klaudiaaa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Nutka-niewielka, młoda, kudłata suczka. Ma wspaniałe białe futro i śmieszną plamkę na oku. Nutka odchowała już szóstkę swoich szczeniaków. Nutka jest bardzo przyjacielska, garnie do człowieka, uwielbia być głaskana. Uśmiecha się pokazując ząbki - w ten sposób prosi o pieszczoty. Na spacerze trzyma się nogi i wraca gdy się ją zawoła. Na nowe psy reaguje warkiem, lecz szybko się z nimi dogadała. Do nowych ludzi podchodzi z dystansem. Do domu obcego nie wpuści:evil_lol:.W domu utrzymuje czytość. Dla Nutki szukamy właściciela, który ma parę rąk do głaskania iogromne serce - bo Nutka zajmie w nim wiele miejsca. KONTAKT: 793 370 181 Quote
Rybka_39 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dziękuję w imieniu mojej mamy za uratowanie Nutki :) Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 jest super zazdroszcze temu kto ja wezmie ja juz nie mam miejsca :-( Quote
BoUnTy Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Klaudiaaa czy moglabym prosic o większe zdjecia [w oryginalnym rozmiarze] na maila bountka@gmail.com? Prześlij tez do Gluci, żeby mogla zaaktualizować zdjęcia na stronie - te domowe bardziej zachęcają. Czy byłabyś w stanie zrobić Nutce ogłoszenia? Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nutka od wczoraj w nowym domku -:) Quote
Recommended Posts