogólnie?

Posted

Mysza2 napisał(a):
Witaj Kasiu, brakowało nam Ciebie i wiadomości o Volwerinie i o Tofiku.
A jak się Volwerin ma tak ogólnie?

Volwerin na lekach wyraźnie lepiej funkcjonuje, widać różnice , łapkę stara się trzymać prosto i nie skręca jej tak w bok i dość często się nią podpiera , czasem zrobi na niej kilka kroków :) . Na pewno to efekt movalisu ( melowenu) , który działa przeciw zapalnie i przeciw bólowo, a i humorek mu dopisuje , jest wesolutki i za każdym razem gdy się do niego idzie próbuje zwiać żeby sobie samopas pobiegać . :)