bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Carbonara napisał(a):jeszcze raz dzieki za gratki:oops: nasze fotki nie najlepszej jakości ale zawsze coś Pancio Fridki !!!! o to mi chodziło:cool3: :evil_lol: a filmiki coś sie nie otwierają???!!!:placz: Szkoda, że tak szybko musieliście jechać i nie zostaliście na Bisach! Filmiki u nas się otwierają, ale długo trzeba czekać.....:mad: . Ale za to warto!:lol: Quote
bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):A dziękujemy, przyciągamy wiosne :cool3::lol::lol: Pozwoliłam sobie ukraść kilka zdjęć do domowej zdjęcioteki, nie powiem które, żeby nikt mnie nie osądził o kradzież :evil_lol:;) To ciiiiiii, na pewno nikt się nie dowie.......;) Quote
Carbonara Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bongobongo napisał(a):Szkoda, że tak szybko musieliście jechać i nie zostaliście na Bisach! Filmiki u nas się otwierają, ale długo trzeba czekać.....:mad: . Ale za to warto!:lol: My też żałowaliśmy:roll: ale cóz obowiązki wezwały.....Córcia się stęskniła i już;) Bardzo miło było z Wami pogadać i oczywiścię poznać Cię Kasiu:popcorn: Quote
bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Carbonara napisał(a):My też żałowaliśmy:roll: ale cóz obowiązki wezwały.....Córcia się stęskniła i już;) Bardzo miło było z Wami pogadać i oczywiścię poznać Cię Kasiu:popcorn: Jak córcia trochę podrośnie, to ją zabierajcie, nasz Igor to gentelmen, zaopiekuje się młodszą koleżanką :lol: ! Grono "wystawowych" dzieci się powiększy......;) Mi też było miło Was poznać, tym bardziej, że na wcześniejszych wystawach w Legionowie być nie mogłam, na klubówce we Włocławku nie byliśmy, więc już myślałam, że jeszcze sobie poczekam na poznanie jakby nie patrzeć staffikowych "sąsiadów" :eviltong:. Szkoda, że Blairy nie było, ale pewnie niebawem gdzieś się wszyscy spotkamy.... sezon wystawowy w pełni! Quote
Delya Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Moje gratulacje Kasiu :laola: . Mój Rudzielec rozwalił sobie łapę na spacerze i ma 3 szwy:angryy: , na razie z traningów nici. Quote
bongobongo Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Delya napisał(a):Moje gratulacje Kasiu :laola: . Mój Rudzielec rozwalił sobie łapę na spacerze i ma 3 szwy:angryy: , na razie z traningów nici. Ojej, to wykochaj Rudaska od nas, biedactwo:placz: ! Mam nadzieję, że łapka szybko się zgoi. Tylko brak treningów, to pewnie dla niej nieszczęście:-( ! Quote
blaira Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 bongobongo napisał(a): Szkoda, że Blairy nie było, ale pewnie niebawem gdzieś się wszyscy spotkamy.... sezon wystawowy w pełni! Nadrobimy napewno....teraz co planujemy to Łodz domyslam sie ze wiekszosc osob tam tez sie pojawi....nieprawdaz????:evil_lol: Quote
Delya Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 bongobongo napisał(a):Ojej, to wykochaj Rudaska od nas, biedactwo:placz: ! Mam nadzieję, że łapka szybko się zgoi. Tylko brak treningów, to pewnie dla niej nieszczęście:-( ! Oj tak bardzo się jej nudzi:angryy: , dzisiaj poszłam na polankę do psów to się tak bawiła, że zerwała opatrunek:shake: , szwy całe, ale ranka trochę zaczeła krwawić:placz: . Quote
blaira Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Deyla ucaluj Rudi, chyba niestety bedziesz musiala ja troche przystopowac, niech sie lepiej zagoi na cacy niz mialaby miec opatrunek 2 razy dluzej Quote
Delya Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Już ma nowy opatrunek:evil_lol: , ale faktycznie koniec długich spacerów, bo się nie wykurujemy, a zawody niedługo w Płocku:diabloti: . Rudi wymiziana i wycałowana:loveu: . Quote
Recommended Posts