Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wolfik jest pełnoprawnym członkiem rodziny, ma swój pokój , swoje legowisko i tego się trzyma. Najlepiej lubi spędzać czas śpiąc. Po za tym żadnych problemów. Po strupkach nie ma śladu, sierść błyszcząca a wolvik radosny. Kochane psisko.
Po za tym jednym telefonem - cisza. Nikt o niego nie pytał. Jemu przydałby się spokojny dom z emerytem. ;-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Wolfik jest pełnoprawnym członkiem rodziny, ma swój pokój , swoje legowisko i tego się trzyma. Najlepiej lubi spędzać czas śpiąc. Po za tym żadnych problemów. Po strupkach nie ma śladu, sierść błyszcząca a wolvik radosny. Kochane psisko.
Po za tym jednym telefonem - cisza. Nikt o niego nie pytał. Jemu przydałby się spokojny dom z emerytem. ;-)

Tylko gdzie te domki są

Posted

Volwerinku, tak mi przykro że nikt o Ciebie nie pyta, :( , o takiego superaśnego psa ludzie powinni się dobijać drzwiami i oknami, odnowię Ci w wolnej chwili ogłoszenia . A co u was nowego słychać . ? Przesyłam uściski i pozdrowienia.

Posted

Wolfik zadowolony z życia. Tylko muszę ciągle go pilnować w trakcie karmienia, bo podjada swoim siostrom i braciom. Dwa boby zostaną a ten już miskę wylizuje. Po za tym spokojny, dostojny pies. Tak przytulaśna morda.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
czy on nie przypomina jakiejś rasy?

Jak by był trochę większy, i miał trochę inne uszy , można by go na upartego podciągnąć pod nowofunlanda ;) Ciekawa jestem czy już odrobinę schudł ?

Posted

Kochane, piękne i lśni jak nawoskowany , tylko nie bardzo po zdjęciach widać czy mu ciałka ciut ubyło ;)
Bardzo przepraszam że zawieruszyłam jedną wpłatę , która już daaawno dotarła .:oops:

- Jolanta 08 - 10 zł

2262 zł + 10 zł = 2272 zł

Bardzo dziękuję :)

Posted

Wysłałam 360 zł - hotel listopad

30 dni x 12 zł = 360 zł

Rozliczenie
Wpłata :
- Agnieszka 103 - 5 zł

2272 zł + 5 zł = 2277 zł - 360 zł ( hotel listopad) = 1917 zł

Stan konta - 1917 zł

Uściski dla Volwerinka ;)

Posted

Volwikowi nie chce się wychodzić ostatnio - ciągle śpi, jak niedźwiedź. W tym śniegu ciężko mu się chodzi. Wczoraj wpadł do rowu, poślizgnął się i sturlał na dół. Trzeba było mu pomoc wyjść z tego śniegu. ;-)

Posted

Chce przesłać deklaracje i coś w przelewie przyjąc nie chce. Poprosiłam znajomego bo ma internetowe i jest problem. Jak wysyłalam pocztą nie było problemu. Napiszcie mi jeszcze raz, pliss.