mila_2 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Behemot napisał(a):Super! Tam normalnie można sobie pokój urządzić :lol: poproszę TZa to obfoci balkon i zobaczycie jak go sobie "urządziliśmy":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 A Sonia dziś chyba po raz pierwszy położyła się na balkonie :lol: Do tej pory zawsze tylko stała i czujnie śledziła, co się dzieje na zewnątrz. BTW: jak ją oduczyć szczekania na balkonie? :roll: Na razie robię tak, że w razie niesubordynacji mówię "Nie wolno", wyganiam ją z balkonu i go zamykam na parę minut, a potem znowu ją wypuszczam. Dziś zobaczyła swojego "wroga" - ogromnego mieszańca, który ją kiedyś pogonił. Z wysokości drugiego piętra obszczekała go basem :evil_lol: Quote
zasadzkas Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Ja tak samo robiłam, jak Milwa szczekała: nie wolno i do domu, ale na trochę dłużej niż kilka minut. Pomogło. Zupełnie cicho się wyleguje. Żywo reaguje na intruzów psich i kocich pod spodem, ale nie szczeka. :lol: Quote
klepcia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Neliska calymi dniami wyleguje sie na balkonie, ma widok na duzy park wiec czujnie obserwuje co sie dzieje, a jak zobaczy jakiegos swojego dobrego znajomego to przychodzi i zaczyna marudzic zeby z nia wyjsc bo ona sie musi przywitac ;) i nie wazne w czym mi przeszkadza - nigdy nie ustapi :mad: Quote
Piesik Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ares lubi wyglądać przez balkon i rzadko szczeka, ale mamy w bloku takiego dobermana, ktory szczeka non-stop i to mnie wkurza, tym bardziej, że jego właściciel opieprzył mnie, że śmiałam przejść po trawniku nieopodal jego balkonu razem z psem. Behemot: podejrzewam, że psica będzie ci szczekać, gdy zobaczy wroga i całkowicie ją rozumiem:evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja nie mam balkonu i całe szczescie bo moje psy jak zobaczą kota dostają szału i chyba .Bawiłyby się w batmana i wyskoczyły :/ Ale kiedy jestem u babci to zapinam je do kaloryfera i mogą stać łapami na kratach ,lae nie ma szans na wyskoczenie :) Quote
Recommended Posts