Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj tak, talent "niszczycielski" to one mają pierwsza klasa. Choć istnieje między nami pakt - pani nie lubi jak żujemy kwiatki i książki.

Coś z dzisiejszego dnia - "długo jeszcze mamy czekać. My chcemy na spacerek!"

Posted

Yana napisał(a):
ooo. ile psiaków macie... fajnie :-) wszystkie są Wasze ?

Nasze są 4 ( 2 boksie, podhalan i "baba" podobna trochę do ON). Pekińczyk - Pindzior (naprawdę misio, ale taką ksywkę ma ode mnie) i owczarek niemiecki Saba to psy mojej mamy, ale w sumie mieszkamy w jednym domu. Benka(w typie podhalana) zaadoptowaliśmy, a Myszkę (podobna do On - jak większość psów w Polsce) ktoś wyrzucił 2 lata temu w wakacje na CPN-ie nieopodal nas. Zabraliśmy ją. No i tak została z nami. Jakieś 2 miesiące temu był jeszcze jeden psiu (też wyrzucony na CPN-ie) ale znaleźliśmy mu domek u mojej szwagierki. W sumie jest u nas bardzo gwarno.

Posted

Sylwia i Ares napisał(a):
Nasze są 4 ( 2 boksie, podhalan i "baba" podobna trochę do ON). Pekińczyk - Pindzior (naprawdę misio, ale taką ksywkę ma ode mnie) i owczarek niemiecki Saba to psy mojej mamy, ale w sumie mieszkamy w jednym domu. Benka(w typie podhalana) zaadoptowaliśmy, a Myszkę (podobna do On - jak większość psów w Polsce) ktoś wyrzucił 2 lata temu w wakacje na CPN-ie nieopodal nas. Zabraliśmy ją. No i tak została z nami. Jakieś 2 miesiące temu był jeszcze jeden psiu (też wyrzucony na CPN-ie) ale znaleźliśmy mu domek u mojej szwagierki. W sumie jest u nas bardzo gwarno.

to wesoła gromadka :-) fajnie mieć takie stadko :-) to oczywiście bardzo duży obowiązek, ale marzy mi się, żeby mieć kilka psów :-)

Posted

Zgadza się - obowiązek jest duży, ale przyjemność jeszcze większa. No i dzięki mnie tele...ma (nie robię reklamy) nie odczuje kryzysu, bo co miesiąc zamawiam ok. 45-60 kg.

A teraz coś z domowego archiwum - czyli demolka w moim domu

Wojna o świnię

Posted

Sorki za kiepską jakość poprzednich zdjęć, ale są robione z komórki, a urwisy były strasznie ruchliwe.

Po męczącej pracy (czyt. zabawa) najlepiej wtulić tyłeczek do kogoś

Ale czuwać trzeba cały czas...

Te zdjęcia są sprzed ok. 2 - 3 miesięcy. Teraz Demon (młodszy) jest niewiele mniejszy od Aresa.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...