PATIszon Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 WOW!!!!! Zobaczcie na nadgarstki!!!!! Czy ja zle widze, czy one sie wygiely w druga strone kompletnie!?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Aussie Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 PATIszon napisał(a):WOW!!!!! Zobaczcie na nadgarstki!!!!! Czy ja zle widze, czy one sie wygiely w druga strone kompletnie!?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dobrze widzisz. Psie nadgarstki sa bardzo elastyczne, wyginaja sie tak nawet przy szybkim galopie (co zreszta widac na niektorych innych zdjeciach tutaj). I dlatego wlasnie nie powinno sie psom obcinac pierwszych palcow w przednich lapach (czyli kciukow) - wszystkie psy sie z nimi rodza i pelnia one funkcje przy szybkim biegu - opieraja sie wtedy o ziemie, stabilizuja lape, zabezpieczaja przed otarciami. Co innego tzw. wilcze pazury w tylnych lapach, te sa raczej przypadkowa mutacja i tlumaczenia o ich funkcjonalnosci u ras takich jak briard wydaja sie mocno kontrowersyjne. Ot, co najwyzej mozna to tratkowac jako ciekawostke zwiazana z ta rasa, taka charakterystyczna dla nich mutacje... Quote
Wind Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A teraz odmiana :cool3: Po Zawodach Flyball mielismy przyjemnosc obejrzec pokazy, oraz mini towarzyskie zawody frisbee przygotowane przez druzyne Woof i Borders :-) Publicznosc, zawodnicy i psy bawili sie doskonale :loveu: Quote
vorholm Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Rewelacyjne zdjecia pełne profesjonalizmu...Gratulacje dla druzyny ..no i Ani & Jasper :cool3: :multi: ..a na torcik bardzo apetycznie wygladał..szkoda ze taki mały był bo chetnych nie brakowało.:p Quote
Wind Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 vorholm napisał(a):Rewelacyjne zdjecia pełne profesjonalizmu...Gratulacje dla druzyny ..no i Ani & Jasper :cool3: :multi: ..a na torcik bardzo apetycznie wygladał..szkoda ze taki mały był bo chetnych nie brakowało.:p Torcik taki maly znowu nie byl ;) Ale apetyty WIELGACHNE :evil_lol: Zniknal w ciagu doslownie 5 minut :lol: Quote
Davie Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 vorholm napisał(a):Rewelacyjne zdjecia pełne profesjonalizmu...Gratulacje dla druzyny ..no i Ani & Jasper :cool3: :multi: ..a na torcik bardzo apetycznie wygladał..szkoda ze taki mały był bo chetnych nie brakowało.:p Torcik był całkiem spory, ale został awansem nadjedzony poprzedniego dnia...:diabloti: :lol: Quote
ARTEMIS1 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ta fotka na ktorej Nana sunie po ziemi do frisbee REWELACJA :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Wind Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Na zupelne zakonczenie cos co powinno sie fimowac, a nie fotografowac ;) Jednym slowem taniec z psem w wykonaniu Simony z Sarinka i Bernim :-) Quote
Jupi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 absolutnie rewelacyjne, przepiekne zdjęcia:loveu: Quote
Akra Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Wind jestem zuroczona zdjęciami. Są przecudne:lol: Quote
Siostra Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Wind, piękne, piekne zdjęcia ( jak zwykle). A te ostatnie naprawdę urocze - dziewczyna ma w sobie to COŚ po prostu :) Quote
machoj Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ach WIND te Twoje zdjęcia zapierają dech w piersiach, chyba nie tylko "psiarzom".:loveu: Pozdrawiam - Małgorzata & Watażka Quote
Zielsko Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Tak, trzeba przyznac, ze zdjecia Wind sa znacznie bardziej efektowne niz rzeczywistosc:) Quote
Alicja Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Oglądając fotki WIND czuję się tak jakbym siedziała na powrót w sali Spodka . WSPANIAŁE :multi: Quote
sota36 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Ogladalam te popisy i bylam oniemiala z wrazenia! Nie wiedzialam, na co sie gapic - czy na moje ukochane briardy czy na Was ludzie! Jestescie z Waszymi psami niesamowici!!! Quote
Wind Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alicjo, Bardzo milo bylo mi Cie poznac :-) szczerze zaluje, ze nie mialam tyle czasu ile bym chciala i ze nie moglysmy spokojnie pogawedzic :( Mam nadzieje, ze nastepny raz bedzie pod tym wzgledem szczesliwszy :-) A co do zdjec, to jak psy swietnie biegaja to i jest co fotografowac :loveu: I jakaz wtedy z tego przyjemnosc :loveu: W. Quote
dbsst Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 o jeżu kolczasty jakie WSPANIAŁE foty Wind BRAWO BRAWO BRAWO Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Beatko, jestem pełna podziwu Twoich zdjęć. Są po prostu rewelacyjne. W niedziele siedziałam na widowni i oglądałam te zawody flyball - coś wpsaniałego dla oka, a Ty to tak pięknie uwieczniłas na fotach - jesteś wielka. A czy byłaś tez w niedziele?? Jak tak to się załamię,ze Cie nie spotkałam :placz: P.S Czy Borderka "Nana" jest suczką Magdy F?? Quote
Wind Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 machoj, czyli Malgosiu, Bedziesz na Grygarze w ten weekend? Jakze milo byloby sie ponownie zobaczyc :cool3: Daguniu, W niedziele wcielilam sie w rodzinnego fotografa i uskutecznialam fotki na chrzcinach ;) Dzieciono wyszlo cudnie, z czego jestem baaardzo zadowolona :) Wiadomo ... rodzina jest najsurowszym krytykiem :cool3: Oczywiscie zaluje, ze mnie nie bylo :( W indywidualnej konkurencji zawodnicy Fortu nie mieli sobie rownych :loveu: Ehhhh ... i ja tego nie widzialam :( W. Quote
Davie Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']P.S Czy Borderka "Nana" jest suczką Magdy F?? Zgadza się, Nana jest Magdy z Bordersów, a czy F. to nie wiem.... :roll: :cool3: Quote
Recommended Posts