Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj niestety bullików nie mam po wpadłam na ta wystawę jak po ogień:evil_lol:
a oto pare fotek
Carbo

Carbo i Dark Chocolate Berserker

Orient Senator

J23 Stawka Większa Niż Życie

Gold Charger Buldożer

Radocha z Panem ;)

Niestety dziewczynek nie mam bo zawiodła kamera i zdjęcia sa rozmazane ale Pancio Fridzi coś wrzuci:razz: mam nadzieję:lol:

Dzieki za gratki:oops:

Posted

naomi napisał(a):
Kochani a co z bullterierami :???:

Podziele sie tym co mam.. znaczy kilkoma fotami średniej jakości (w galerii -wystawa wiosenna wstawiłam też chyba jakieś ale net działa wolno ciężko sprawdzić)

Posted

Brawoooo Charger rudzielcu!!!!:klacz::klacz:

Carbonara - suuper!

Również serdeczne gratulki dla pozostałych wystawców!
:thumbs:

Mamba i Carbonara - dzięki za piękne foteczki! Czekamy na więcej!

Posted

Pancio Fridy ma tylko Fridy ze staffików fotki :wink:
Wszystkim chyba gratulowałem na wystawie ale jeszcze raz
GRATULUJĘ :-)

i nieco bardziej na luzie :wink:

Posted

AMFI napisał(a):

Mamba i Carbonara - dzięki za piękne foteczki! Czekamy na więcej!

Zdecydowanie nie ma za co foty nieszczególnej urody :oops:
Wczoraj zostałam poinformowana po wrzuceniu zdjęć do galerii że focący są mile widziani i nikt nie powinien mieć pretensji o zamieszczanie zdjęć jednak... nie powinien nie oznacza - na 100% nie będzie miał :p
W końcu przecież nie wszyscy jesteśmy fotogeniczni i niekoniecznie wszystko musi sie podobać.. nie ten profil ... rozwiany włos... :lol:
więc nadal się zastanawiam czy ja aby dobrze robie... a zastanawiam sie gdyż mam mini (też kiepściutkie jakościowo) filmiki wystawianych staffików i mogłabym wstawić linki do dwóch z nich.. tylko czy aby nikt mnie za to nie popędzi???:roll:

Posted

jeszcze raz dzieki za gratki:oops:
nasze fotki nie najlepszej jakości ale zawsze coś
Pancio Fridki !!!! o to mi chodziło:cool3: :evil_lol:
a filmiki coś sie nie otwierają???!!!:placz:

Posted

Carbonara napisał(a):

a filmiki coś sie nie otwierają???!!!:placz:

Hmm
po pierwsze proponuję użyć opcji "zapisz jako" ... straaasznie dużo ważą ok 7MB...
po drugie trzeba mieć quick time-a
a po trzecie mam nadzieje że sie jednak uda zobaczyć...;) (u mnie działa OK :p)

Posted

jeszcze raz gratulacje wszystkim bez wyjatku.
Szkoda ze nie zdjec dokladniejszych rodzinki Berserker bo fridke znam ale polrodzenstwa nie ;)
A mi filmki sie otwieraja i naprawde jakosciowo sa bardzo dobre

Posted

Dark Chocolate widziałem pierwszy raz na żywo - mam nadzieję że nie ostatni :wink:
a jeśli chodzi o Desert Rose to mam kilka jej fotek z wieku w zasadzie jeszcze szczenięcego jeśli Cię interesują. Pewnie pokaże sie też na międzynarodowej w Warszawie więc będzie okazja przyjrzeć się na żywo ;) Mi się ta suczka podoba od samego początku kiedy tylko Łukasz wysłał mi jej pierwsze zdjęcia w wieku paru tygodni, życze wielu sukcesów :razz:

Posted

Jacek super !!!!Charger zaprezentował na prawdę wspaniały ruch na porównaniu !!! Nie dziwię się, że zgarnął rasę:cool2:

czy na pierwszym filmiku są dziewczyny z pośredniej, bo nie bardzo poznaję...:oops:

Posted

AMFI napisał(a):
Jacek super !!!!Charger zaprezentował na prawdę wspaniały ruch na porównaniu !!! Nie dziwię się, że zgarnął rasę:cool2:

czy na pierwszym filmiku są dziewczyny z pośredniej, bo nie bardzo poznaję...:oops:

Tak, na pierwszym filmiku są suki z klasy pośredniej. Obydwie otrzymały oceny b.dobre.

Cieszymy się, że Rudzielec się tutaj spodobał, bo sama wiesz, jak oceniane są kolorowe staffiorki.......:mad:

Posted

bongobongo napisał(a):

Cieszymy się, że Rudzielec się tutaj spodobał, bo sama wiesz, jak oceniane są kolorowe staffiorki.......:mad:

No nie przesadzaj! Zgarneliście championaty całej ściany wschodniej i masz zastrzeżenia co do sędzowania rudzielca????;)

Posted

bongobongo napisał(a):
Jaka ładna ta "wiosenna" Penny!:bigcool:

A dziękujemy, przyciągamy wiosne :cool3::lol::lol: Pozwoliłam sobie ukraść kilka zdjęć do domowej zdjęcioteki, nie powiem które, żeby nikt mnie nie osądził o kradzież :evil_lol:;)

Posted

AMFI napisał(a):
No nie przesadzaj! Zgarneliście championaty całej ściany wschodniej i masz zastrzeżenia co do sędzowania rudzielca????;)

Absolutnie, nie chodzi mi o sędziowanie,:shake: tylko niektóre oceny wyrażane na Dogomanii na temat kolorowych staffiorków !