Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Behemot napisał(a):
Super! Tam normalnie można sobie pokój urządzić :lol:

poproszę TZa to obfoci balkon i zobaczycie jak go sobie "urządziliśmy":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Sonia dziś chyba po raz pierwszy położyła się na balkonie :lol: Do tej pory zawsze tylko stała i czujnie śledziła, co się dzieje na zewnątrz.

BTW: jak ją oduczyć szczekania na balkonie? :roll: Na razie robię tak, że w razie niesubordynacji mówię "Nie wolno", wyganiam ją z balkonu i go zamykam na parę minut, a potem znowu ją wypuszczam.

Dziś zobaczyła swojego "wroga" - ogromnego mieszańca, który ją kiedyś pogonił. Z wysokości drugiego piętra obszczekała go basem :evil_lol:

Posted

Ja tak samo robiłam, jak Milwa szczekała: nie wolno i do domu, ale na trochę dłużej niż kilka minut. Pomogło. Zupełnie cicho się wyleguje. Żywo reaguje na intruzów psich i kocich pod spodem, ale nie szczeka. :lol:

Posted

Neliska calymi dniami wyleguje sie na balkonie, ma widok na duzy park wiec czujnie obserwuje co sie dzieje, a jak zobaczy jakiegos swojego dobrego znajomego to przychodzi i zaczyna marudzic zeby z nia wyjsc bo ona sie musi przywitac ;) i nie wazne w czym mi przeszkadza - nigdy nie ustapi :mad:

Posted

Ares lubi wyglądać przez balkon i rzadko szczeka, ale mamy w bloku takiego dobermana, ktory szczeka non-stop i to mnie wkurza, tym bardziej, że jego właściciel opieprzył mnie, że śmiałam przejść po trawniku nieopodal jego balkonu razem z psem.

Behemot: podejrzewam, że psica będzie ci szczekać, gdy zobaczy wroga i całkowicie ją rozumiem:evil_lol:

Posted

Ja nie mam balkonu i całe szczescie bo moje psy jak zobaczą kota dostają szału i chyba .Bawiłyby się w batmana i wyskoczyły :/
Ale kiedy jestem u babci to zapinam je do kaloryfera i mogą stać łapami na kratach ,lae nie ma szans na wyskoczenie :)