LILUtosi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Czekam na pytania - na wszystkie odpowiem. Tu jest link do zdjęć w picasaweb niektórych moich tymczasów. ;-) http://picasaweb.google.pl/Ingolec Quote
kaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='LILUtosi']Czekam na pytania - na wszystkie odpowiem. Tu jest link do zdjęć w picasaweb niektórych moich tymczasów. ;-) http://picasaweb.google.pl/Ingolec To może ja dopytam , jakie to dokładnie województwo ? To niedaleko Wrocławia? Quote
kaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='viola005']podtrzymuje swoja deklaracje dla Wolverina, 50 zl miesiecznie, i zycze mu jak najszybszego wyjazdu do Lilki u Lilki w Kluczborku przebywa moja chrzesniaczka Raja wraz ze swoim przyszywanym blizniakiem Zulusem, bardzo sobie chwala, a najbardziej Raja chwali meza Lilki, w ktorym sie podkochuje napiszcie mi na pw kiedy znowu zaczynamy wplacac,ok? \ Moja deklaracja aktualna Bardzo dziękuję za potwierdzenie :) Quote
kaa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wszystkich poinformowałam o możliwościach DT lub hotelu , bardzo proszę o wypowiedzenie się na wątku żeby nie przetrzymywać LILUtosi w niepewności . po co blokować miejsce , jeśli nie Volwerin może inny pies skorzystać . A nasz Volwerin czuje się doskonale , skakał jak pajacyk na nitce wczoraj, pomimo zimnej deszczowej i wilgotnej pogody nic nie wskazuje w jego zachowaniu że mu dokucza łapa . :) Wstępnie umówiłam się ze znajomym na transport za zwrotem kosztów za paliwo , gdziekolwiek by nie było postanowione że pojedzie :) Quote
Havanka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jak już pisałam w poście 1038 potwierdzam swoją deklarację na Volwerina. Co do wyboru hotelu, to wolałabym, aby jednak zamieszkał w domu a nie na dworze. Idzie zima, Volw długo chorował i mimo, że czuje się teraz dobrze, nie wiadomo jak będzie, kiedy warunki pogodowe zdecydowanie pogorszą się. Gdyby to byla wiosna, lato, przychyliłabym się do mieszkania w kojcu. Quote
Mysza2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wydaje mi się że lepiej byłoby aby Volwerin przebywał w domu niż w kojcu ze względu na tą łapę. Quote
mikoada Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ja również podtrzymuję swoją deklarację i tak jak moje przedmówczynie uważam, że lepiej byłoby gdyby Volwerinek zamieszkał w domku... Quote
sybil Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Podobnie jak "przedmówcy" podtrzymuję deklarację i wydaje mi się, że mieszkanie w domu byłoby korzystniejsze, ale decyzję zostawiam opiekunkom, które znają obydwa miejsca. Quote
kaa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 sybisia napisał(a):Podobnie jak "przedmówcy" podtrzymuję deklarację i wydaje mi się, że mieszkanie w domu byłoby korzystniejsze, ale decyzję zostawiam opiekunkom, które znają obydwa miejsca. No niestety tak się składa że nie znam żadnego z tych miejsc , ale mam zamiar Volwerina zawieźć osobiście więc napewno przynajmnej jedno poznam . :evil_lol: Quote
kaa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 LILUtosi wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Volwerin zawita do Ciebie :) , czekam jeszcze aż mi się kilka osób odezwie , ( choć sporo odezwało się też na Pw ) żeby potwierdzić wpłaty do poniedziałku i jeśli mi nie ,,wypadną deklaracje,, planujemy w przyszłym tygodniu wyjazd , co Ty na to? zawiadomieni już są wszyscy. Quote
LILUtosi Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Nie ma sprawy. Najlepiej pasowałoby mi w sobotę lub niedzielę bo muszę na czwartek i piątek wyskoczyć do poznania. Co prawda bedzie tz ale wiesz jak to z chłopami. Quote
viola005 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Kaa, dzieki za pw - jak juz wczesniej pisalam, oczywiscie potwierdzam niegdysiejsza deklaracje 50 zl miesiecznie. Hotelik Lilki ma dobre notowania, jest u niej moja chrzesniaczka Raja i jestesmy bardzo zadowoleni. Dt nie znam, ale wydaje mi sie, ze mozna by wyslac tam Wolverina, skoro miejsce jest wolne juz dzis, nie czekajac w kolejce. Czyli ja takze optuje za dt. Powodzenia! A przelew robimy juz? Quote
kaa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Nie trzeba już dziś , Volw ma wpłaty na start , myślę że wszystkim obliczę albo niech każdy sobie obliczy ( jak kto woli) za ile wpłacił miesięcy licząc od pażdziernika ( bo trudno żeby liczyć mu miesiące spędzone w schronisku) i niech zacznie wpłacać od tego miesiąca za który wypadała by kolejna wpłata . W tej chwili jeszcze brakuje potwierdzenia podtrzymanych deklaracji ( stałych ) na 175 zł . Mam nadzieję że jeszcze się odezwą osoby deklarujące , niektórych nie było na dogo jakiś czas. Co do wyjazdu, myślę że w poniedziałek będziemy uzgadniać , kiedy możemy pojechać . W weekend chłopak który by nas zawiózł pracuje , ale może będzie mógł coś wykombinować , będe z nim rozmawiać w poniedziałek . Quote
monika55 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Oczywiście podtrzymuje deklaracje. Ponieważ nie bedzie mnie na dogo, dajcie znać od kiedy. Choć sms. Wierze że dobrze wybierzecie. Wolwerinku powodzenia. Quote
kaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 monika55 napisał(a):Oczywiście podtrzymuje deklaracje. Ponieważ nie bedzie mnie na dogo, dajcie znać od kiedy. Choć sms. Wierze że dobrze wybierzecie. Wolwerinku powodzenia. Bardzo dziękuję :) Quote
TERESA BORCZ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 przepraszam za opóżnienie kłopoty z komputerem i chorym psikami,podtrzymuję deklarację i jestem za domowym da Volva hotelikiem, Quote
kaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):przepraszam za opóżnienie kłopoty z komputerem i chorym psikami,podtrzymuję deklarację i jestem za domowym da Volva hotelikiem, Bardzo dziękuje za potwierdzenie, no Volwik już bardzo niewiele potrzeba Ci do wyjazdu . :) Quote
kaa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Volwerinek, jeśli żadne wypadki losowe nie staną nam na drodze jedzie w środę :) Quote
kaa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Volwerin był dziś sprawdzany na koty . U LILUtosi będzie urzędował z kiciusiem ;) . Po wejściu na kociarnie czuł się niepewnie i aby dodać sobie animuszu zaznaczył koci pieniek do drapania pazurków . :roll: Potem odważył się podejść do kota , ale wolał mniejsze , po czym 2 zostały dokładnie wylizane. :evil_lol: Quote
Mysza2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jednym słowem test wypadł pomyślnie. Nareszcie się doczekał przeprowadzki.:):) Warto było o niego walczyć:):) Quote
Recommended Posts