_Agnieszka_ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 :terazpol:Pierwsze wyniki z Drezna :Dog_run: :ghost_2:[FONT=Arial Black][SIZE=4]Nikobayashi Roal[/FONT]:ghost_2: [FONT=Arial Black][SIZE=4] Cacib,Bob oraz ukończony Interchampionat [/FONT] Ogromne Gratulacje !!!!!!!!!!!:laola: Quote
MOKUTEKI Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Super wieści Agnieszko. Ogromne gratulacje dla właścicieli i hodowcy. Trzymamy kciuki dalej. Quote
Angelika_Roser Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [FONT=Palatino Linotype]GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Osobiście Nikobayashim jestem oczarowana po tym jak na żywo go zobaczyłam na wystawie w Katowicach :oops: [/FONT] Quote
Monika_Lucky Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='_Agnieszka_']:terazpol:Pierwsze wyniki z Drezna :Dog_run: :ghost_2:[FONT=Arial Black][SIZE=4]Nikobayashi Roal[/FONT]:ghost_2: [FONT=Arial Black][SIZE=4] Cacib,Bob oraz ukończony Interchampionat [/FONT] Ogromne Gratulacje !!!!!!!!!!!:laola: Sserdeczne gratulacje dla właścicieli przepięknego Nikosia ;) !!! Życzę dalszych sukcesów ;) Quote
Agappe Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ja również przyłaczam się do gratulacji :)) Czy moge kogoś prosić o podanie całej stawki akit? Quote
MOKUTEKI Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 NIKODEM w akcji: Niemieckie "puchary": dla Marzeny obrazek a dla Roberta oczywiście kufelek Quote
Angelika_Roser Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Przystojniak, a te kolorki, ach :razz: będzie więcej zdjęć? :loveu: [/FONT] Quote
MOKUTEKI Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Przystojniak, a te kolorki, ach :razz: będzie więcej zdjęć? :loveu: [/FONT] Dostałam jedno zdjęcie solo przystojniaka i jedno duet (ktore wstawiłam) i kilka zdjęć nagród. Pełnej fotorelacji nie ma niestety Marzena ale będę prosić o zdjęcia jakie ma. Szczególnie jestem ciekawa preguski suczki która wywalczyła CACIB. Quote
MOKUTEKI Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Stawka i wyniki częściowe: tylko z klasy NIKOBAYASHI (dzięki uprzejmości Agaty) [FONT=Arial]Psy Offene Klasse[/FONT] [FONT=Arial]600 - Genkai-Go No Suzuyama - 4 [/FONT] [FONT=Arial]601 -Nikobayashi Roal - 1, CAC, BOS, CACIB, BOB[/FONT] [FONT=Arial]602 - Fuji-maru Go Akita Inu of Cacic - 2, res. CACIB[/FONT] [FONT=Arial]603 - Hakuran of Kamino Ken -3[/FONT] Quote
Recommended Posts