Havanka Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Pieniążki za bazarek zostały dziś wpłacone. Kiedy pojawią się na koncie, proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku. Quote
Mysza2 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 monika55 napisał(a):Dzis wysylam stala wplate. Pozdrowienia i mizianka. Havanka napisał(a):Pieniążki za bazarek zostały dziś wpłacone. Kiedy pojawią się na koncie, proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku. Jesteście kochane dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Quote
viola005 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Zycze Wolverinowi szybkiego powrotu do zdrowia po udanej operacji. Bede zagladac. Quote
Mysza2 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 zaglądamy Volwerina i czekamy na wiadomości po weekendzie Quote
kaa Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Havanka napisał(a):Pieniążki za bazarek zostały dziś wpłacone. Kiedy pojawią się na koncie, proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku. Pieniążki dotarły - 121 zł 1948 zł 27 gr + 121 zł = 2069 zł 27 gr. Serdecznie dziękujemy :loveu: Quote
Havanka Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='kaa']Pieniążki dotarły - 121 zł 1948 zł 27 gr + 121 zł = 2069 zł 27 gr. Serdecznie dziękujemy :loveu: Kaa, proszę jeszcze o wpis tej informacji na wątku bazarkowym http://www.dogomania.pl/threads/186425-gt-R%C3%B3%C5%BC-Dior-lt-na-Volwerina-do-10-czerwca!!!! Jest niezbędny do zamknięcia bazarku. Quote
Aimez_moi Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Psinek......pokazujemy sie w niedziele......:) Quote
Mysza2 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Zagladamy rano do Volwerinka :) przy okazji zapraszam cioteczki na bazarki dla boksia Diega na kastrację po której pojedzie już do DS http://www.dogomania.pl/threads/187404-Dla-Diego-na-kastracj%C4%99-do-20.-06-godz20.00 i tofika z rwaną łapką http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru-do-20.06.2010 Quote
latah Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cały czas zaglądam do Volwika i czekam na dobre wieści. Quote
Mysza2 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dzisiaj powinny byś wiadomości od Kaa na temat terminu operacji. Quote
kaa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Mysza2 napisał(a):Żadnych wiadomości? Bardzo proszę o wybaczenie, :oops: wróciwszy wczoraj po południu ze schroniska po prostu padłam jak przecinak ze zmęczenia, nawet dzieciaki wykorzystały sytuacje i później poszły spać bo ledwo żyłam i nie małam siły ich gonić. Więc rozmowa weterynarzy na temat Volwerina odbyła się , weterynarz nie umówił mnie na konkretny termin, nie wiedział w które dni będe w pracy , a kiedy mam wolne , więc staneło na tym że umówili operację po prostu na ten tydzień , a ja sama mam dograć szczegóły , czyli zadzwonić i umówić się konkretnie i dojechać . ;) Na szczęście mam cały tydzień wolny , więc więc nic nie stoi na przeszkodzie. Zadzwonie dzisiaj do kliniki i zorientuje się jak dr. Fabisz w tym tygodniu przyjmuje . Co do kosztów to nawet Fabisz nie umiał konkretnie powiedzieć , wszystko ma się okazać po RTG i otwarciu łapy , nie wiadomo co tam mogą kryć się za niespodzianki . Czyli wszystko okaże się po operacji, a ja nie wiem nawet na ile mam być przygotowana :roll: . Była u nas z wizytą pewna Pani. która pomaga szukać domu naszym , trudnym przypadkom , że tak brzydko napisze , zainteresowała się Volwem . Ma porozgladać się za domem dla niego , stałym. Napisałam i wysłałam jej jego historię i zdjęcia , zobaczymy co z tego wyjdzie . Jak tylko będe coś wiedzieć więcej odnośnie operacji i terminu zaraz napisze . Volwerin był wczoraj wygłaskany, wyściskany , radzi sobie świetnie, humor mu dopisuje , wszyskim cioteczkom na wątku podaje łapke. :lol: Quote
