XWegaX Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Fifek_Miśki napisał(a):Nie ma problemu porozmawiam ze "śmietanką"... ale czy ona wytrzyma jeszcze te 10 dni śmiem wątpić... niestety jest jeszcze druga sunia również w ciąży....:angryy: tyle że chyba w mniej zaawansowanej... tę drugą sunię w ciąży trzeba jak najszybciej wyciągnąć i sterylizować :mad: Quote
pajunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 XWegaX, prosze, nie mieszaj sie, jesli wezme sunie tu, to na pewno zadnemu podopiecznemu w Polsce miejsca nie zabiora. Quote
XWegaX Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 pajunia napisał(a):XWegaX, prosze, nie mieszaj sie, jesli wezme sunie tu, to na pewno zadnemu podopiecznemu w Polsce miejsca nie zabiora. tak czy siak- nie rozumiem, po co zmieniać słuszną decyzję schroniska. I nadal chciałabym wiedzieć, czy drugiej suce dziewczyny też "dla zasady" pozwolą urodzić, jakby za mało było psów szukających domu :shake: Quote
bzuma Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 XWegaX :angryy: :angryy: :angryy: gdzie sie nie pojawisz,zawsze podnosisz ludziom cisnienie:angryy: :angryy: :angryy: Jestes milosniczka zwierzat czy wiecznie szukajaca dymu:angryy: :angryy: :angryy: Quote
pajunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 jezeli nie da rady do mnie ( za pozno i szczepienia nie ma) to cos Anielica wspominala pare wypowiedzi wczesniej, ze moze sie zajac malymi? Quote
Fifek_Miśki Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Hop do góry!!! Przyznaje się bez bicia że dziś nie dałam rady jechać do schroniska :oops: więc nie wiem czy sunia już urodziła czy nie... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 ciociu anielico juz pomogłas uratowac nam jedno stworzonko, czy masz cos teraz w zanadzu? Quote
XWegaX Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='bzuma']XWegaX :angryy: :angryy: :angryy: gdzie sie nie pojawisz,zawsze podnosisz ludziom cisnienie:angryy: :angryy: :angryy: Jestes milosniczka zwierzat czy wiecznie szukajaca dymu:angryy: :angryy: :angryy: po prostu wkurzają mnie "miłośnicy" nie uznający sterylizacji czy starający sie na siłę powołać kolejne psy i koty do istnienia :angryy: a potem krzyczący "co robić, no co robić" i nie dopuszczający do siebie głosów rozsądku. Nie mówię, że w tym przypadku tak jest, ale z tego co wiem, suczki nie trafiły do schroniska wczoraj ani przedwczoraj? Inną sprawą jest, że właściwie to schronisko powinno było zadbać o sterylizację, zastanawiam się, dlaczego tak się nie stało. mam się czym pochwalić, jeśli chodzi o pomoc zwierzętom, a dymu to chyba Ty szukasz :angryy: :shake: ale zazwyczaj tak się zachowują osoby, które nie mają nic sensownego do powiedzenia... ponawiam pytanie: co ze sterylizacją aborcyjną obu ciężarnych suczek? wspólnymi siłami uda się to zrobić, tylko ja nie pojadę i ich ze schroniska na zabieg nie zabiorę! :roll: jeśli jest potrzebny dom tymczasowy dla suni PO STERYLIZACJI- pomogę go szukać. :) Quote
mosii Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 w tym przypadku xwegax ma chyba racje. strerylka to najlepsze rozwiązanie zwłaszcza, że sunie juz sa dwie. Quote
bzuma Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ja nie mam nic przeciwko sterylizacji suk w schronisku-uwazam to za zlo konieczne-mowie tylko NIE braniu pod noz ciezarnych suk!!!odbierasz jak chcesz XWegaX:shake: ale gdzie sie dziewczyno nie pojawisz to najczesciej (nie zawsze zaznaczam) podnosisz cisnienie ludziom swoimi``madrosciami`` (jest na to wiele przykladow<postow> ) i nie gadaj mi tutaj glupot,ze tylko Ty masz racje i zawsze cos sensownego do powiedzenia bo to bzdura totalna:shake: A ,ze jestes zadymiara to kilka osob juz sie o tym przekonalo. Jestes mloda i ...(nie bede pisac jaka bo i mnie bedziesz straszyc sadem...)krzykata i nie raz pokazalas swoj temperamencik. Moze powinnas sprobowac przekonac ksiedza,ze aborcja u kobiet powinna byc legalna ... Zycie nauczy Cie pokory a ja nie mam Ci juz wiecej nic do powiedzenia bo glupota mnie bardzo razi Quote
iwonamaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 UUUps... i znowu lekko zbaczamy z głównego tematu... Quote
bzuma Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 juz ok,to tylko male sprostowanie bylo:shake: Watek pilny i podnosze do gory Quote
eurydyka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 tylko sie nie wyglupiajcie i nie porownujcie aborcji u kobiety do sterylizacji aborcyjnej u psa/kota ja bardzo kocham zwierzeta, ale niestety wprowadzanie kolejnych zwierzat na ten swiat nie jest w zaden sposob rozsadne i docelowo tylko pogarsza sytuacje zwierzat w polsce Quote
madzia20sosnowiec Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 podnoszę, ja nie wiem co z suniami, lena miała dzisiaj dzwonic... Quote
bzuma Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 nie mozna takich rzeczy porownywac i nikt tego nie probuje robic(gdzie to wyczytalas:shake: )-ja napisalam,ze taka krzykaczka moglaby sie zajac taka sprawa (nie zrozumialas :roll: ) Quote
Recommended Posts