Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fifek_Miśki napisał(a):
Nie ma problemu porozmawiam ze "śmietanką"... ale czy ona wytrzyma jeszcze te 10 dni śmiem wątpić... niestety jest jeszcze druga sunia również w ciąży....:angryy: tyle że chyba w mniej zaawansowanej...

tę drugą sunię w ciąży trzeba jak najszybciej wyciągnąć i sterylizować :mad:

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia napisał(a):
XWegaX, prosze, nie mieszaj sie, jesli wezme sunie tu, to na pewno zadnemu podopiecznemu w Polsce miejsca nie zabiora.

tak czy siak- nie rozumiem, po co zmieniać słuszną decyzję schroniska.
I nadal chciałabym wiedzieć, czy drugiej suce dziewczyny też "dla zasady" pozwolą urodzić, jakby za mało było psów szukających domu :shake:

Posted

XWegaX :angryy: :angryy: :angryy: gdzie sie nie pojawisz,zawsze podnosisz ludziom cisnienie:angryy: :angryy: :angryy: Jestes milosniczka zwierzat czy wiecznie szukajaca dymu:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='bzuma']XWegaX :angryy: :angryy: :angryy: gdzie sie nie pojawisz,zawsze podnosisz ludziom cisnienie:angryy: :angryy: :angryy: Jestes milosniczka zwierzat czy wiecznie szukajaca dymu:angryy: :angryy: :angryy:

po prostu wkurzają mnie "miłośnicy" nie uznający sterylizacji czy starający sie na siłę powołać kolejne psy i koty do istnienia :angryy: a potem krzyczący "co robić, no co robić" i nie dopuszczający do siebie głosów rozsądku. Nie mówię, że w tym przypadku tak jest, ale z tego co wiem, suczki nie trafiły do schroniska wczoraj ani przedwczoraj? Inną sprawą jest, że właściwie to schronisko powinno było zadbać o sterylizację, zastanawiam się, dlaczego tak się nie stało.

mam się czym pochwalić, jeśli chodzi o pomoc zwierzętom, a dymu to chyba Ty szukasz :angryy: :shake:
ale zazwyczaj tak się zachowują osoby, które nie mają nic sensownego do powiedzenia...

ponawiam pytanie: co ze sterylizacją aborcyjną obu ciężarnych suczek? wspólnymi siłami uda się to zrobić, tylko ja nie pojadę i ich ze schroniska na zabieg nie zabiorę! :roll: jeśli jest potrzebny dom tymczasowy dla suni PO STERYLIZACJI- pomogę go szukać. :)

Posted

ja nie mam nic przeciwko sterylizacji suk w schronisku-uwazam to za zlo konieczne-mowie tylko NIE braniu pod noz ciezarnych suk!!!odbierasz jak chcesz XWegaX:shake: ale gdzie sie dziewczyno nie pojawisz to najczesciej (nie zawsze zaznaczam) podnosisz cisnienie ludziom swoimi``madrosciami`` (jest na to wiele przykladow<postow> ) i nie gadaj mi tutaj glupot,ze tylko Ty masz racje i zawsze cos sensownego do powiedzenia bo to bzdura totalna:shake: A ,ze jestes zadymiara to kilka osob juz sie o tym przekonalo.
Jestes mloda i ...(nie bede pisac jaka bo i mnie bedziesz straszyc sadem...)krzykata i nie raz pokazalas swoj temperamencik.
Moze powinnas sprobowac przekonac ksiedza,ze aborcja u kobiet powinna byc legalna ...
Zycie nauczy Cie pokory a ja nie mam Ci juz wiecej nic do powiedzenia bo glupota mnie bardzo razi

Posted

tylko sie nie wyglupiajcie i nie porownujcie aborcji u kobiety do sterylizacji aborcyjnej u psa/kota

ja bardzo kocham zwierzeta, ale niestety wprowadzanie kolejnych zwierzat na ten swiat nie jest w zaden sposob rozsadne i docelowo tylko pogarsza sytuacje zwierzat w polsce

Posted

nie mozna takich rzeczy porownywac i nikt tego nie probuje robic(gdzie to wyczytalas:shake: )-ja napisalam,ze taka krzykaczka moglaby sie zajac taka sprawa (nie zrozumialas :roll: )