Ss Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pies został znaleziony w małej szopce koło domku jednorodzinnego w Rybniku- Chwałowicach. Rodzina nakarmiła pieska ale nie mogą się nim zając i nie mają ogrodzenia... Piesek lata luzem. Raz jest a raz go nie ma. Szukamy poprzednich właścicieli lub DT.. inaczej trafi do schronu... Ja mam 2 psy. Jeden niedawno wzięty ze schroniska i nie dam rady go przetrzymac... Nie wiem jaka płec... Dziś lekko utykał na przednią łapkę.. Kontakt do mnie: gg. 2660883 mail. ss900@tlen.pl tel. 512981565 Quote
Ss Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Dostałam wiadomosc ze psiak wrócił do włascicieli... NIe wiem jak sie znalazł w tej szopce.. a mogł tam tylko wejsc przez dach ... nie wiem Quote
Ss Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 nie... piesek wrócił do właścicieli.... to infomacje od sąsiadów którzy go znaleźli... Dziękuje za zainteresowanie Quote
Recommended Posts