Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykro mi ale wyjazd muszę przełożyć , rozchorował mi się mały , ostre obustronne zapalenie oskrzeli, miałam wybór zastrzyki lub szpital. :( Na razie odroczyliśmy szpital , ale nie wiem czy się uda ustrzec , stan poważny. Pianka zrobi nowe fotki i filmik i wstawi . ale nie wiem kiedy będę mogła jechać do dr. Fabisza. :( Strasznie mi przykro , ale siła wyższa.

Posted

A jak Waszym zdaniem wygląda jego poruszanie się ? Spróbuję załatwić zastępstwo w tym tygodniu do wyjazdu do dr. Fabisza , jeśli się nie uda , to ja mogę dopiero we wtorek pojechać .

Posted

Melduję że doprowadziłam leczenie do samego końca,:happy1: byliśmy dziś u dr. Fabisza po raz ostatni , nie pisałam wcześniej że jadę bo nie byłam pewna czy mi się uda , jednak pomimo przeszkód i problemów , po pół roku dobrnełam do szczęśliwego końca leczenia o szczegółach zaraz napiszę. ;)

Posted

W klinice dr. Fabisz zbadał Volwerina i powiedział że jest bardzo zadowolony z jego stanu. Mamy mu zmniejszyć po raz 4 Enkorton ( był już na ćwiartce ) , teraz ma dostawać ćwiartkę co 2 dzień przez 14 dni i odstawiamy wszystko całkowicie. Dr. Fabisz pogratulował nam cierpliwości i wytrwałości w leczeniu i przywożeniu go do niego. Życzył Volwerinowi wspaniałego domku :) . Jedynym śladem który pozostanie po pogryzieniu będzie to że w mokre i wilgotne dni ( przy zmianie pogody) będzie trochę kulał na tą łapę. Prosił żeby poinformować o tym fakcie nowych właścicieli , bo wtedy można mu przez kilka dni podawać środki przeciwbólowe. Za wizytę nic nie płaciliśmy . Bardzo serdecznie podziękowaliśmy doktorowi za tą kilkumiesięczną opiekę .
:)

Scan z wizyty

I teraz pytanie , czy wszyscy którzy deklarowali na Volwerina , nadal podtrzymują deklarację ? Pora żeby wreszcie wysłać go do dobrego hoteliku. Jak by to był DT było by jeszcze lepiej ;)

Posted

latah napisał(a):
Podtrzymuję jak najbardziej. Fajnie, że coś się ruszyło:)

Bardzo dziękuję latah, :) bardzo proszę o dalsze potwierdzenia , porozglądam się za jakimś hotelikiem , ale musze wiedzieć na czym stoimy i czy będzie nas stać na utrzymanie go jeśli jakieś osoby zrezygnowały.

Posted

kaa napisał(a):
W klinice dr. Fabisz zbadał Volwerina i powiedział że jest bardzo zadowolony z jego stanu. Mamy mu zmniejszyć po raz 4 Enkorton ( był już na ćwiartce ) , teraz ma dostawać ćwiartkę co 2 dzień przez 14 dni i odstawiamy wszystko całkowicie. Dr. Fabisz pogratulował nam cierpliwości i wytrwałości w leczeniu i przywożeniu go do niego. Życzył Volwerinowi wspaniałego domku :) . Jedynym śladem który pozostanie po pogryzieniu będzie to że w mokre i wilgotne dni ( przy zmianie pogody) będzie trochę kulał na tą łapę. Prosił żeby poinformować o tym fakcie nowych właścicieli , bo wtedy można mu przez kilka dni podawać środki przeciwbólowe. Za wizytę nic nie płaciliśmy . Bardzo serdecznie podziękowaliśmy doktorowi za tą kilkumiesięczną opiekę .
:)

I teraz pytanie , czy wszyscy którzy deklarowali na Volwerina , nadal podtrzymują deklarację ? Pora żeby wreszcie wysłać go do dobrego hoteliku. Jak by to był DT było by jeszcze lepiej ;)

Ależ cudowne wieści z samego rana !!! Volwerinku !
Obiecana "dyszka" co miesiąc, jak najbardziej aktualna !

Posted

Havanka napisał(a):
Ależ cudowne wieści z samego rana !!! Volwerinku !
Obiecana "dyszka" co miesiąc, jak najbardziej aktualna !

Serdecznie dziękujemy :)

Posted

Dostałam odpowieź w sprawie hoteliku u Lilki .

Jak najbardziej możemy chlopaka wpisać w kolejkę. W ogole to mamy nadzieję ,że Śmieszek polubi się z naszą sterylizowaną Bercią, więc może uda się je umieścić w jednym boksie. W przyszłym tyg. nasze dwa nastepne psiaki bedą kastrowanę a ogłoszenia już są w toku....więc mam nadzieję ,że chłopakow prędko się uda wyadoptować . Bardzo bym chciała,aby do nas trafił ,bo....mamy sentyment wielki do pogryzionych i poszarpanych fizycznie psiakow.

Kolejka

1.Śmieszek
2.Volwerin

Posted

Świetne wieści!!:lol::lol:
Oczywiście podtrzymuję swoją deklarację i strasznie się cieszę, że Volw pojedzie do Lilki!! :multi: Ten jeden z przewidzianych do kastracji psiaków w przyszłym tygodniu to mój Leo;) U Lilki psiaki mają wspaniałą czułą opiekę i doskonałe warunki!! Volwiku będzie Ci u Lilki cudownie:loveu::loveu::multi:

Posted

Mysza2 napisał(a):
Ja też oczywiście podtrzymuję moją deklarację, super że Volwi będzie u Lilki:)

Dziękuję Myszko :)

W sprawie hoteliku dla Volwika napisałam też do LILUtosi, czekam na odpowiedź .

Posted

podtrzymuje swoja deklaracje dla Wolverina, 50 zl miesiecznie, i zycze mu jak najszybszego wyjazdu do Lilki

u Lilki w Kluczborku przebywa moja chrzesniaczka Raja wraz ze swoim przyszywanym blizniakiem Zulusem, bardzo sobie chwala, a najbardziej Raja chwali meza Lilki, w ktorym sie podkochuje

napiszcie mi na pw kiedy znowu zaczynamy wplacac,ok?
\

Posted

LILUtosi napisał(a):
Zapisuje wątek.
Witaj :)

Napisałam tak jak wcześniej wspomniałam do LILUtosi z pytaniem o miejsce Volwerinka . Volwerin mógł by jechać na już , doba kosztuje 12 zł w tym karma , mieszkał by w domu , nie w kojcu . Hotelik jest w miejscowości Siemianów gmina Borów . Hotelik nie ma jeszcze wątku. Myślę że na wszelkie pytania dotyczące hoteliku LILUtosi sama nam odpowie , o co bardzo proszę . ;)
Myślę że jest to decyzja do poważnego przemyślenia , bo u LIki mieszkał by w kojcu. Trzeba wziąć też pod uwagę to że podczas mokrych dni , Volwowi będzie dokuczała łapa , z tego względu bardziej wskazane dla niego jest przebywanie w domu. Decyzja należy jednak do wszystkich .
LILUtosi możesz uzupełnić to co pominełam albo jak coś przekręciłam ;)