Ania W Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Kurcze, zdenerwowałam się, bo to draśnięcie Modrej to było od Barda. A wyglądało tak niewinnie, mała kropka...To że śpi , to może dlatego, że jeszcze odsypia zmęczenie...w końcu to pierwszy tak długi spacer i musi się zregenrować...Dajcie mi proszę znać jak tam dzisiaj jej samopoczucie (awalentynowicz@wp.pl) A wracając do spaceru i opracowania trasy to ja chętnie. Różne stopnie trudności i długości ;-) Ale spacer ogólnopolski to dopiero byłoby wyzwanie! Mnie niestety żadne fotki Ani się nie otwierają :-( Quote
Ania-i-Psota Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jestem zrozpaczona:-( :-( :-( U nas na domowym komputerze wszystko było OK, ale teraz - po Waszych sygnałach - zajrzałam na służbowym i też się nic nie otwiera. Podaję więc link do naszego albumu, ale tam nie ma opisów: http://pg.photos.yahoo.com/ph/psota_gonczypolski/album?.dir=a86c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos Na jakie serwery źródłowe Wy wrzucacie foty, bo może tu jest przyczyna niepowodzenia? Chyba, że ktoś bardziej doświadczony ma inne sugestie. Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie:-( Quote
Ziółkowa Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 No tak jak pisała odJuki,masz cala instrukcje w wątku ŚMIESZNE FOTY NASZYCH PSÓW na stronie piątej. Wrzucamy przez www.imageshack.us Quote
Ania-i-Psota Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No to próbujemy: Na początek "zbiorówki" I bardzo proszę, żeby ktoś potwierdził, czy wszystko ok, bo gdyby nie, to nie chcę zaśmiecać krzyżykami forum (u mnie niby wszystko ok, ale wczoraj teżniby było ok). Pozdrawiam:bye: Quote
Sabina1 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Są, są super foty :multi: :multi: :multi:, autorstwa Ani od Psoty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ania-i-Psota Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Uff, i wielkie dzięki Sabina1 za szczegółowy instruktaż. Ja wczoraj korzystałam z tego w ogólnej galerii dogomanii, ale tam sugerowano, żeby zdjęcia wrzucać najpierw na jakiś ogólnodostępny serwer (wybrałam yahoo) i stamtąd dodawać linki. Robiłam krok po kroku, ale - jak się okazuje - Twoja instrukcja jest o niebo lepsza, a i cała procedura prostsza:calus: To lecimy dalej Teraz Ziółeczka nieznośnie rozpuszcza nasze łakomczuchy: Ula rozpieszcza (jeśli dobrze rozpoznaję) Irgę: A gdzie Zula? Wiadomo, ukochane kółeczko... (chyba już było, ale nie mogłam się oprzeć, tak uroczo pozowała): Tymczasem para, o której już było, ale też (trochę po znajomości) nie mogłam się oprzeć - Psota, a za nią wierny do końca Bard :lol: A któż to się przyłączył? Jeśli mnie wzrok nie myli, to Rożek A teraz portret Bardzika: I dla odmiany stateczny Świtun w (prawie) całej okazałości i czyjeś trzy łapencje: A tu socjalizacja Modrej, z lewej Irga, z prawej Świtun (prawdopodobnie, gdybym się myliła, korygujcie, proszę): I nasza (chyba) najmłodsza spacerowiczka Modra w całej okazałości, na dalszych planach Borowy i Bard: na razie przerwa, ale cdn. Quote
Ania-i-Psota Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 A teraz od lewej Piotrek ze swoją sforą: Borowym, Burzą i Kraską, a także Kasia od Juki (tym razem bez Juki) i na przyczepkę... Psota i Bard: Burza i Kraska: A tymczasem Branka podgryza Irgę: ... i Hrabiankę, choć ta już nie pozostaje dłużna:) Niewinna Branulka w całej okazałości i czyjś ogoniasty: cdn. Quote
Paula_i_Świst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 to na dobry początek ;) nie pytajcie tylko kto jest bohaterami fotki, bo nie wiem...:oops: i będę wdzięczna za oświecenie...:roll: <i mam nadzieję, że widać zdjęcie, bo ja też dopiero się tego uczę ;)> Quote
Ania-i-Psota Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Uroczy gończak (gończusia), którego - niestety - nie rozpoznaję:-(, z lewej Branka: Uroczy ogarek, którego również nie rozpoznaję:-(: Świtun? Ogarek i gończy, kto rozpozna?: A dalej już ogary i gończe idą w las, najpierw wolno: ...chwila odpoczynku: ...i pędem (choć przyznam, że - jeśli chodzi o tempo - mają znacznie większe możliwości:evil_lol: ): I - jak mówią niektórzy - to by było na tyle:bye: Quote
