Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To i ja troszkę od siebie zdjęć dorzucę, chociaż nie ma ich za wiele...:oops:
Bo mi Poświata na początku spacerku dała w długą i z godzinę jej szukałem :mad:

Ale dobrze wszystko się skończyło - i to jest najważniejsze :multi:

ciąg dalszy natąpi :)

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jeszcze kilka :)

hmm...., gdzie Oni wszyscy poszli, czyżbym się "zapodziała"? :roll:

Wszędzie dobrze, ale wśród znajomych najlepiej ;)

Posted

Niestety, za dużo zdjęć nie mam, bo aparat mi się zblokował :flaming:
Zrobiłem tylko siedem zdjęć, z czego tylko jedno od biedy mogę zamieścić:wallbash:
Na szczęście pogoda dopisała i spacer baaaardzo nam się udał:thumbs:
Życzymy wszystkim jeszcze raz spokojnych Świąt i do następnego spaceru:laugh2_2:

Posted

Ten spacer rozwiał jedną z moich watpliwości - która rasa jest szybsza :evil_lol:. Zawsze myslałam, ze gończe, ale mam na dowód dokumentację fotograficzną, że niekoniecznie :diabloti:.

Rożek co prawda wystartował z dużym opóźnieniem, ale bardzo się starał:

Naprawdę bardzo, chociaz przeciwnik ( Borus) nie odpuszczał:

I proszę Państwa - finisz!!!!

Posted

Zula w otoczeniu wielbicieli:

Hrabianka ( i czyjś rękaw z prawej :placz:)

Fred ( Piaf ), Branka i Hrabianka:

Modra i Irga:

Stryjek z bratankiem - czyli Akord i Borus:

Posted

Bardzo dziękuję za wspaniały spacer! :multi: Nigdy wcześniej nie miałam okazji widzieć tyle gończaków w takiej scenerii! Oj było na co patrzeć :loveu: Bajan zachwycony i spisywał się bardzo ładnie! Ja też wkleję zdjęcia, ale już jutro bo mieliśmy gości i jestem już całkiem padnięta! Bardzo serdecznie Was wszystkich pozdrawiam! :lol:

Posted

Zdjęcia piękne, wspaniale jest zobaczyć (przynajmniej na zdjęciach) te wspaniałe psy :multi: :multi: :multi:
Pogoda Wam naprawdę dopisała a psy, padnięte pewnie śpią do teraz :cool3:
Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko :p

Posted

Mnie zaszwankowało zdrowie...ale...ach, z jaką zazdrością ale i frajdą wielką oglądam sobie pospacerowe zdjęcia :multi: ( a już moje suki gdyby tylko wiedziały co je ominęło to moje notowania spadłyby u nich do mniej niż zera :roll: ).
No nic, następnym razem będziemy...

Posted

Duże podziękowania należą się Ziółkowej ! Nawet pomyślała o oznakowniu trasy a ja zebrałam dzisiaj te kartki i okazało się, że wszystko przewidziała...Strzałki były we wszystkich możliwych kierunkach :-)
Przy okazji przepraszam za zachowanie Barda , który faktycznie nie odstępował Psoty na krok (w drugą stronę było trochę inaczej...) i niektórym się oberwało bo za bardzo się do niej zbliżyli...Ale wzbudzała duże zainteresowanie także innych panów...

Posted

Ania W napisał(a):
Przy okazji przepraszam za zachowanie Barda , który faktycznie nie odstępował Psoty na krok (w drugą stronę było trochę inaczej...) i niektórym się oberwało bo za bardzo się do niej zbliżyli...Ale wzbudzała duże zainteresowanie także innych panów...

Hihi to musiało być ciekawie :evil_lol: tylko przy tak licznych spotkaniach chyba nieuniknione :roll:

Posted

Faktycznie było ciekawie...tylko ja się stresuję bo jego zachowanie naprwadę mnie zaskoczyło. Bard nie jest agresywny a tym razem się strasznie nakręcił. Ale Psota ma to coś bo ostatnim razem też był nią zafascynowany...

Posted

Ania W napisał(a):
Faktycznie było ciekawie...tylko ja się stresuję bo jego zachowanie naprwadę mnie zaskoczyło. Bard nie jest agresywny a tym razem się strasznie nakręcił. Ale Psota ma to coś bo ostatnim razem też był nią zafascynowany...

A ja wsumie jeszcze nie wiem jak Kumpel reaguje bo ma 2 znajome sunie i z jedną żyje jak brat z siostrą i pozwala psom podbiegać do niej a jak obcy pies podejdzie do tej drugiej suni to ....oj :crazyeye: byłaby zadyma ;) A obie bokserki i w tym samym wieku :roll:

Posted

Kartki ze strzałkami chciałam zebrac,ale jak wracalismy widzialam,ze wielu z nich juz nie było. Wiec myslalam,ze ktos zerwal wszystkie w lesie.

Podziekowania nie naleza sie mi tylko Wam! Wczoraj rano jak wyjrzałam przez okno i zobaczylam zupelnie mokre chodniki to sie przestraszylam,ze bedziemy sami na spacerze, a w zasadzie wszyscy byli :grins: Nawet nie wiecie jak sie ciesze.

Glupio mi strasznie z jednego powodu:-? Kilka miesiecy temu nawiazalam kontakt z 14-letnia corka pana od Arkorda Dzicza Ostoja (czyli wujka mojej BRanki) i odkad powstal pomysl spaceru strasznie namawialam go przez corke, zeby koniecznie przyszli. No i okazalo sie,ze przyszedl sam tata z Akordem. A ja nawet nie wiedzialam,ze to on. Szlam przewaznie gdzies z tylu (bo kleilam te strzalki) a oni przodem i nie zamienilismy nawet slowa. Wyszlam na totalnego BURAKA! Myslalam,ze to czyjs znajomy, bo nie wszystkich obecnych znalam. A do tego nie wygladal na czlowieka majacego 14-letnia corke. Chyba spalę się ze wstydu :placz: