Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Carbonara napisał(a):
jeszcze raz dzieki za gratki:oops:
nasze fotki nie najlepszej jakości ale zawsze coś
Pancio Fridki !!!! o to mi chodziło:cool3: :evil_lol:
a filmiki coś sie nie otwierają???!!!:placz:

Szkoda, że tak szybko musieliście jechać i nie zostaliście na Bisach!

Filmiki u nas się otwierają, ale długo trzeba czekać.....:mad: . Ale za to warto!:lol:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
A dziękujemy, przyciągamy wiosne :cool3::lol::lol: Pozwoliłam sobie ukraść kilka zdjęć do domowej zdjęcioteki, nie powiem które, żeby nikt mnie nie osądził o kradzież :evil_lol:;)

To ciiiiiii, na pewno nikt się nie dowie.......;)

Posted

bongobongo napisał(a):
Szkoda, że tak szybko musieliście jechać i nie zostaliście na Bisach!

Filmiki u nas się otwierają, ale długo trzeba czekać.....:mad: . Ale za to warto!:lol:

My też żałowaliśmy:roll: ale cóz obowiązki wezwały.....Córcia się stęskniła i już;)
Bardzo miło było z Wami pogadać i oczywiścię poznać Cię Kasiu:popcorn:

Posted

Carbonara napisał(a):
My też żałowaliśmy:roll: ale cóz obowiązki wezwały.....Córcia się stęskniła i już;)
Bardzo miło było z Wami pogadać i oczywiścię poznać Cię Kasiu:popcorn:

Jak córcia trochę podrośnie, to ją zabierajcie, nasz Igor to gentelmen, zaopiekuje się młodszą koleżanką :lol: ! Grono "wystawowych" dzieci się powiększy......;)
Mi też było miło Was poznać, tym bardziej, że na wcześniejszych wystawach w Legionowie być nie mogłam, na klubówce we Włocławku nie byliśmy, więc już myślałam, że jeszcze sobie poczekam na poznanie jakby nie patrzeć staffikowych "sąsiadów" :eviltong:.
Szkoda, że Blairy nie było, ale pewnie niebawem gdzieś się wszyscy spotkamy.... sezon wystawowy w pełni!

Posted

Delya napisał(a):
Moje gratulacje Kasiu :laola: .
Mój Rudzielec rozwalił sobie łapę na spacerze i ma 3 szwy:angryy: , na razie z traningów nici.

Ojej, to wykochaj Rudaska od nas, biedactwo:placz: !
Mam nadzieję, że łapka szybko się zgoi. Tylko brak treningów, to pewnie dla niej nieszczęście:-( !

Posted

bongobongo napisał(a):
Szkoda, że Blairy nie było, ale pewnie niebawem gdzieś się wszyscy spotkamy.... sezon wystawowy w pełni!

Nadrobimy napewno....teraz co planujemy to Łodz domyslam sie ze wiekszosc osob tam tez sie pojawi....nieprawdaz????:evil_lol:

Posted

bongobongo napisał(a):
Ojej, to wykochaj Rudaska od nas, biedactwo:placz: !
Mam nadzieję, że łapka szybko się zgoi. Tylko brak treningów, to pewnie dla niej nieszczęście:-( !

Oj tak bardzo się jej nudzi:angryy: , dzisiaj poszłam na polankę do psów to się tak bawiła, że zerwała opatrunek:shake: , szwy całe, ale ranka trochę zaczeła krwawić:placz: .

Posted

Już ma nowy opatrunek:evil_lol: , ale faktycznie koniec długich spacerów, bo się nie wykurujemy, a zawody niedługo w Płocku:diabloti: . Rudi wymiziana i wycałowana:loveu: .