Ania-i-Psota Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Paula_i_Świst napisał(a):to na dobry początek ;) nie pytajcie tylko kto jest bohaterami fotki, bo nie wiem...:oops: i będę wdzięczna za oświecenie...:roll: <i mam nadzieję, że widać zdjęcie, bo ja też dopiero się tego uczę ;)> Moim zdaniem z lewej Fred, z prawej Juki. Widzę, że Tobie Paula_i_Świst wklejanie już za pierwszym razem poszło super:multi: Quote
Paula_i_Świst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 a dziękuję, staram się :-) narazie tylko troszkę, bo na więcej nie mam czasu :roll: Świtu bez języka ;) Modra Quote
KUMPELka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Piękne zdjęcia i jak dużo :crazyeye: CUDOWNIE :multi: :multi: Quote
odJuki Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Paula_i_Świst napisał(a):to na dobry początek ;) nie pytajcie tylko kto jest bohaterami fotki, bo nie wiem...:oops: i będę wdzięczna za oświecenie...:roll: <i mam nadzieję, że widać zdjęcie, bo ja też dopiero się tego uczę ;)> Po prawej Juki na 100%!!! Te jej "okulary" są boskie! (Oczywiście to subiektywna opinia zakochanej właścicielki!) Quote
odJuki Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Ania-i-Psota']Uroczy gończak (gończusia), którego - niestety - nie rozpoznaję:-(, z lewej Branka: Tu po prawej ( a właściwie centralnie:p ) też Juki! Quote
Ania W Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Cieszę się , że pojawiają się nowe fotki :-) Aniu, wierzyłam w ciebie :-) Paula, chyba musisz zmnieszyć fotki....Jakoś tak wystają ;-) Poza tym nie wiem czy nie będzie z nimi w przyszłości problemów...tzn. żeby nie zostały "zdjęte" . Chyba są konkretne wymagania dotyczące ich wymiarów (chyba max 500x500) a szkoda byłoby gdyby ich zabrakło... Quote
Paula_i_Świst Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Bard i Psota Juki(??) Czy one w dalszym ciągu nie są za duże? Quote
Ania W Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 O! Teraz "nie wychodzisz z kadru" :-) ? = Gawra Ja bardzo czekam na wiadomości o stanie zdrowia Modrej ! Mam nadzieję , że już lepiej ... Quote
Sabina1 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Paula_i_Świst napisał(a):Czy one w dalszym ciągu nie są za duże? Troszeczkę, bo maja 571x428 pikseli. Moga mieć do 500.:lol: Quote
Ziółkowa Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Hrabianka ciekawym jest zwięrzątkiem. Widac Psota nie tylko za szybka dla wujcia Barda,ale i dla mnie :niewiem: A tu z lewej nasza najlepsza PANI FOTOGRAF Hania :) Z prawej Ania W przymierza sie jak bedzie wygladac z nowym ogarem. A tu wlasciciele polowy psow,ktore byly ;) Hania i Piotrek Branka Leśna pielgrzymka. Niesety mam same zdjęcia od tyłu. Rożek i Gawra Quote
Ania W Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Widzę, że Barnka ,wbrew obawom swojej pani, postanowiła stawić czoła pociągom. Ja faktycznie przymierzam do nowego ogarka...i to suni ;-). Ale jeszcze sporo czasu upłynie....Praca, praca, praca... Aha ! Rożek śmiga z Irgą (na moje oko) Quote
KUMPELka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Wprost nie umiem nacieszyć oka z tylu wspaniałych zdjęć :loveu: Piękna wycieczka :placz: Quote
Ziółkowa Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Serio Aniu sie przymierzasz? Super! :multi::multi::multi: Ja mam dwa goncze i jeszcze nie powiedzialam BASTA! Quote
bea100 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ziółkowa napisał(a): ...Ja mam dwa goncze i jeszcze nie powiedzialam BASTA! W tym towarzystwie jak powiesz/zawołasz BASTA to...najwyżej podleci do Ciebie w podskokach piękna Basta Olfactus/ogarka Hani :lol: A ja oglądam te fotki i oglądam z wielką frajdą :p Quote
mmbbaj Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Bajan Bajan i Hrabianka:loveu: Bajan i Hrabianka... Bajan i...oczywiście Hrabianka :cool3: ... :evil_lol: Bajan i Branka Modra i Bajan Quote
Recommended Posts