Marta Chmielewska Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Jeszcze raz szczere gratulacje dla zwycięzców :laola::multi: Quote
MAMBA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alojzyna napisał(a):I gdzie te obiecane wyniki i fotki?:mad: Witam, kilka fot niezbyt urodziwych ale to wina aparatu zero w nim zoomu :p Quote
bongobongo Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Jaka ładna ta "wiosenna" Penny!:bigcool: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wiosenne gratulacje dla Zwycięzców :multi::multi::multi: Quote
Patka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 WIELKIE !!! GRATULACJE I MOC BUZIAKóW :multi: Quote
Carbonara Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 oj niestety bullików nie mam po wpadłam na ta wystawę jak po ogień:evil_lol: a oto pare fotek Carbo Carbo i Dark Chocolate Berserker Orient Senator J23 Stawka Większa Niż Życie Gold Charger Buldożer Radocha z Panem ;) Niestety dziewczynek nie mam bo zawiodła kamera i zdjęcia sa rozmazane ale Pancio Fridzi coś wrzuci:razz: mam nadzieję:lol: Dzieki za gratki:oops: Quote
MAMBA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 naomi napisał(a):Kochani a co z bullterierami :???: Podziele sie tym co mam.. znaczy kilkoma fotami średniej jakości (w galerii -wystawa wiosenna wstawiłam też chyba jakieś ale net działa wolno ciężko sprawdzić) Quote
AMFI Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Brawoooo Charger rudzielcu!!!!:klacz::klacz: Carbonara - suuper! Również serdeczne gratulki dla pozostałych wystawców!:thumbs: Mamba i Carbonara - dzięki za piękne foteczki! Czekamy na więcej! Quote
wfh85 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Pancio Fridy ma tylko Fridy ze staffików fotki :wink: Wszystkim chyba gratulowałem na wystawie ale jeszcze raz GRATULUJĘ :-) i nieco bardziej na luzie :wink: Quote
MAMBA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 AMFI napisał(a): Mamba i Carbonara - dzięki za piękne foteczki! Czekamy na więcej! Zdecydowanie nie ma za co foty nieszczególnej urody :oops: Wczoraj zostałam poinformowana po wrzuceniu zdjęć do galerii że focący są mile widziani i nikt nie powinien mieć pretensji o zamieszczanie zdjęć jednak... nie powinien nie oznacza - na 100% nie będzie miał :p W końcu przecież nie wszyscy jesteśmy fotogeniczni i niekoniecznie wszystko musi sie podobać.. nie ten profil ... rozwiany włos... :lol: więc nadal się zastanawiam czy ja aby dobrze robie... a zastanawiam sie gdyż mam mini (też kiepściutkie jakościowo) filmiki wystawianych staffików i mogłabym wstawić linki do dwóch z nich.. tylko czy aby nikt mnie za to nie popędzi???:roll: Quote
Alojzyna Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 najlepiej poobcinaj wystawiających i pokaż same psy.:evil_lol: Quote
MAMBA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 wfh85 napisał(a):Wstawiaj śmiało , chętnie obejrzymy :lol: OK, łatwo mnie przekonać :lol: http://tkk.net.pl/~dsn/temp/100_3253.mov http://tkk.net.pl/~dsn/temp/100_3260.mov Quote
Carbonara Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 jeszcze raz dzieki za gratki:oops: nasze fotki nie najlepszej jakości ale zawsze coś Pancio Fridki !!!! o to mi chodziło:cool3: :evil_lol: a filmiki coś sie nie otwierają???!!!:placz: Quote
wfh85 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Do filmików polecam Quick Time użyć (tzn pewno są inne programy obsługujące pliki *.mov ale ja innych nie znam ;) ) Quote
MAMBA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Carbonara napisał(a): a filmiki coś sie nie otwierają???!!!:placz: Hmm po pierwsze proponuję użyć opcji "zapisz jako" ... straaasznie dużo ważą ok 7MB... po drugie trzeba mieć quick time-a a po trzecie mam nadzieje że sie jednak uda zobaczyć...;) (u mnie działa OK :p) Quote
blaira Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 jeszcze raz gratulacje wszystkim bez wyjatku. Szkoda ze nie zdjec dokladniejszych rodzinki Berserker bo fridke znam ale polrodzenstwa nie ;) A mi filmki sie otwieraja i naprawde jakosciowo sa bardzo dobre Quote
wfh85 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Dark Chocolate widziałem pierwszy raz na żywo - mam nadzieję że nie ostatni :wink: a jeśli chodzi o Desert Rose to mam kilka jej fotek z wieku w zasadzie jeszcze szczenięcego jeśli Cię interesują. Pewnie pokaże sie też na międzynarodowej w Warszawie więc będzie okazja przyjrzeć się na żywo ;) Mi się ta suczka podoba od samego początku kiedy tylko Łukasz wysłał mi jej pierwsze zdjęcia w wieku paru tygodni, życze wielu sukcesów :razz: Quote
AMFI Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Jacek super !!!!Charger zaprezentował na prawdę wspaniały ruch na porównaniu !!! Nie dziwię się, że zgarnął rasę:cool2: czy na pierwszym filmiku są dziewczyny z pośredniej, bo nie bardzo poznaję...:oops: Quote
bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 AMFI napisał(a):Jacek super !!!!Charger zaprezentował na prawdę wspaniały ruch na porównaniu !!! Nie dziwię się, że zgarnął rasę:cool2: czy na pierwszym filmiku są dziewczyny z pośredniej, bo nie bardzo poznaję...:oops: Tak, na pierwszym filmiku są suki z klasy pośredniej. Obydwie otrzymały oceny b.dobre. Cieszymy się, że Rudzielec się tutaj spodobał, bo sama wiesz, jak oceniane są kolorowe staffiorki.......:mad: Quote
AMFI Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bongobongo napisał(a): Cieszymy się, że Rudzielec się tutaj spodobał, bo sama wiesz, jak oceniane są kolorowe staffiorki.......:mad: No nie przesadzaj! Zgarneliście championaty całej ściany wschodniej i masz zastrzeżenia co do sędzowania rudzielca????;) Quote
Marta Chmielewska Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 bongobongo napisał(a):Jaka ładna ta "wiosenna" Penny!:bigcool: A dziękujemy, przyciągamy wiosne :cool3::lol::lol: Pozwoliłam sobie ukraść kilka zdjęć do domowej zdjęcioteki, nie powiem które, żeby nikt mnie nie osądził o kradzież :evil_lol:;) Quote
bongobongo Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 AMFI napisał(a):No nie przesadzaj! Zgarneliście championaty całej ściany wschodniej i masz zastrzeżenia co do sędzowania rudzielca????;) Absolutnie, nie chodzi mi o sędziowanie,:shake: tylko niektóre oceny wyrażane na Dogomanii na temat kolorowych staffiorków ! Quote
Recommended Posts