Mysza2 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Cioteczki bardzo dziękują za wiadomości, a że wiadomości dobre to 2 razy dziękują :loveu::loveu:. Cioteczki nie popuszczą i jak podliczymy co i ile trzeba to pójdą na żebry za kaską dla Volwerina. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Dzwoniłam do kliniki i wyglada to tak że dr. Fabisz przyjmuje : Poniedziałek - 15.00 - 20.00 Wtorek - 15.00 - 20 .00 Środa - 9.00 - 11 .00 Czwartek - wogóle nie przyjmuje Piątek - 9.00 - 11 .00 Operacje przeprowadza głównie w poniedziałki i wtorki , w środy i piątki głównie konsultuje. Myśleliśmy żeby dziś na prędko go zawieźć , ale Volwerin musi być na czczo przed operacją a on się najadł :roll: . Żeby osobiście z dr. porozmawiać musze zadzwonić po 15. 00 , nie wiem może się zgodzi na jutro na operację , choć watpię :shake: . Jeśli nie w tym tygodniu się już nie da , to umawiam Volwerina na poniedziałek na po południu. I to by był ostateczny termin. Quote
kaa Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Operacja , jak wszystko uda sie dograć jutro, jest problem z transportem , bo inspektor w schronisku ma w tym czasie wyjazd , nie wiemy jeszcze czy załatwi sprawę szybko i czy zdąży nas dowieść na operacje . Wydaje mi się że uda na się jednak wszystko połapać i że będzie dobrze, a denerwuje się jak bym to ja jechała na tą operację .:roll: Quote
wasabi81 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 kaa, udalo sie dograc transport? Jezeli tak, o ktorej sie odbedzie operacja?? Najlepiej juz teraz bede trzymac kciuki:kciuki: Nie denerwuj sie za bardzo! Wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!! Quote
kaa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Już wróciliśmy z kliniki , operacji na razie nie było, zaraz wszystko dokładnie napisze, mam pare fotek i filmik z postępow chodzenia zaraz wszystko powrzucam , ale najpierw opisze przebieg wizyty. Quote
kaa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Z autem daliśmy rade , wszystko połapaliśmy. :razz: Nie czekaliśmy długo w poczekalni w klinice bo chyba staliśmy się z Volwem rozpoznawalni ;) , dr. Fabisz zbadał mu dokładnie łape , spytał jak dawno temu go ostatnio widział i jakie leki potem brał i jak długo itp. Potem poprosił abyśmy wyszli we trójkę przed Klinikę na chodnik , bo chce zobaczyć jak on chodzi , powiem szczerze że to musiało komicznie wygladać i śmiać mi się chciało ( bo maszerowaliśmy w różnym tępie między ludźmi , raz szybciej raz wolniej , a za nami podążał Pan doktor wpół zgięty w zielonym uniformie. :evil_lol: ) Po tym hmm spacerze przed kliniką jeszcze raz dokładnie obmacał tą łapę i stwierdził że sie nie spodziewał że zobaczy taką poprawę . Faktycznie jak chodzi wolno to całkowicie obciąża łape , jak szybciej to stara się podskakiwać . Doktor przywołał kolegę któremu wydał dyspozycję co ma zrobić , a w tym czasie ze mną rozmawiał . Powiedział że jeśli jest tak znaczna poprawa to być może udało by się uniknąć tej operacji , bo najbliższe mięśnie i ścięgna przejeły by rolę tego wiązadła , powiedział że Volwerin dostanie dostawowy zastrzyk , nie pamiętam nazwy dokładnie, a w książeczce nie umiem odszyfrować . Doktor powiedział że dostaniemy go w prezęcie , żeby nas nie naciagać na koszty bo kosztuje 139 zł :crazyeye:. Przed podaniem zastrzyku dostanie lekką narkozę żeby go nie bolało, a potem wybudzacz. Mam się z nim pokazać za ok. 14 dni , wtedy albo już będzie operacja , jak przyjedziemy, albo dostanie drugą dawkę tego cud specyfiku i nie będzie operowany. Zostaliśmy oficjalnie wpisani w komputerowy rejestr i doktor Fabisz się oddalił , Volwerinem zajął się kolega dr. Po narkozie pomimo że był na czczo zrobiło mu się niedobrze i ... miałam trochę sprzątanie ale za to zrobiło się luźno w poczekalni z naszej strony , co widać na fotce :evil_lol: . Za wizyte zapłaciłam 51 zł , za narkoze i wybudzacz. Na koniec wstawię skany z książeczki i rachunek . Quote
wasabi81 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Kaa, to sa wspaniale wiesci!!!! Super ze dr. Fabisz uwaza ze Volwerin zrobil wielkie postepy i jezeli jest szansa uniknac operacji :-) ...no i zastrzyk w prezecie:multi: Quote
kaa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Wybaczcie kiepską jakość na dworze , ale mam kiepski ten aparat , a i fotograf ze mnie żaden . Quote
kaa Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A tu u doktora po puszczeniu i posprzątaniu pawia po Volwerinku :) , mamy swój kawałek poczekalni :) Jeszcze mam filmik , kto widział ten poprzedni filmik jak on chodził zauważy różnice, ale troche potrwa zanim mi się przez serwer przepuści ;) Quote
Recommended Posts