karusiap Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mialam Urwiskowi watku nie zakladac,myslalam,ze to slodkie malenstwo raz dwa znajdzie dom....a jednak... Zostal znaleziony przez moja sasiadke w zaspie, w Wigilie....Niee moze u niej zostac absolutnie,a jest juz 3 msce.....dwa razy sie gubil.... Urwis ma ok 5 mscy,jest malym psiakiem,bardzo wesolym,zywym.Zaszczepiony. Dzis na porannym spacerze z Urwisem byl syn tymczasowej opiekunki. Wrocil z radosna nowina,ze psa wzial jego znajomy,bo stracil nie dawno swojego. Pani przyszla do mnie z adresem i prosba o sprawdzenie domu....i po 10 min (na szczescie nie byl daleko) szlysmy juz szybkim krokiem z psem pod pacha zanim szefostwo zwloklo sie w kanapy, belkoczac po cosmy przylazly do ich domu..... Boej sie,ze syn znajdzie kolejny swietny dom..... tu jeszcze w grudniu: i luty,jutro porobie nowe Quote
Soema Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Takie nakolankowe cudo i bez domu nadal? Co z tymi ludźmi ?:( Quote
wagens Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 przemek81 szuka takiego małego psiaka dla kogoś, może akurat! link do jego wątku http://www.dogomania.pl/threads/183391-cioteczki-potzebny-szczeniak-malego-kundloszka-z-okolic-krakowa Quote
karusiap Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 ladySwallow napisał(a):Urwis ma allegro? chyba niestety nie..... Quote
LadyS Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Napisz o nim więcej, do jakiego domu może iść, jaki jest, podaj dane kontaktowe i miasto, w którym przebywa - zrobię. Quote
karusiap Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Bardzo Ci dziekuje!! Tylko co wiecej mozna pisac o szczeniaku...maluch rozbrykany,chodzi na smyczce, zdarza mu sie jeszcze zalatwic w domu.Uwielbia inne psy i ludzi. Oczywiscie obowiazek kastacji za jakis czas.Wolalabym,zeby w domu nie bylo malutkich dzieci. psiak jest w Krakowie,moje namiary 507 058 628 karusiap@gmail.com Quote
Asior Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Karusiap, miałaś rację wtedy jak to zdjęcie widziałam wtedy na początku roku :) To mini rotek :D Quote
Jagienka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Asior napisał(a):Karusiap, miałaś rację wtedy jak to zdjęcie widziałam wtedy na początku roku :) To mini rotek :D Dokładnie! Wydoroślał chłopak. Quote
Evelka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dopiero trafiłam na wątek. Chłopak jest wspaniały! Ale czy jakiś potencjalny domek się odezwał? Quote
karusiap Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Tak, sa dwa chetne.Jesli wszystko sie uda do konca tyg wszystko sie wyjasni. Quote
Jagienka Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 karusiap napisał(a):Tak, sa dwa chetne.Jesli wszystko sie uda do konca tyg wszystko sie wyjasni. Hura! Hura! Tfu tfu... Quote
karusiap Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Urwis ma cudowny dom dzieki przemek81. dziekuje pieknie:):) Quote
Jagienka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 karusiap napisał(a):Urwis ma cudowny dom dzieki przemek81. dziekuje pieknie:):) I dzięki Tobie, łobuzie :loveu::loveu::loveu::loveu: Wspaniale!!! :multi: Quote
Recommended Posts