Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Serdecznie zapraszamy na kolejny z cykli wykładów prowadzonych przez Szkołę Pastel. Tym razem wykład dotyczyć będzie sposobów komunikowania się z psem i odczytywania sygnałów przez niego wysyłanych. Uczestnicy dowiedzą się co można zrobić aby lepiej dogadać się ze swoim psiakiem. Druga część zajęć poświęcona będzie radzeniu sobie z psim stresem, czyli o tym jak rozpoznać zaniepokojenie u psa i jak możemy mu pomóc, co stresuje nasze psy i co możemy zrobić/ zmienić aby żyło im się z nami lepiej.

Po wykładzie przewidziana jest dyskusja.

Tym razem zapraszamy do restauracji „Bażant” (w Parku Chorzowskim) Aleja Planetarium 1 Chorzów.
16 KWIETNIA (PIĄTEK) O GODZ 18.00

Czas spotkania ok. 90 minut.

Aby zapisać się na wykład:
- wyślij SMS o treści IMIĘ PSA + ILOŚĆ OSÓB np. RAMZES + 2 (czyli dwie osoby, właściciele Ramzesa przyjdą na wykład) wyślij na nr 697-262-442
- lub e-mail na adres agnieszka.pache@szkolapastel.pl Ten adres e-mail jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć

Koszt wykładu to 25zł od osoby.

Kursanci Szkoły PASTEL czyli uczestnicy kursów grupowych lub zajęć indywidualnych, również osoby towarzyszące uczestniczą w wykładzie bezpłatnie.

Podczas zajęć będzie możliwość zakupienia książek i zabawek polecanych przez naszych trenerów.

Zapraszamy
Zespół PASTELA

Posted

No jak juz handlarze i rozmnazacze, inzynierowie po odchowaniu domowego psiaka biora sie za prowadzenie szkolen i wyklady z kynologii...Oczywiscie z dobroci serca, by sie wiedza podzielic...

Posted

Eee Karjo, osoby prowadzące te szkolenia (Szkoła Pastel) zostały wyróżnione i dostały nagrodę za "Serce dla Zwierząt" przyznawaną przez "Mojego psa":
http://www.psy.pl/sercedlazwierzat/art7,serce-nie-tylko-dla-szkolonych-zwierzat.html

Nie wiem czy "Mój pies" jest wiarygodny, bo go nie czytam, ma jednak sporo czytelników i skoro ludzie ich docenili to znaczy, że są dobrzy w tym co robią. Masz z nimi złe doświadczenia?

Posted

Wygrac konkurs na zasadzie ilosci sms, no badzmy powazni... AKurat poziom szkoleniowcow chyba nie po tym sie okresla?
Chwala za to, ze cos robia dla psow schronowych, mam nadzieje ze koszty preferencyjne.