pola53 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ja tam swoją deklarację na marzec wpłaciłam, jeśli nawet nie będzie jemu potrzebna to dostanie je jakaś inna bieda. Zresztą na razie domku nie widać :( Quote
kaa Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='viola005']dziewczyny, to co, normalnie wplacamy deklaracje stale na Wolverina? bo nie jestem pewna co zrobic - i jak ja wygladam, ile zalegam? fajne zdjecia zimowe futrzaka Wolva[/QUOTE] Przepraszam troszkę mnie nie było , tak wpłacamy normalnie bo cisza po zainteresowanym domku . Zrobimy Volwusiowi nowe ogłoszenia , robi się coraz cieplej to i z adopcjami będzie łatwiej . Zdjęcia jak zawsze śliczne , Volwik wygląda jak hrabia :) Quote
TERESA BORCZ Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Piękny jest, cudowny do przytulenia/ Ja takiego Volwerinowego klona znalazłam w naszym mieście i obroniłam przed schronem, czekal u mnie tylko 8 dni i ma cudowny dom, oby i nasz ksiażę taki znalazł!!! Quote
monika55 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pieniądze poszły. Wolwerinku do domku szybciutko. Quote
LILUtosi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 A ja mam filmik z dzisiejszego spaceru jak Wolfik pedałuje. Tylko mój komputer nie ma programu. Hm Quote
pola53 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Co tam u Volwerinka? W dalszym ciągu nikt o niego nie pytał? :( Quote
sybil Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Wolviku, nikt do Ciebie nie zagląda? :shake: Wołaj głośno o super domek:scream_3:! W piątek poszła dekl.za III i IV. Doszła?:bye: Quote
Mysza2 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 zaglądamy tylko nie zawsze piszemy. Moja deklaracja też poszła za 2 miesiące. Volwuś gdzie ten twój domek:shake: Quote
LILUtosi Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Nikt nie dzwoni, cisza. A taki piękny psiak. Ale Budrysek powiedziała że jak już swojego Portosa pożegna (oby jak najdłużej nie), to go zaadaptuje bo jest identyczny jak Portos. Tak więc przynajmniej na dożywociu u mnie nie będzie. ;-) Ciepło się zrobiło to i chłopak coraz częściej do domu nie chce wracać, na ogrodzie się wyleguje. Quote
sylwija Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 wiosna :) zwierzaki odżywają, mało słońca było zimą, więc teraz trzeba korzystać :) Quote
jusstyna85 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Jest jakaś nadwyżka w finansach? Może warto by było wyróżnić aukcje na allegro,szerloku? Quote
monika55 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Szkoda ze nikt nie dzwoni. A ogłoszeń nigdy za wiele. Quote
Mysza2 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 monika55 napisał(a):Szkoda ze nikt nie dzwoni. A ogłoszeń nigdy za wiele. pewnie że tak Quote
Mani2000 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ładme foty IDEALNE do OGŁOSZEŃ które sie przydadzą ja narazie z ogłoszeniami nie ogarniam dlatego kiedy indziej:) Quote
Havanka Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja wciąż aktywuję przychodzące linki z ogłoszeniami Volwerina, ale widać bezskutecznie... Quote
LILUtosi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Niestety, ale cisza. Mam na moje dane więcej psów ogłaszanych no i nikt nie dzwoni. Cisza straszna. Quote
Jetrel Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja troszkę po Offuję, ale muszę błagam o pomoc dla 10 letniego Plamki.... przerasta go schronisko.... http://www.dogomania.pl/threads/202291-Plamka-malutki-cichy-czy-dostanie-szansę-na-życie?p=16581335#post16581335 Quote
kaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Witaj psiątko :) , długo mnie nie było , problemy, problemy, problemy, tylko kto ich nie ma :( . Mam tyle zaległości na wątkach ,że nie wiem w co ręce wkładać , zaczne od wpłat , a potem poodnawiam ogłoszenia. Wpłaty - 10 zł - Szafranekm - 5 zł - Agnieszka 103 - 20 zł - Pola 53 - 20 zł - Monika55 ( za 2 m-c) - 10 zł - Havanka - 10 zł -Mysza2 ( za 2 m-c ) - 10 zł - Jolanta 08 - 10 zł - Sybisia ( za 2 m-c ) - 15 zł - P. T. Borcz ( za 3 m-c ) ----------------------------------- 110 zł 1121 zł + 110 zł = 1231 zł Stan konta 1231 zł . Wszystkim wpłacajacym , bardzo dziękuję . Quote
LILUtosi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 A chłopak cały dzień na zewnątrz. Nie chce wchodzić do domu. Wieczorem muszę go prosić żeby wszedł. Bardzo mu się podoba ta wolność. Tak jak pisałam wcześniej że on niedosłyszy, tak teraz jestem w zupełności pewna. On nie ucieka, nie przychodzi na zawołanie bo nie słyszy tego wołania jak jest dalej. Nie wiem: mam jechać do specjalisty z tym? Quote
kaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 LILUtosi napisał(a):A chłopak cały dzień na zewnątrz. Nie chce wchodzić do domu. Wieczorem muszę go prosić żeby wszedł. Bardzo mu się podoba ta wolność. Tak jak pisałam wcześniej że on niedosłyszy, tak teraz jestem w zupełności pewna. On nie ucieka, nie przychodzi na zawołanie bo nie słyszy tego wołania jak jest dalej. Nie wiem: mam jechać do specjalisty z tym? Może trzeba by zobaczyć czy to nie jest spowodowane jakimś stanem chorobowym, on po pogryzieniu dostawał spore ilości Gentamycyny która też uszkadza słuch , warto o tym wspomnieć lekarzowi , bo może to jest przyczyną ? Ale najlepiej żeby to ktoś fachowym okiem ( i sprzętem ) sprawdził. Quote
LILUtosi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja mogę go umówić na wizytę w klinikach -to laryngologia chyba też. Ale to pewnie będzie kosztowało. Decyzja należy do Was. Bo mogę go na razie zabrać do zwykłego weta. On na początku jak przyjechał o trzepał głową. Ja mu czyściłam uszy jakiś czas i przestał. Ale problem z niedosłyszeniem był od początku. Na początku puszczaliśmy go ze smyczy ale on im jak coś poczuł i szedł tym tropem to już można było sobie wołać. Nie zwracał całkowicie uwagi. Myśleliśmy że to olewka z jego strony. W końcu wolność to trzeba korzystać. Ale jak był na ogrodzie w odleglejszym zakątku to też nie słyszał jak się go woła. Dopiero muszę podejść to zaczyna się cieszyć jak mnie zobaczy. Quote
Recommended Posts