bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Zamiast odpoczywać w domowych pieleszach po Katowicach, podobnie jak i inni Dogomaniacy, pojechaliśmy do Kalinigradu. Przy okazji pozdrawiamy całą polską ekipę i dziękujemy za miłą atmosferę! Gratulujemy sukcesów, bo także i tym razem polskie psy okazały się THE BEST!!!:terazpol: Wystawa, jak zwykle pod względem organizacyjnym pozostawia wiele do życzenia. Bisy rozpoczęły się z trzygodzinnym opóźnieniem i gdyby sędzina, która skończyła pracę u siebie na ringu nie "przejęła" części ras z sąsiedniego, to może melibyśmy Dracula Show:lol: Powrót przez granicę także zapowiadał się z atrakcjami w postaci kilkugodzinowego stania w kolejce, ale na szczęście po telefonie od organizatorów wystawy, udało się przejechać. Jesteśmy w domu, zmęczeni, ale BARDZO ZADOWOLENI! GOLD CHARGER BULDOŻER zdobył CAC, NPwR, BOB, BOG III:klacz: :klacz: :klacz: Tym samym ukończyliśmy Championat Rosji!!! Quote
Justuss Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Kasiu ogromne gratulacje dla Was:klacz: :klacz: Jestescie niemożliwi zamiast odpoczywac w domku to po "zahranicznych" wystawach się wozicie -jeszcze nie nacieszylas sie jednym zwycięstwem a tu juz nastepne hehehe -jeszcze raz ogromne gratulacje:happy1: P.S. Jak się spotkamy to wszystko mi opowiesz...;) Pozdrawiam i buziaki dla Chargera:eviltong: Quote
Carbonara Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wielkie gratulki dla Waszego "Rudaska" kolejne trofea! Super Bravo:razz: :multi: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Justuss, Carbonara wielkie dzięki! Buziaki dla Was:Rose: !!! Quote
Marta Chmielewska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Gratulacje :multi::multi::multi::p Miło czytać takie wieści. A my dopiero dziś wróciliśmy z wyjazdu do Katowic :oops: Zasiedziałam się :p Quote
bongobongo Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi::p Miło czytać takie wieści. A my dopiero dziś wróciliśmy z wyjazdu do Katowic :oops: Zasiedziałam się :p Oj, chyba rzeczywiście się zasiedziałaś....Pojechałaś jeszcze zimą, a wróciłaś już wiosną :evil_lol: ! Quote
Patka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Wielkie gratulacje !!! :multi: :loveu: :multi: Quote
bongobongo Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gratulki dla Rudaska :multi::multi::multi: Dziękujemy bardzo! Czy my przypadkiem nie dyskutowałyśmy w Katowicach o wielkości granulek karmy Best Choice?:???: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='bongobongo']Dziękujemy bardzo! Czy my przypadkiem nie dyskutowałyśmy w Katowicach o wielkości granulek karmy Best Choice?:???::p tak to właśnie ja , miło mi było poznać pańcię tego przystojniaczka ;) Quote
Alojzyna Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Kasiu, ogromne gratulacje dla rudzielca. :laola: :laola: Quote
bongobongo Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:p tak to właśnie ja , miło mi było poznać pańcię tego przystojniaczka ;) Ja też zawsze się cieszę, gdy osobiście mam możliwość poznawać Dogomaniaków:lol: ! A teraz radość podwójna, bo dopiero w domu rozszyfrowałam, że Ty, to Ty...:eviltong: Ah, ta Marta! Mogła nas przedstawić.....:mad: Pozdrowienia ode mnie i przystojniaczka! Quote
bongobongo Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Alojzyna']Kasiu, ogromne gratulacje dla rudzielca. :eviltong: :laola: :laola: ALA, dzięki wielkie! :loveu: Rudasek naprawdę był zmęczony, bo właściwie ledwo wróciliśmy z Katowic, a tu nowa podróż...., więc naprawdę spisał się dzielnie.:lol: Tym bardziej, że oceny na ringu przeciągały się w nieskończoność i na Bisy czekaliśmy od 14.00 (wtedy skończyło się nasze ocenianie) jeszcze 4 godziny. Przez ten czas Charger zapadł w kamienny sen :sleep2: i już się śmiałam, że chyba Pan bedzie musiał się sam wystawić, ewentualnie może jakieś zastępstwo znaleźć?:eviltong: he,he. Quote
Recommended Posts