czerda Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zobaczyłam go pierwszy raz w klatce z łańcuchem na szyi biegał po małym miasteczku od kilku dni , ludzie rzucali mu jedzenie , bo się go bali w klatce przesiedział kilka dni i powolutku , z dnia na dzień weterynarz który miał go na obserwacjii otworzył klatkę pies na szyji oprócz łańcucha miał pętlę z drutu -pod łąńcuchem miał owiniętą drutem szyję po zdjęciu tego -nikt się już go nie bał i on się nikogo nie boi lubi inne psy i koty jest bardzo przyjazny jest bardzo czujny -wypatruje co się dzieje za płotem to młody , około roczny , piękny pies , ma bardzo szeroką szczękę ale jak u onka wydłużoną jest smukły , zwinny , skory do zabawy boi się nagłych ruchów , jak niedaleko niego upadła podparta łopata , skulony położył się z ogonem podkulonym uwielbia sie przytulać Quote
czerda Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 dzięki Monia za zdjęcia już nie mogęsię doczekać weekendu -pojadę go odwiedzić Quote
Ladymonia0610 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Teraz tylko trzeba szukać kochającego domku:) Quote
Evelka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Piękny jest! Mam nadzieję, że szybko znajdzie jakiś dobry i kochający dom! Czy ma już jakieś ogłoszenia? No i czy ma imię? :) Quote
czerda Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 nie ma ogłoszeń zaraz wejdę na bazarek z ogłoszeniami , ale był tam ostatnio zastój ja bardzo chciałabym żeby miał na imię BORYS Quote
Evelka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O, jak dla mnie to imię jest PRZEPIĘKNE i bardzo do niego pasuje!:) I mam nadzieję, że uda się zamówić ogłoszenia na bazarku, bo tam dziewczyny mają w tej kwestii doświadczenie i robią naprawdę dużo ogłoszeń. Ostatnio nawinął mi się też bazarek, na którym można też było zamówić dobrze napisany tekst do ogłoszeń! Ale nie wiem czy to jeszcze aktualne...:/ Quote
Tymonka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 śliczny psiak , powinien szybko domek znaleźć . Quote
mari23 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='czerda']nie ma ogłoszeń zaraz wejdę na bazarek z ogłoszeniami , ale był tam ostatnio zastój ja bardzo chciałabym żeby miał na imię BORYS[/QUOTE] taaaaaaaaaaaaaaak, imię piękne... tak ma na imię niedawno urodzony chłopczyk w rodzinie :) :) :) no i jest Borys u pani Wandy.... Quote
Majki1510 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 pięknota, Borysek trzymaj się. My już działamy z papierowymi ogłoszeniami. Quote
czerda Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 pamiętajcie o pięknym psie , może ktoś się zakocha , tak jak ja i da mu miejsce nie tylko w sercu Quote
czerda Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 proszę popatrzcie na prześlicznego młodziutkiego onka , szuka domu!!! Quote
magda_z Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ja podrzuce psiaka mojemu znajomemu bo on szuka ONka :) A mozna liczyc na wiecej zdjęc? Quote
czerda Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 podaj prosze na pv maila to wyśle wszystkie jakie mam Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 [quote name='czerda']podaj prosze na pv maila to wyśle wszystkie jakie mam czerda podeslij mi prosze tez na maila gotych@o2.pl jak bede miec jakies sensowne zapytanie to bede Go polecac....gdzie On teraz przebywa??? Quote
czerda Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Borys jest w Obornikach , pod Wrocłąwiem , w hotelu dowóz wszędzie Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 czerda napisał(a):Borys jest w Obornikach , pod Wrocłąwiem , w hotelu dowóz wszędzie aaa to znajome miejsce;):evil_lol: ze zdjec widac, ze to chyba typ przytulaka co?? Quote
czerda Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 on nie może uwierzyc , że człowiek to fajna istota , wciąż się dopomina dowodów miłości Quote
czerda Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 jadę jutro do Borysa , czeka aż go ktoś pokocha Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 czerda napisał(a):jadę jutro do Borysa , czeka aż go ktoś pokocha prosze.... wymiziaj przy okazji mojego Tolka:loveu::loveu: Quote
czerda Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 wiem wiem -mam całą lstę do wymiziania , Tolka , Staszka , Borysa , Astiego , LEdę , Miszę , Kreciika , Łątka , Rufusa, Maję , BArneja i resztę -miejsc powoli brak , będziemy montować nowe klatki , ale z adopcjami ....kiepsko , konieczny jest ktoś do zrobienia ogłoszeń-zamawiałam już ale kolejka jest długa , zapłącę za ogłoszenia , proszę tylko może znacie kogoś kto zrobi? Quote
Evelka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń? A jak On się w ogóle zachowuje? Daj znać proszę. Aha i jeśli możesz to wrzuć tutaj proszę koniecznie więcej zdjęć Borysa! Quote
czerda Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 ale jestem cała w ...różnych psich włosach i zapachach , moje psy mnie prawie zjadły Borys jest cudny -piękny , ma śliczny , taki szeroki i długi pysk jest bardzo spragniony zabawy i pieszczot, idealny przy tym do puilnowania -wszystko chwyta w lot , lubi inne psy i koty , jest karny -szybko reaguje na polecenia naprawdę świetny pies, mądry , młody , kochany wieczorem wrzucę zdjęcia Quote
Recommended Posts