Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zobaczyłam go pierwszy raz w klatce z łańcuchem na szyi
biegał po małym miasteczku od kilku dni , ludzie rzucali mu jedzenie , bo się go bali
w klatce przesiedział kilka dni i powolutku , z dnia na dzień weterynarz który miał go na obserwacjii otworzył klatkę
pies na szyji oprócz łańcucha miał pętlę z drutu -pod łąńcuchem miał owiniętą drutem szyję
po zdjęciu tego -nikt się już go nie bał i on się nikogo nie boi
lubi inne psy i koty
jest bardzo przyjazny
jest bardzo czujny -wypatruje co się dzieje za płotem
to młody , około roczny , piękny pies , ma bardzo szeroką szczękę ale jak u onka wydłużoną
jest smukły , zwinny , skory do zabawy
boi się nagłych ruchów , jak niedaleko niego upadła podparta łopata , skulony położył się z ogonem podkulonym
uwielbia sie przytulać

Posted

O, jak dla mnie to imię jest PRZEPIĘKNE i bardzo do niego pasuje!:)

I mam nadzieję, że uda się zamówić ogłoszenia na bazarku, bo tam dziewczyny mają w tej kwestii doświadczenie i robią naprawdę dużo ogłoszeń. Ostatnio nawinął mi się też bazarek, na którym można też było zamówić dobrze napisany tekst do ogłoszeń! Ale nie wiem czy to jeszcze aktualne...:/

Posted

[quote name='czerda']nie ma ogłoszeń zaraz wejdę na bazarek z ogłoszeniami , ale był tam ostatnio zastój
ja bardzo chciałabym żeby miał na imię BORYS[/QUOTE]

taaaaaaaaaaaaaaak, imię piękne...
tak ma na imię niedawno urodzony chłopczyk w rodzinie :) :) :)
no i jest Borys u pani Wandy....

• 2 weeks later...
Posted

wiem wiem -mam całą lstę do wymiziania , Tolka , Staszka , Borysa , Astiego , LEdę , Miszę , Kreciika , Łątka , Rufusa, Maję , BArneja i resztę -miejsc powoli brak , będziemy montować nowe klatki , ale z adopcjami ....kiepsko , konieczny jest ktoś do zrobienia ogłoszeń-zamawiałam już ale kolejka jest długa , zapłącę za ogłoszenia , proszę tylko może znacie kogoś kto zrobi?

Posted

Nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń? A jak On się w ogóle zachowuje? Daj znać proszę.
Aha i jeśli możesz to wrzuć tutaj proszę koniecznie więcej zdjęć Borysa!

Posted

ale jestem cała w ...różnych psich włosach i zapachach , moje psy mnie prawie zjadły
Borys jest cudny -piękny , ma śliczny , taki szeroki i długi pysk
jest bardzo spragniony zabawy i pieszczot, idealny przy tym do puilnowania -wszystko chwyta w lot , lubi inne psy i koty , jest karny -szybko reaguje na polecenia
naprawdę świetny pies, mądry , młody , kochany
wieczorem wrzucę zdjęcia