Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='viola005']podtrzymuje swoja deklaracje dla Wolverina, 50 zl miesiecznie, i zycze mu jak najszybszego wyjazdu do Lilki

u Lilki w Kluczborku przebywa moja chrzesniaczka Raja wraz ze swoim przyszywanym blizniakiem Zulusem, bardzo sobie chwala, a najbardziej Raja chwali meza Lilki, w ktorym sie podkochuje

napiszcie mi na pw kiedy znowu zaczynamy wplacac,ok?
\

Moja deklaracja aktualna

Bardzo dziękuję za potwierdzenie :)

Posted

Wszystkich poinformowałam o możliwościach DT lub hotelu , bardzo proszę o wypowiedzenie się na wątku żeby nie przetrzymywać LILUtosi w niepewności . po co blokować miejsce , jeśli nie Volwerin może inny pies skorzystać .
A nasz Volwerin czuje się doskonale , skakał jak pajacyk na nitce wczoraj, pomimo zimnej deszczowej i wilgotnej pogody nic nie wskazuje w jego zachowaniu że mu dokucza łapa . :)
Wstępnie umówiłam się ze znajomym na transport za zwrotem kosztów za paliwo , gdziekolwiek by nie było postanowione że pojedzie :)

Posted

Jak już pisałam w poście 1038 potwierdzam swoją deklarację na Volwerina. Co do wyboru hotelu, to wolałabym, aby jednak zamieszkał w domu a nie na dworze. Idzie zima, Volw długo chorował i mimo, że czuje się teraz dobrze, nie wiadomo jak będzie, kiedy warunki pogodowe zdecydowanie pogorszą się. Gdyby to byla wiosna, lato, przychyliłabym się do mieszkania w kojcu.

Posted

Podobnie jak "przedmówcy" podtrzymuję deklarację i wydaje mi się, że mieszkanie w domu byłoby korzystniejsze, ale decyzję zostawiam opiekunkom, które znają obydwa miejsca.

Posted

sybisia napisał(a):
Podobnie jak "przedmówcy" podtrzymuję deklarację i wydaje mi się, że mieszkanie w domu byłoby korzystniejsze, ale decyzję zostawiam opiekunkom, które znają obydwa miejsca.

No niestety tak się składa że nie znam żadnego z tych miejsc , ale mam zamiar Volwerina zawieźć osobiście więc napewno przynajmnej jedno poznam . :evil_lol:

Posted

LILUtosi wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Volwerin zawita do Ciebie :) , czekam jeszcze aż mi się kilka osób odezwie , ( choć sporo odezwało się też na Pw ) żeby potwierdzić wpłaty do poniedziałku i jeśli mi nie ,,wypadną deklaracje,, planujemy w przyszłym tygodniu wyjazd , co Ty na to? zawiadomieni już są wszyscy.

Posted

Kaa, dzieki za pw - jak juz wczesniej pisalam, oczywiscie potwierdzam niegdysiejsza deklaracje 50 zl miesiecznie.

Hotelik Lilki ma dobre notowania, jest u niej moja chrzesniaczka Raja i jestesmy bardzo zadowoleni.
Dt nie znam, ale wydaje mi sie, ze mozna by wyslac tam Wolverina, skoro miejsce jest wolne juz dzis, nie czekajac w kolejce. Czyli ja takze optuje za dt. Powodzenia!
A przelew robimy juz?

Posted

Nie trzeba już dziś , Volw ma wpłaty na start , myślę że wszystkim obliczę albo niech każdy sobie obliczy ( jak kto woli) za ile wpłacił miesięcy licząc od pażdziernika ( bo trudno żeby liczyć mu miesiące spędzone w schronisku) i niech zacznie wpłacać od tego miesiąca za który wypadała by kolejna wpłata . W tej chwili jeszcze brakuje potwierdzenia podtrzymanych deklaracji ( stałych ) na 175 zł . Mam nadzieję że jeszcze się odezwą osoby deklarujące , niektórych nie było na dogo jakiś czas.
Co do wyjazdu, myślę że w poniedziałek będziemy uzgadniać , kiedy możemy pojechać . W weekend chłopak który by nas zawiózł pracuje , ale może będzie mógł coś wykombinować , będe z nim rozmawiać w poniedziałek .

Posted

monika55 napisał(a):
Oczywiście podtrzymuje deklaracje.
Ponieważ nie bedzie mnie na dogo, dajcie znać od kiedy. Choć sms.
Wierze że dobrze wybierzecie. Wolwerinku powodzenia.

Bardzo dziękuję :)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
przepraszam za opóżnienie kłopoty z komputerem i chorym psikami,podtrzymuję deklarację i jestem za domowym da Volva hotelikiem,

Bardzo dziękuje za potwierdzenie, no Volwik już bardzo niewiele potrzeba Ci do wyjazdu . :)

Posted

Volwerin był dziś sprawdzany na koty . U LILUtosi będzie urzędował z kiciusiem ;) . Po wejściu na kociarnie czuł się niepewnie i aby dodać sobie animuszu zaznaczył koci pieniek do drapania pazurków . :roll: Potem odważył się podejść do kota , ale wolał mniejsze , po czym 2 zostały dokładnie wylizane. :evil_lol: