monika55 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 To dobre wiadomości. Takie niestety skutki sterydów. Ale ważne że leczenie przyniosło rezultaty. Quote
kaa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Przykro mi ale wyjazd muszę przełożyć , rozchorował mi się mały , ostre obustronne zapalenie oskrzeli, miałam wybór zastrzyki lub szpital. :( Na razie odroczyliśmy szpital , ale nie wiem czy się uda ustrzec , stan poważny. Pianka zrobi nowe fotki i filmik i wstawi . ale nie wiem kiedy będę mogła jechać do dr. Fabisza. :( Strasznie mi przykro , ale siła wyższa. Quote
Pianka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 filmiki http://w336.wrzuta.pl/film/65yfdcBVw7s/mov01067 http://w368.wrzuta.pl/film/1dXf7M3GpHl/mov01069 Quote
kaa Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Bardzo Ci Dziękuję Pianko , to jeszcze czekamy na fotki :) Quote
Mysza2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ale on ładniutki jest. Podpasł się ale myślałam że będzie gorzej Quote
kaa Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A jak Waszym zdaniem wygląda jego poruszanie się ? Spróbuję załatwić zastępstwo w tym tygodniu do wyjazdu do dr. Fabisza , jeśli się nie uda , to ja mogę dopiero we wtorek pojechać . Quote
Mysza2 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 kaa napisał(a):A jak Waszym zdaniem wygląda jego poruszanie się ? Na tyle na ile z filmu można ocenić to nieźle. Ale to nie nam oceniać:) Quote
kaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Melduję że doprowadziłam leczenie do samego końca,:happy1: byliśmy dziś u dr. Fabisza po raz ostatni , nie pisałam wcześniej że jadę bo nie byłam pewna czy mi się uda , jednak pomimo przeszkód i problemów , po pół roku dobrnełam do szczęśliwego końca leczenia o szczegółach zaraz napiszę. ;) Quote
kaa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 W klinice dr. Fabisz zbadał Volwerina i powiedział że jest bardzo zadowolony z jego stanu. Mamy mu zmniejszyć po raz 4 Enkorton ( był już na ćwiartce ) , teraz ma dostawać ćwiartkę co 2 dzień przez 14 dni i odstawiamy wszystko całkowicie. Dr. Fabisz pogratulował nam cierpliwości i wytrwałości w leczeniu i przywożeniu go do niego. Życzył Volwerinowi wspaniałego domku :) . Jedynym śladem który pozostanie po pogryzieniu będzie to że w mokre i wilgotne dni ( przy zmianie pogody) będzie trochę kulał na tą łapę. Prosił żeby poinformować o tym fakcie nowych właścicieli , bo wtedy można mu przez kilka dni podawać środki przeciwbólowe. Za wizytę nic nie płaciliśmy . Bardzo serdecznie podziękowaliśmy doktorowi za tą kilkumiesięczną opiekę . :) Scan z wizyty I teraz pytanie , czy wszyscy którzy deklarowali na Volwerina , nadal podtrzymują deklarację ? Pora żeby wreszcie wysłać go do dobrego hoteliku. Jak by to był DT było by jeszcze lepiej ;) Quote
latah Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Podtrzymuję jak najbardziej. Fajnie, że coś się ruszyło:) Quote
kaa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 latah napisał(a):Podtrzymuję jak najbardziej. Fajnie, że coś się ruszyło:) Bardzo dziękuję latah, :) bardzo proszę o dalsze potwierdzenia , porozglądam się za jakimś hotelikiem , ale musze wiedzieć na czym stoimy i czy będzie nas stać na utrzymanie go jeśli jakieś osoby zrezygnowały. Quote
Havanka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 kaa napisał(a):W klinice dr. Fabisz zbadał Volwerina i powiedział że jest bardzo zadowolony z jego stanu. Mamy mu zmniejszyć po raz 4 Enkorton ( był już na ćwiartce ) , teraz ma dostawać ćwiartkę co 2 dzień przez 14 dni i odstawiamy wszystko całkowicie. Dr. Fabisz pogratulował nam cierpliwości i wytrwałości w leczeniu i przywożeniu go do niego. Życzył Volwerinowi wspaniałego domku :) . Jedynym śladem który pozostanie po pogryzieniu będzie to że w mokre i wilgotne dni ( przy zmianie pogody) będzie trochę kulał na tą łapę. Prosił żeby poinformować o tym fakcie nowych właścicieli , bo wtedy można mu przez kilka dni podawać środki przeciwbólowe. Za wizytę nic nie płaciliśmy . Bardzo serdecznie podziękowaliśmy doktorowi za tą kilkumiesięczną opiekę . :) I teraz pytanie , czy wszyscy którzy deklarowali na Volwerina , nadal podtrzymują deklarację ? Pora żeby wreszcie wysłać go do dobrego hoteliku. Jak by to był DT było by jeszcze lepiej ;) Ależ cudowne wieści z samego rana !!! Volwerinku ! Obiecana "dyszka" co miesiąc, jak najbardziej aktualna ! Quote
kaa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Havanka napisał(a):Ależ cudowne wieści z samego rana !!! Volwerinku ! Obiecana "dyszka" co miesiąc, jak najbardziej aktualna ! Serdecznie dziękujemy :) Quote
sybil Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Moje malutkie 5 też podtrzymuję. Szukaj domku, Volviku! Quote
bela51 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja swoje wpłaty tylko zawiesiłam. Jesli będa potrzebne na hotelik, to oczywiście podtrzymuje. Dajcie znac. Quote
kaa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Bardzo dziękuję , :) napisałam do Lilki do Kluczborka zapytanie czy było by wolne miejsce dla Volwa . Czekam na odpowiedź . Quote
kaa Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dostałam odpowieź w sprawie hoteliku u Lilki . Jak najbardziej możemy chlopaka wpisać w kolejkę. W ogole to mamy nadzieję ,że Śmieszek polubi się z naszą sterylizowaną Bercią, więc może uda się je umieścić w jednym boksie. W przyszłym tyg. nasze dwa nastepne psiaki bedą kastrowanę a ogłoszenia już są w toku....więc mam nadzieję ,że chłopakow prędko się uda wyadoptować . Bardzo bym chciała,aby do nas trafił ,bo....mamy sentyment wielki do pogryzionych i poszarpanych fizycznie psiakow. Kolejka 1.Śmieszek 2.Volwerin Quote
anett Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Świetne wieści!!:lol::lol: Oczywiście podtrzymuję swoją deklarację i strasznie się cieszę, że Volw pojedzie do Lilki!! :multi: Ten jeden z przewidzianych do kastracji psiaków w przyszłym tygodniu to mój Leo;) U Lilki psiaki mają wspaniałą czułą opiekę i doskonałe warunki!! Volwiku będzie Ci u Lilki cudownie:loveu::loveu::multi: Quote
Mysza2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja też oczywiście podtrzymuję moją deklarację, super że Volwi będzie u Lilki:) Quote
kaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Mysza2 napisał(a):Ja też oczywiście podtrzymuję moją deklarację, super że Volwi będzie u Lilki:) Dziękuję Myszko :) W sprawie hoteliku dla Volwika napisałam też do LILUtosi, czekam na odpowiedź . Quote
viola005 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 podtrzymuje swoja deklaracje dla Wolverina, 50 zl miesiecznie, i zycze mu jak najszybszego wyjazdu do Lilki u Lilki w Kluczborku przebywa moja chrzesniaczka Raja wraz ze swoim przyszywanym blizniakiem Zulusem, bardzo sobie chwala, a najbardziej Raja chwali meza Lilki, w ktorym sie podkochuje napiszcie mi na pw kiedy znowu zaczynamy wplacac,ok? \ Quote
jusstyna85 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 mam nadzieje,że wszyscy podtrzymają swoją decyzje Quote
kaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 LILUtosi napisał(a):Zapisuje wątek. Witaj :) Napisałam tak jak wcześniej wspomniałam do LILUtosi z pytaniem o miejsce Volwerinka . Volwerin mógł by jechać na już , doba kosztuje 12 zł w tym karma , mieszkał by w domu , nie w kojcu . Hotelik jest w miejscowości Siemianów gmina Borów . Hotelik nie ma jeszcze wątku. Myślę że na wszelkie pytania dotyczące hoteliku LILUtosi sama nam odpowie , o co bardzo proszę . ;) Myślę że jest to decyzja do poważnego przemyślenia , bo u LIki mieszkał by w kojcu. Trzeba wziąć też pod uwagę to że podczas mokrych dni , Volwowi będzie dokuczała łapa , z tego względu bardziej wskazane dla niego jest przebywanie w domu. Decyzja należy jednak do wszystkich . LILUtosi możesz uzupełnić to co pominełam albo jak coś przekręciłam ;) Quote
Recommended Posts