Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fizia to ok 8-10 miesięczna sunia. Jest malutka, za to ma baaardzo dużo energii. Do tego uwielbia kontakt z człowiekiem, zabawy, spacery. Dogaduje się z innymi zwierzętami.
Kontakt:
888-066-402

------------------------------------

Bardzo proszę o pomoc. Moja znajoma znalazła suczkę teraz wieczorem. Sunia przebiegała po Puławskiej.
Dowiedziała się jedynie, że to jest suczka jakiś pijaczków/bezdomnych.
Była jeszcze jedna, ale zwiała.

Sunia jest mała, czarna. Ma ok rok.
Magda wziela ją do siebie, chwilowo! W kawalerce ma w tej chwili 3 psy...

Proszę pomóżcie

TEL. 500-493-942

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że najlepiej zorientować się czy to faktycznie pies tych pijaczków. Skoro koleżanka tak uważa to pewnie go juz nie raz widziała z nimi. Wiem, że to trudne ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest wybadanie terenu. A może sunia ma właściciela, ale zwiała albo właściciel ją wypuszcza na dwór na " wybieganie" Do kiedy ta koleżanka może ją przetrzymać?

Posted

Gdyby znajoma opłaciła tymczasowy pobyt małej można by zacząć ogłaszać. TYM MOGĘ SIĘ ZAJĄĆ NA PEWNO.
Jeżeli ona nie ma funduszy może dogomaniacy pomogą. Jest śliczna więc szybko znajdzie dom. Przydałyby się jakieś bardziej szczegółowe info i kilka zdjęć.

Posted

TO jest dosc mocno pogmatwana historia.. Ale z tego wszystkiego rozumiemy tyle, ze sunia latała sobie po okolicach. Przybłąkała się do pijaczka i tak sobie łazili... ona swoje, on swoje..

Nie ma na nią, ani funduszy, ani miejsca. Magda nie może jej długo trzymac.
Myślę, że ogłaszac trzeba od zaraz. Nie mam na razie wiecej zdjec, ani info. Magda dzis pracuje i jest poza zasiegiem telefonu..

Posted

Znajoma jej nigdy nie widziała. Przejezdza tylko tamtedy, a ludzie jej opowiadali jakies rzeczy.
Wybadanie terenu... mało realne. Jedno co mozna zrobic to rozkleic tam ogłoszenia

Atomowka napisał(a):
Wydaje mi się, że najlepiej zorientować się czy to faktycznie pies tych pijaczków. Skoro koleżanka tak uważa to pewnie go juz nie raz widziała z nimi. Wiem, że to trudne ale chyba najlepszym rozwiązaniem jest wybadanie terenu. A może sunia ma właściciela, ale zwiała albo właściciel ją wypuszcza na dwór na " wybieganie" Do kiedy ta koleżanka może ją przetrzymać?

Posted

Dobra w razie czego biorę na sobie ogłoszenia małej tylko potrzebne fotki i więcej info. Do kiedy dokładnie mała może zostac u koleżanki wiesz ? Jeżeli chodzi o DT pewnie będzie ciężko,bezpłatny graniczny wręcz z cudem, a na płatny nikogo raczej nie stać ( każdy już chyba ma rozdysponowane pieniądze ) Sunia śliczna ale prawdą jest, że ma dogo jest pełno takich ślicznotek niestety:-( Gdyby jednak to coś pomogło wieczorek mogę porozsyłać info do ludzi z mapy dogo ( jeżeli jeszcze nikt sie tym nie zajął)

Posted

Trzeba zaczac oglaszac Fizie, i jednoczesnie szukac wlasciciela. zaraz wyskrobię jakis opis i wstawie zdjecia. Dosc kiepskie... chyba bede musiała sie przejechac do niej :)

Posted

Fizia
Fizia to ok 8-10 miesięczna suczka. Jest wesołym, energicznym psem. Wszędzie jej pełno, cały czas bawi się i psoci. W końcu jest jeszcze maluchem...
Sunia jest nieduża, jak najbardziej nadaje się do mieszkania w bloku. Dogaduje się z innymi zwierzętami, ba! wręcz je uwielbia!!! Nie ma w niej cienia agresji.
Na pewno będzie super towarzyszem na długie lata!
Nie pozwól jej długo czekać na dom...

Sunia przebywa w Warszawie
Kontakt:
888-066-402

Posted

Tak jak pisałam kilka postów wyżej, mogę malutkiej zrobić ogłoszenia ale dopiero wieczorem. Pytanie tylko czy LadyBell nie będzie jej robiła ogłoszeń ( bo jeżeli tak to nie będę się wcinała jej w pracę:eviltong:)

Posted

Atomowka, jeżeli możesz pomóc to będę bardzo wdzięczna. Choroba rozłożyła mnie na łopatki więc do komputera siadam bardzo rzadko.:oops: A muszę jeszcze zaktualizować ogłoszenia "moich" ostrowskich psiaków....

Wstawię malutką na wątek Szczeniaczkowa.