Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, zdenerwowałam się, bo to draśnięcie Modrej to było od Barda. A wyglądało tak niewinnie, mała kropka...To że śpi , to może dlatego, że jeszcze odsypia zmęczenie...w końcu to pierwszy tak długi spacer i musi się zregenrować...Dajcie mi proszę znać jak tam dzisiaj jej samopoczucie (awalentynowicz@wp.pl)
A wracając do spaceru i opracowania trasy to ja chętnie. Różne stopnie trudności i długości ;-) Ale spacer ogólnopolski to dopiero byłoby wyzwanie!
Mnie niestety żadne fotki Ani się nie otwierają :-(

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem zrozpaczona:-( :-( :-( U nas na domowym komputerze wszystko było OK, ale teraz - po Waszych sygnałach - zajrzałam na służbowym i też się nic nie otwiera. Podaję więc link do naszego albumu, ale tam nie ma opisów: http://pg.photos.yahoo.com/ph/psota_gonczypolski/album?.dir=a86c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Na jakie serwery źródłowe Wy wrzucacie foty, bo może tu jest przyczyna niepowodzenia? Chyba, że ktoś bardziej doświadczony ma inne sugestie. Będę wdzięczna za info.
Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie:-(

Posted

No to próbujemy:

Na początek "zbiorówki"

I bardzo proszę, żeby ktoś potwierdził, czy wszystko ok, bo gdyby nie, to nie chcę zaśmiecać krzyżykami forum (u mnie niby wszystko ok, ale wczoraj teżniby było ok). Pozdrawiam:bye:

Posted

Uff, i wielkie dzięki Sabina1 za szczegółowy instruktaż. Ja wczoraj korzystałam z tego w ogólnej galerii dogomanii, ale tam sugerowano, żeby zdjęcia wrzucać najpierw na jakiś ogólnodostępny serwer (wybrałam yahoo) i stamtąd dodawać linki. Robiłam krok po kroku, ale - jak się okazuje - Twoja instrukcja jest o niebo lepsza, a i cała procedura prostsza:calus:

To lecimy dalej

Teraz Ziółeczka nieznośnie rozpuszcza nasze łakomczuchy:

Ula rozpieszcza (jeśli dobrze rozpoznaję) Irgę:

A gdzie Zula? Wiadomo, ukochane kółeczko... (chyba już było, ale nie mogłam się oprzeć, tak uroczo pozowała):

Tymczasem para, o której już było, ale też (trochę po znajomości) nie mogłam się oprzeć - Psota, a za nią wierny do końca Bard :lol:

A któż to się przyłączył? Jeśli mnie wzrok nie myli, to Rożek

A teraz portret Bardzika:

I dla odmiany stateczny Świtun w (prawie) całej okazałości i czyjeś trzy łapencje:

A tu socjalizacja Modrej, z lewej Irga, z prawej Świtun (prawdopodobnie, gdybym się myliła, korygujcie, proszę):

I nasza (chyba) najmłodsza spacerowiczka Modra w całej okazałości, na dalszych planach Borowy i Bard:

na razie przerwa, ale cdn.

Posted

A teraz od lewej Piotrek ze swoją sforą: Borowym, Burzą i Kraską, a także Kasia od Juki (tym razem bez Juki) i na przyczepkę... Psota i Bard:

Burza i Kraska:

A tymczasem Branka podgryza Irgę:

... i Hrabiankę, choć ta już nie pozostaje dłużna:)

Niewinna Branulka w całej okazałości i czyjś ogoniasty:

cdn.

Posted

to na dobry początek ;) nie pytajcie tylko kto jest bohaterami fotki, bo nie wiem...:oops: i będę wdzięczna za oświecenie...:roll:

<i mam nadzieję, że widać zdjęcie, bo ja też dopiero się tego uczę ;)>

Posted

Uroczy gończak (gończusia), którego - niestety - nie rozpoznaję:-(, z lewej Branka:

Uroczy ogarek, którego również nie rozpoznaję:-(:

Świtun?

Ogarek i gończy, kto rozpozna?:

A dalej już ogary i gończe idą w las, najpierw wolno:

...chwila odpoczynku:

...i pędem (choć przyznam, że - jeśli chodzi o tempo - mają znacznie większe możliwości:evil_lol: ):

I - jak mówią niektórzy - to by było na tyle:bye:

Posted

Paula_i_Świst napisał(a):
to na dobry początek ;) nie pytajcie tylko kto jest bohaterami fotki, bo nie wiem...:oops: i będę wdzięczna za oświecenie...:roll:

Moim zdaniem z lewej Fred, z prawej Juki. Widzę, że Tobie Paula_i_Świst wklejanie już za pierwszym razem poszło super:multi:

Posted

Paula_i_Świst napisał(a):

Po prawej Juki na 100%!!! Te jej "okulary" są boskie! (Oczywiście to subiektywna opinia zakochanej właścicielki!)

Posted

[quote name='Ania-i-Psota']Uroczy gończak (gończusia), którego - niestety - nie rozpoznaję:-(, z lewej Branka:

Tu po prawej ( a właściwie centralnie:p ) też Juki!

Posted

Cieszę się , że pojawiają się nowe fotki :-) Aniu, wierzyłam w ciebie :-)
Paula, chyba musisz zmnieszyć fotki....Jakoś tak wystają ;-) Poza tym nie wiem czy nie będzie z nimi w przyszłości problemów...tzn. żeby nie zostały "zdjęte" . Chyba są konkretne wymagania dotyczące ich wymiarów (chyba max 500x500) a szkoda byłoby gdyby ich zabrakło...

Posted

Hrabianka ciekawym jest zwięrzątkiem.

Widac Psota nie tylko za szybka dla wujcia Barda,ale i dla mnie :niewiem:

A tu z lewej nasza najlepsza PANI FOTOGRAF Hania :) Z prawej Ania W przymierza sie jak bedzie wygladac z nowym ogarem.

A tu wlasciciele polowy psow,ktore byly ;) Hania i Piotrek

Branka

Leśna pielgrzymka. Niesety mam same zdjęcia od tyłu.

Rożek i Gawra

Posted

Widzę, że Barnka ,wbrew obawom swojej pani, postanowiła stawić czoła pociągom.
Ja faktycznie przymierzam do nowego ogarka...i to suni ;-). Ale jeszcze sporo czasu upłynie....Praca, praca, praca...
Aha ! Rożek śmiga z Irgą (na moje oko)

Posted

Ziółkowa napisał(a):

...Ja mam dwa goncze i jeszcze nie powiedzialam BASTA!

W tym towarzystwie jak powiesz/zawołasz BASTA to...najwyżej podleci do Ciebie w podskokach piękna Basta Olfactus/ogarka Hani :lol:

A ja oglądam te fotki i oglądam z wielką frajdą :p