Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam swoją deklarację na marzec wpłaciłam, jeśli nawet nie będzie jemu potrzebna to dostanie je jakaś inna bieda. Zresztą na razie domku nie widać :(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='viola005']dziewczyny, to co, normalnie wplacamy deklaracje stale na Wolverina? bo nie jestem pewna co zrobic - i jak ja wygladam, ile zalegam?

fajne zdjecia zimowe futrzaka Wolva[/QUOTE]

Przepraszam troszkę mnie nie było , tak wpłacamy normalnie bo cisza po zainteresowanym domku . Zrobimy Volwusiowi nowe ogłoszenia , robi się coraz cieplej to i z adopcjami będzie łatwiej . Zdjęcia jak zawsze śliczne , Volwik wygląda jak hrabia :)

Posted

Piękny jest, cudowny do przytulenia/ Ja takiego Volwerinowego klona znalazłam w naszym mieście i obroniłam przed schronem, czekal u mnie tylko 8 dni i ma cudowny dom, oby i nasz ksiażę taki znalazł!!!

Posted

Nikt nie dzwoni, cisza. A taki piękny psiak. Ale Budrysek powiedziała że jak już swojego Portosa pożegna (oby jak najdłużej nie), to go zaadaptuje bo jest identyczny jak Portos. Tak więc przynajmniej na dożywociu u mnie nie będzie. ;-)
Ciepło się zrobiło to i chłopak coraz częściej do domu nie chce wracać, na ogrodzie się wyleguje.

Posted

Witaj psiątko :) , długo mnie nie było , problemy, problemy, problemy, tylko kto ich nie ma :( . Mam tyle zaległości na wątkach ,że nie wiem w co ręce wkładać , zaczne od wpłat , a potem poodnawiam ogłoszenia.

Wpłaty

- 10 zł - Szafranekm
- 5 zł - Agnieszka 103
- 20 zł - Pola 53
- 20 zł - Monika55 ( za 2 m-c)
- 10 zł - Havanka
- 10 zł -Mysza2 ( za 2 m-c )
- 10 zł - Jolanta 08
- 10 zł - Sybisia ( za 2 m-c )
- 15 zł - P. T. Borcz ( za 3 m-c )
-----------------------------------
110 zł

1121 zł + 110 zł = 1231 zł

Stan konta 1231 zł . Wszystkim wpłacajacym , bardzo dziękuję .

Posted

A chłopak cały dzień na zewnątrz. Nie chce wchodzić do domu. Wieczorem muszę go prosić żeby wszedł. Bardzo mu się podoba ta wolność.
Tak jak pisałam wcześniej że on niedosłyszy, tak teraz jestem w zupełności pewna. On nie ucieka, nie przychodzi na zawołanie bo nie słyszy tego wołania jak jest dalej. Nie wiem: mam jechać do specjalisty z tym?

Posted

LILUtosi napisał(a):
A chłopak cały dzień na zewnątrz. Nie chce wchodzić do domu. Wieczorem muszę go prosić żeby wszedł. Bardzo mu się podoba ta wolność.
Tak jak pisałam wcześniej że on niedosłyszy, tak teraz jestem w zupełności pewna. On nie ucieka, nie przychodzi na zawołanie bo nie słyszy tego wołania jak jest dalej. Nie wiem: mam jechać do specjalisty z tym?

Może trzeba by zobaczyć czy to nie jest spowodowane jakimś stanem chorobowym, on po pogryzieniu dostawał spore ilości Gentamycyny która też uszkadza słuch , warto o tym wspomnieć lekarzowi , bo może to jest przyczyną ? Ale najlepiej żeby to ktoś fachowym okiem ( i sprzętem ) sprawdził.

Posted

Ja mogę go umówić na wizytę w klinikach -to laryngologia chyba też. Ale to pewnie będzie kosztowało. Decyzja należy do Was. Bo mogę go na razie zabrać do zwykłego weta. On na początku jak przyjechał o trzepał głową. Ja mu czyściłam uszy jakiś czas i przestał. Ale problem z niedosłyszeniem był od początku. Na początku puszczaliśmy go ze smyczy ale on im jak coś poczuł i szedł tym tropem to już można było sobie wołać. Nie zwracał całkowicie uwagi. Myśleliśmy że to olewka z jego strony. W końcu wolność to trzeba korzystać. Ale jak był na ogrodzie w odleglejszym zakątku to też nie słyszał jak się go woła. Dopiero muszę podejść to zaczyna się cieszyć jak mnie zobaczy.